Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
    Nawet nie wiedziałem że żółtki ich kupili.. Niedługo nic nie zostanie w tej Europie.

http://scan-speak.dk/news/20140402b.htm
    zostaną geje i parady równości...

- - - - - aktualizacja - - - - -

Scan-Speak A/S is pleased to announce that it has been acquired by Eastern Asia Technology (HK) Limited which is a fully owned subsidiary of Eastern Technologies
    audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
    http://www.rane.com/note160.html
    Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
      panowie z Vify
      Ci to chyba do Wavecor'a poszli z tego co mi się wydaje.

Skomentuj

http://www.lautsprecherbau.de/Magazi...e,901179,10246

nie wiem czy było:)
        Last edited by lonevolf; 23.09.2014, 15:26.

Skomentuj

Co to?
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nowe zabawki od seasa szerokopasmowka o ile sie nie myle beryl i diament kur... prawie 2 tys euro para 

Skomentuj

Fani plumkania beda mieli sie nad czym brandzlować :)

Skomentuj

jak zaph zlapie ten woofer w swoje rece to napisze, ze to najgorszy glosnik jaki mial okazje mierzyc.

Skomentuj

Pięknie wygląda ten wysokonotonowiec od tyłu... szkoda właśnie że od tyłu.
                  Fajnie by było mieć taki tweeter lub supertweeter w postaci diamentu :) taka istna wisienka na torcie :)

Skomentuj

Możesz przeciez go zamontować w sposób otwarty na gorze obudowy
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

no zaje.. wygląda ale cena też niezła :drool: ciekawe co to to potrafi

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                        Możesz przeciez go zamontować w sposób otwarty na gorze obudowy
                        Nie za ciekawie by to wyglądało podejrzewam.
                        Mi chodziło bardziej o taki "diamentowy" front, jak również cały supertweeter był by gotowy do postawienia na kolumnie, czyli jedna "super" bryła, czyt. "wisienka na torcie" :)

Skomentuj

Tego Seasa coax juz testowali w klang und ton.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Tego Seasa coax juz testowali w klang und ton.
                            no i chyba gdzieś mam ten numer

Skomentuj

2 2014

Skomentuj

ta mam ten chce ktos scana??

a właśnie bo się zastanawiam nad taka multiszlifierką dremela albo proxona co byście polecili ??

z dremela mam takie dwie opcje upatrzone
                                https://www.otto.de/p/dremel-4000-pl...onId=262650636
                                https://www.otto.de/p/dremel-8200-pl...onId=363150479

Skomentuj

a do czego Ci to ?
                                  Jak sporadycznie to ja polecam SKIL'a najlepiej bez zestawu bo to co chcesz możesz sobie dokupić w marketach. Najtańsze multi sz. strasznie wyją, są słabe, albo się zużywają szybko.
                                  Jak do pro to dremel (ogólnie) jest spoko, brat ma starego (pierwsze wypusty) i do dzisiaj chodzi...

Skomentuj

Pytanko, czy ten żółty kond jest OK (znośny), czy lepiej go wymienić na co innego?

Jest on w torze Wavecora 10-tki.

Zwrotnice kupiłem wraz z głośnikami.
                                    Nie wiem dlaczego on tam się znalazł skoro reszta to czarne Jantzeny, nawet w torze woofera...
                                    Last edited by marian; 26.09.2014, 14:33.

Skomentuj

Trudno tu rozszyfrować ale jeśli jest równolegle podłączony to jest mniej ważny, a poza tym dobrze że nie elektrolit....
                                      DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

na oko to trzeci rząd wysokotonowca, mogły być dwa takie same modele

Skomentuj

tak, jest OK
                                          to MKT - czyli rozni sie jedynie materialem na folii

Skomentuj

Czaruję...
                                          X