Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Ja tez tego nie zauważyłem
    Zawsze najfajniejsze na płazy to były polki

W Bułgarii tez byłem

A czym mniej Polaków na płazy/ na mieście tym fajniejsze wakacje :)
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

No i po wyrzynarce[*][*][*] :sleep:

Skomentuj

Co jej?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
          Gdyby jeszcze wojsko było, to może było by mniej ciot a więcej mężczyzn.
          też tak myślałem , ale oglądałem ostatnio program o gwałtach na kobietach w armii amerykańskiej , ciężko tam mają kobiety choć oficjalnie jest wzorowo.
          Ale jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że jeszcze więcej jest gwałtów na mężczyznach z racji proporcji , a te gwalty są nawet nieujawniane bo wiadomo , obciach powiedzieć że cie kilku chwyciło i ...:o
          audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
          http://www.rane.com/note160.html
          Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Zamieszczone przez bolonietoperz Zobacz posta
            też tak myślałem , ale oglądałem ostatnio program o gwałtach na kobietach w armii amerykańskiej...
            A ja słyszałem o gwałtach na ministrantach w kościele...

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
            Co jej?
            Prowadnica poszła:

Próbowałem ją czymś zastąpić, niestety wszystko na marne.

Skomentuj

jak byla droga to do zrobienia :P

Skomentuj

Black Deker za 100zł.
                No może później z nią coś wykombinuje, ale i tak przydała by się nowa, bo ta już trochę przeżyła.

Skomentuj

ja mialem kupic najwyzszy model B&D, kupilem zielonego bosha za 200pln i jest elegancka, zero bicia, idzie rowno po torze jak pila :)

Skomentuj

To zacznij kółka wycinać i będą problemy.

Skomentuj

wycinam

Skomentuj

To kontroluj oś z prowadnicy, jak dostanie luzu to zaczna się problemy. Wtedy kleszcze i doginanie...

Skomentuj

Panowie nawet o te pseudonarzędzia z ładnym firmowym logo też trzeba dbać .
                          Ilu czyści elementy ? smaruje części ruchome?
                          Zaraz wszyscy podniosą ręce w górę a zatarte rolki na prowadnicach brzeszczotów to norma w serwisach .
                          Kolega pracuje w serwisie i nie raz pokazywał mi jak na gwarancji ludzie potrafią zajechać narzędzia .

Firma nie ma tu nic do rzeczy . Mam szlifierkę kątową kupioną w markecie za 20 kilka pln i chodzi już jakieś 5 lat idealnie.
                          po zakupie rozebrałem podłozyłem podkładki pod przekładnię kątową i innej już nie chcę .. nie drży nie męczy ręki jest dobrze wyważona a marketówka
                          Miałem Metabo - strzelił wał wirnika w pierwszym użyciu a kosztowała ponad 600 pln .

Niestety marka nie jest już gwarantem jakość no może poza Festoolem na którym się nie naciąłem jeszcze .
                          Swego czasu w firmie był przedstawiciel Makity zachwalał supernarzędzia za super cenę które miały niby wytrzymywać upadek z 8 metrów na beton .
                          Od niechcenia zepchnąłem ze stołu niby przypadkiem wkrętarkę . Efekt był taki że była potrzebna szufelka i zmiotka bo wkrętarka za ponad tysiąc rozpadła się spadając ze stołu . czyli mniej niż z metra... a gdzie jeszcze pozostałe 7 metrów?
                          Na tym pokaz się skończył
                          Dbajcie o swoje narzędzia a będą Wam służyły długo :)

Skomentuj

W przypadku tanich wyzynarek jesli często tniemy otwory to siła działająca od brzeszczotu na rolkę prowadnicy powoduje rozpychanie i łapie luzy, wtedy nawet przy cięciu na prostym odcinku ostrze potrafi "skakać". To jest jeden z przypadków kiedy konserwacja urządzenia nie ma nic do gadania, a jest normą w tanich produktach oczywiście można to poprawiać przy pojawianiu się luzów ale zmeczenie materiału szybko daje o sobie znać.

Skomentuj

mam wiertarke i katowke TOYA maja 10-13lat... przezyly kilka remontow mieszkan, wiertarka mieszala kleje zaprawy... pozyczana dziesiatki razy zero bicia :) jedynie przelacznik na udar ledwo chodzi trzeba rozebrac i wyczyscic bo syfu za duzo sie zebralo :P wyzynarke mialem noname ale od poczatku krzywo ciela... pociela setki metrow dalej jest ok ale noz krzywo chodzi to kupilem nowa :P

Skomentuj

Dziś marka to loteria
                                W pracy używamy teraz dokładnie tych
                                http://allegro.pl/wkretarka-aku-18v-...056112859.html
                                Jedna sztuka po 4ms poszła już do naprawy, przerywała pracę kiedy jej się chciało, nawet z gwintownikiem w środku materiału :/
                                Jedno jest w niej super - baterie 4 Ah. Przy codziennej pracy (około 2-3h w ciągu dnia) wytrzymuje nam prawie 2 tyg za to przy jej ciężarze (a raczej baterii) można nieżle przedramię wytrenować
                                Wcześniej mieliśmy Makitkę - coś takiego , dokładnie modelu nie pamiętam : http://allegro.pl/wiertarko-wkretark...118452759.html

Nie dość że DUŻO lżejsza od tej milwaukee to wytrzymała prawie 4 lata. Padło sprzęgło i baterie już nie te, więc była wyamiana.

Skomentuj

czy ktoś z forum ma dostęp do mat GMS/STP w dobrych cenach ?

Skomentuj

obie
                                    a jaka to jest dla ciebie dobra cena?
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ja stp gold do swojego auta kupowalem taniej niz silvery na allegro jakby co bym musial poszukac kontaktu

Skomentuj

Już załatwiam temat z Łukaszem

Skomentuj

Ktos cos wie, co sie dzieje z Comendantem? Ponoc jego zdrowko nie bylo w najlepszej kondycji...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X