Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hm, muszę pomyśleć o czymś innym niż AQQ, ale na pewno nie będzie to GG czy FB. "Licencja" to 2zł na miesiąc z VAT, lub 25zł z VAT na rok. Mam kilka osób z którymi dość często piszę na AQQ i trudno mi byłoby się odnaleźć w wiadomościach na FB
    http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

zawsze mozna uzywac WTW ;p

Skomentuj

Pidgin ?

Skomentuj

Przeglądałem właśnie i wypadło na te 2 programy. Na razie wydałem to 2zł, ale będę musiał się później zaopatrzyć w np. Pidgin.
          http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

20zł za rok to nie majątek, a AQQ naprawdę fajne jest :)
            Last edited by Hermes; 07.04.2014, 10:31.
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Jak nie chcesz przesiadać się na GG to może ICQ?

Skomentuj

Fb to zuuuoooo! :)
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                  Fb to zuuuoooo!
                  Prawda. Dziwie się że na diyaudio nie ma niczego powiązanego z FB, no ale to na plus :)

Skomentuj

Fb to zuuuoooo! :)
                    Dobrze prawisz ale w wielu dziedzinach portal inwigilacyjny FB jest potrzebny i pomaga zarabiać poprzez promowanie własnej firmy/towarów/etc.

Skomentuj

Fb to zuuuoooo!
                      Zależy co kto robi i czym się zajmuje.
                      Po za tym, z FB można się dowiedzieć więcej niż z innych portali (o których istnieniu nie raz nie ma się pojęcia).

Są plusy i są minusy, jak ze wszystkim.

Co do GG i innych tego typu komunikatorów, to odkąd ludzie założyli sobie konta na FB taki komunikator nie ma prawa bytu.
                      Ja nadal używam GG, ale kontakt mam teraz tylko z 6 osobami, z czego 4 i tak mają konta na FB, od pół roku z nikim innym nie pisałem na GG bo po prostu przestali pisać, używać tego.
                      W 2011 rozmawiałem jeszcze przez GG z 20-30 -stoma osobami (patrzyłem w archiwum), a teraz... więc jak padnie GG to płakać nie będę.

Skomentuj

wielu ludzi juz przeszlo na whatsapp

Skomentuj

A tak przy okazji, zasadnicza służba wojskowa to też było zło?

Skomentuj

wielu teraz by sie przydała służba ale taka jak kiedys a nie przedszkole

Skomentuj

Jak sie nie używa fb to gg jest cały czas w użytku.

Skomentuj

Zamieszczone przez utopia Zobacz posta
                                wielu teraz by sie przydała służba ale taka jak kiedys a nie przedszkole
                                Ja nie miałem przedszkola, ale też nie takiej służby jak np. mój ojciec.
                                Nie uważam też że jakieś "pompki na kościach" wzmocnią charakter człowieka... zrobi to coś innego, czego nie zrozumie ktoś kto nie był w wojsku.
                                Teraz zamiast mężczyzn mamy za przeproszeniem pizdy w rurkach w wieku 20lat, przykre ale prawdziwe.

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                Jak sie nie używa fb to gg jest cały czas w użytku.
                                I cały czas rozmawiasz (Ty zaczynasz rozmowę) z tymi samymi znajomymi co kilka lat temu?

Skomentuj

Wielu moich znajomych wciąż używa gg i nie widzę żadnego problemu, żeby utrzymywać kontakt w oparciu o komunikator.

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                  I cały czas rozmawiasz (Ty zaczynasz rozmowę) z tymi samymi znajomymi co kilka lat temu?
                                  Nie "widzę" celu pytania.
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                    Nie "widzę" celu pytania.
                                    Chodzi o to że ludzie przestali korzystać z GG odkąd mają konta na FB.
                                    Napiszesz, że Twoi znajomi nadal korzystają z GG... ok, ale ja np. widzę tendencję spadkową, i szybciej skontaktuje się z kimś poprzez FB niż GG.

A jak to się kończy? to proste, skoro inni przestają korzystać to "ja" też przestaje.
                                    Kilka lat temu na GG było dostępnych tyle osób, że słoneczka świeciły na żółto od góry do samego dołu pulpitu... teraz świeci się ich tylko 6, i to od długieeeeeego czasu.
                                    Wśród nich jest Łukasz, i to pewnie dlatego że właśnie nie ma FB.
                                    Last edited by marian; 07.04.2014, 15:17.

Skomentuj

Teraz nie ma tendencji. Ci co mieli przejść na fb to przeszli. Piszesz o swoich znajomych - ok. Uciekli na fb i ich wybór.

Czytając:
                                      Inaczej odebrałem to niż twoje wyjaśnienie:
                                      Chodzi o to że ludzie przestali korzystać z GG odkąd mają konta na FB.
                                      marcinsywala.pl

Skomentuj

A tak przy okazji, zasadnicza służba wojskowa to też było zło?
                                        wg mnie zlo... bo szkoda tracic na to czasu po 2 kto chce to i tak sie wykreci i szkoda kasy lepiej zaplacic zawodowcom lub najemnikom

jesli chodzi o cioty w rurkach to wina wychowania i nauczania... wf w gimnazjach i liceach to kurwa smiechu warte polowa zwolnienia polowa nic nie robi.... wf to powinna byc ostra tyrka i przeszkolenie fizyczne a nie rzucenie pilki i niech robia co chca... no ale nauczyciele wf sa leniwi i nic nie robia na WAT gdy jeszcze studiowalem informatyke wf to 2godz bigania po lesie z przeszkodami, rozgrzewka to 1,5-2km po lesie na zmiane z podciaganiem i drazkiem.... kolejny wf basen wszyscy sie ciesza a to bylo 30-40dlugosci do bolu az ludzie padali... no ale juz na innej polibudzie wf to byla pilka i robta co chceta :] a pozniej na ulicy patrzysz fajna dupa dluga blondyna dupsko w leginasach odwaraca sie a tu typ, spedalone spoleczentwo mamy i to ostro

Skomentuj

Oczywiście że uzywam raczej wpadniesz czemu tak jest.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X