Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Witam, czy u Was też Elektroda.pl została zablokowana jako niebezpieczna strona ?

Skomentuj

Taaa

Skomentuj

Tak.

Skomentuj

http://safebrowsing.clients.google.c...e=elektroda.pl
          A tutaj więcej szczegółów http://sitecheck.sucuri.net/results/elektroda.pl
          Last edited by infinity; 14.01.2014, 14:56.

Skomentuj

U mnie to samo :-(

Skomentuj

Ok, czyli trzeba dać sobie na wstrzymanie póki tego nie ogarną. Dzięki za weryfikację.

Skomentuj

Na szczęście inne serwisy dziarsko działają i nieodmiennie dostarczają pozytywnych wzruszeń:
                http://www.audiostereo.pl/kabel-glos...ie_108852.html

Skomentuj

Ale jaki masz budżet na kabel??
                  mogę dać maksymalnie 50 zł na 1 metr kabla
                  zaraz cie wyrzuca z hajendu

:thumbup:

Skomentuj

Jednego nie mogę zrozumieć ludzie tak mówią bo im głupio że wydali tyle kasy na kable? Czy o co w tym chodzi ?:???:
                    DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Ostatnio odbyłem miłą rozmowę z panem który wierzy w te wszystkie "ulepszacze dzwięku" Przekonywał mnie że warto zakupić gniazdka furtech-a,bezpieczniki,dobre kable itp.Na koniec rozmowy stwierdził że mój system gra porównywalnie jak jego.Ja niestety tych "ulepszaczy" nie posiadam więc chyba nieświadomie odpowiedział jaki one mają wpływ na jakość dzwięku:biggrin:

Skomentuj

Panuje zgoda, że bez kabelka nic i nie podważa się, że niedopasowany parametrami do warunków, w jakich pracuje, zawiedzie. Wymiana przewodu jest więc jednoznacznie korzystna, gdy następuje z podłego (nieprawidłowego) na porządny (prawidłowy). Do tego momentu nie ma sporu.
                        Ale od tego punktu, el sueno de la razón produce monstruos (Gdy rozum śpi, budzą się demony - Francisco de Goya miał rację). Bo wcale nie jest tak, że zawsze i bezwzględnie im lepsze parametry, to od tych parametrów lepiej słuchaczowi wszystko słyszalnie hula: istnieje pułap użyteczności i stwierdzalnego wpływu dla każdych danych warunków. Powyżej niego, dalsza poprawa jakości jest dla człowieka nieuchwytna, bo niby czym? I tu jest wspaniale miejsce na takie fenomeny, jak wiara, moda, grupowa przynależność, samoocena, autosugestia, subiektywizm i bariery klasowe.
                        Ciekawe jest słyszeć i czytać zapewnienia, że 2-3 metry kosztownego kabla wnoszą wielkie, decydujące, słyszalne i oczywiste zmiany na lepsze w brzmieniu głośników w porównaniu z 2-3 metrami innego tańszego, lecz porządnego (pasującego parametrami) kabla o stosowanej obecnie standardowo grubości i czystości... (i tak przekraczają one konieczne minima, 40 lat temu standard był inny i też grało)
                        Ja takie bardzo lubię czytać, mnie to zdecydowanie poprawia humor.

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
                          Ciekawe jest słyszeć i czytać zapewnienia, że 2-3 metry kosztownego kabla wnoszą wielkie, decydujące, słyszalne i oczywiste zmiany na lepsze w brzmieniu głośników w porównaniu z 2-3 metrami innego tańszego, lecz porządnego
                          Pamiętam jak ów Pan tłumaczył mi jak wielkie znaczenie ma jak jest ciągniony drut z którego wykonuję się super kable głośnikowe.Miałem niezły ubaw zważywszy że z zawodu jestem......niech to zostanie słodką tajemnicą i niemal codziennie "ciągnę druty":)robię to już od 25 lat więc co jak co ale on mi nie powinien tłumaczyć jak dobrze to robić:lol:
                          Last edited by roman763; 17.01.2014, 13:26.

Skomentuj

Roman nie pomyliłeś forum? :P
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A jest takie forum? :o
                              lklukasz, nie bądź taki, daj adres

Skomentuj

Zamieszczone przez infinity Zobacz posta
                                lklukasz, nie bądź taki, daj adres
                                lap www.zbiornik.com :P

Skomentuj

Może usłyszysz do pełna proszę :lol:

Skomentuj

Jaki przedział pojemności obudowy BR byłby odpowiedni dla Daytona RS180-4 ? Myślę o około 28-30 litrach @ 34 - 36Hz. Czy może inaczej?

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                                      Jaki przedział pojemności obudowy BR byłby odpowiedni dla Daytona RS180-4 ? Myślę o około 28-30 litrach @ 34 - 36Hz. Czy może inaczej?
                                      Dla jednego to chyba o ładnych kilka litrów za duzo:)

Skomentuj

Dla 1 szt 21- 25l

---------- Post dodany o 20:56 ---------- Poprzedni post o 20:53 ----------

Jak będę miał czas to zrobię monitory na 8ohmowych.
                                        Last edited by ruffpl; 17.01.2014, 21:01.

Skomentuj

Ciekawe jakby zagrał w 16litrowej obudowie.... Czy podbicie nie byłoby zbyt wielkie..

Skomentuj

Czaruję...
                                          X