Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Kupiłem Arcama AVR300. Chciałem A85 ale kosztuję o połowę więcej. Wcześnej miałem Gaiclone w wersji ultrasurowej na LM3886. W największym skrócie:
    - dużo mniejsza dynamika u Arcama
    - nareszcie muzyka gra!
    - średnica jest normalna i nie wrzeszczy
    - góra nie świdruje uszu
    - okazało się że moje kolumny posiadają zupełnie nieznane mi do tej pory pokłady basu... naprawdę... jak kilka Hz w dół
    - stracił troszkę na agresywności, szybkości i sprężystości, aczkolwiek jakiś straszny muł to to nie jest
    - pojawiło się o niebo więcej szczegółów, niestety wszystkie błędy w skompresowanych plikach też słychać :(
    - narazie przestrajam uszy, po kilku dniach podłączę GC i zobaczę
    - kolumny się bardzo poprawiły tonalnie, ale to wciąż nie to, za dużo czegoś tu jest, a za mało tła, ale nowe się robią już

Generalnie bardzo na plus. No i mam tuner

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      marian, naprodukowales sie a ja to wywalam
      Mam nadzieję że chociaż przeczytałeś

Panowie, może warto przypisać temu tematowi jakieś wymagania, takie jak np. możliwość pisania po wpisaniu na forum iluś tam postów?
      Dajmy na to 200?
      Sprawa z fanbojami była by załatwiona i kłótnie by się skończyły.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Mam nadzieję że chociaż przeczytałeś
        tak
        wkurza mnie to ze nagle znikad pojawiaja sie takie osoby i zaczynaja dyskusje :/

Skomentuj

No to działaj w tym kierunku.
          Niech Tomek założy limit i po sprawie.

Skomentuj

Dajmy na to 200?
            Trzeba będzie posty nabić...
            Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

A dlaczego ja mam cierpiec z tego powodu?. Odzywam sie wtedy jak mam cos do powiedzenia. I znowu Ci co mało gadają bedą mieli prze...ne. Tak po Polsku.

Skomentuj

dlatego tak nie zrobie

Skomentuj

Nic nie trzeba zmieniac, trzeba miec tylko oko i w razie czego stosownie reagowac jakims ostrzezeniem czy cos.

- - - - - aktualizacja - - - - -

http://www.audiostereo.pl/stx-fi-neutrino-fx-150_114337.html patrzcie jak propaganda naganiaczy dziala :) tylko troche zal mi dupe sciska, ze dotyczy to pewnie bardzo dobrego produktu, w ktory wlozono duzo pracy i serca. Dziwna korelacja wpisow z naszym forum, jak rowniez nowych uzytkownikow.

Skomentuj

Szczególnie to:

"Bardzo podoba mi się design fi neutrino - fajnie wygląda ten czarny pasek i naturalny fornir bardzo by mi pasował do mebli - mają też fajne proporcje."

Skomentuj

Ja po moim wpisie w tym temacie dostałem bana na pisanie... wiadomo, jestem niepewny - mogę napisać coś niepochlebnego więc mnie usunięto z rozmowy.

Ps. Faktycznie to może być dobry produkt ale sposób działania firmy, bo nie ukrywajmy - fanatyków aż takich nie ma - to robią pracownicy lub... tu się ugryzę w język. Sposób działania jest przykry. W klubie AA czy innym podobnym właściciel normalnie się wypowiada o produktach, czasem się z kimś pokłóci ale wszystko się dobrze czyta i ja np nabieram szacunek do takiej firmy. Chętnie bym coś od niej kupił mimo iż chwilowo nie mam potrzeby. Stx sprawia, że pomimo potrzeby szukam innego rozwiązania. Takie fantastyczne pisanie na forach jest niestety zniechęcające.

Ktoś z firmy jak by miał jaja to mógł opisać się jako branża, napisać kilka zdań o produkcie a nie bawić się w kotka i myszkę i udawać fanów i przy okazji obrażać i kłócić się ze swoimi klientami...
                      <iframe width="400" height="435" src="https://zrzutka.pl/u3nedj/widget/2" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

Skomentuj

Nie na temat...

Nie przewijajcie, oglądajcie uważnie cały

Skomentuj

Gorszej szmiry niż te filmiki Angela to ja w życiu nie widziałem.
                          Żaden człowiek nie umie chodzić po wodzie ani latać, więc dla kogo oni takie rzeczy kręcą? bo na pewno nie dla ludzi myślących logicznie...

Skomentuj

No tak marian, ja tego nie oglądam, ba wgl tv nie oglądam, uważam jednak że ten filmik fajnie się prezentuje (ogląda)

Skomentuj

No to ja rozumiem
                              Bydgoszcz rulez :thumbsup:

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/drugie-zyc...00_114403.html

Skomentuj

moze to dobry pomysl. bede zbieral datki zamiast pracowac

Skomentuj

:biggrin:

Skomentuj

Ja pierdziele, jak T-21 Adamsona kopie... :thumbup:

Skomentuj

Czy tu jest wysokotonówka visatona?

http://www.pylonaudio.pl/topaz-15-pylon-audio

Wygląda to trochę na próbę klonu wlm la scali
                                        Last edited by Marios; 14.09.2014, 11:08.

Skomentuj

Tak to jest tw70
                                          Zestaw ten grał ostatnio na as poprostu tragicznie
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X