Miał ktoś tak, że do MDFu klej słabo trzymał? Wprawdzie użyłem przeterminowanego, ale z wiórówką nie było problemu, teraz muszę poprawiać...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Nie na temat...Zamieszczone przez lonevolf Zobacz postaacha bo źle mi frezy wyszły i zamówiłem dwa kawałki i wziąłem dla odmiany czarny śrubka od cyrkla mi się poluzowała i takie jajo mi wyszło aż tak nie widać ale diabeł tkwi w szczegółach
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaChodziło o to czy wodny czy na bazie rozpuszczalnikow?
Ale to dziwne, ze na jednym materiale trzyma na innym nie.
Poza tym jest bardzo stary. Kup puszkę butaprenu
Z klejeniem forniru właśnie miałem zamiar użyć butaprenu, ale to były połączenia płyta-płyta, klej wodny.
Czyli do takich połączeń też butapren?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ampli Zobacz postaCzyli do takich połączeń też butapren?
Myślałem, ze co innego kleiszJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Najzabawniejsze jest to, że niektórzy inwestują w drogie akcesoria voodoo-audio, kable sieciowe po 500 zł za metr, wymieniają kondensatory, a potem z wielkim zadowoleniem słuchają skopanych płyt z loudnes war, gdzie przester goni przester.
A podkładki pod gramofon lub CD nie są głupie jak nie kosztują dużo. Eustachy ile dałeś za swoje?Last edited by KAPRINT; 21.12.2013, 19:59.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Bumpalump Zobacz postaDTC-57ES zakupiony zobaczymy jak to zagra w roli DAC'aSansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz postaA podkładki pod gramofon lub CD nie są głupie jak nie kosztują dużo.
Skomentuj
Skomentuj