Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wolałbym użyć jednego lepszego woofera 8" niz dwóch słabych
    Jednak ze względu na skuteczność zestawu potrzeba dwóch

Ciekawe co z tych filtrów I rzedu im wyjdzie
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz posta
      Heh marian "daj im siana", przecież to jacyś dziwni ludzie są, cieszą się z tego projektu jak mała z kitu Każda konstruktywna wypowiedź o krytycznym zabarwieniu wyzwala w nich irytacje, tak jak byś miał im zaraz zabrać ten projekt Jak chcą to niech wsadzają sobie nawet HOVLAND'y albo DUELUND'y do przetworników za 100 parę złotych; ich sprawa
      Last edited by marian; 04.10.2014, 14:32.

Skomentuj

Wiecie może ile VRMS ma na wyjściu liniowym E-MU 0202 USB? Czy przy maksymalnym wysterowaniu może przesterować PGA2311?

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
          Wolałbym użyć jednego lepszego woofera 8" niz dwóch słabych
          Jednak ze względu na skuteczność zestawu potrzeba dwóch

Ciekawe co z tych filtrów I rzedu im wyjdzie
          Co to za 1 rzad jak pelno ukladow rc rl i rlc wstawia obok...
          Last edited by dolphin123; 04.10.2014, 21:55.

Skomentuj

Wiem, wiem
            Dobry "chłyt maketingowy"
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

1 rząd to jest z nazwy
              Liczy się głównie zbocze akustyczne i filtry LR 12db zboczem na metalowych głośnikach też potrafią fajnie zagrać

Harpia za bardzo to wszystko udziwnia .
              Ostatnio wszystkie kolumny z topowej linii przerabiają na 2.5 way żeby pozbyć się konda na średniaku "bo psuje brzmienie ".

Napisał bym im coś ale mi bateria w lapku siada ... kutwa mam jeszcze 1.5h jazdy ...

Skomentuj

Projekt ten jest bardzo dziwny by nie nazwać go głupim... za 2 FW200 które i tak basem nie zagrają można mieć jeden lepszy, to samo z dwoma FW146, Seasa zamienić na HDSa albo SB... . Najgorsze jest to ze nieświadomi wariaci z AS będą to klonować.

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
                  Najgorsze jest to ze nieświadomi wariaci z AS będą to klonować.
                  A mi się to właśnie podoba, że będą to klonować... :) Może będzie z tego zadyma jak ludzie wydadzą sporo kasy i wtopią..

Skomentuj

Tak po za tematem konstrukcji Harpii i Misiomora.
                    Wpadł mi w ręce:

Sprzęt sprzed 15 lat. Jak myślicie ile to ustrojstwo jest warte? Chyba wsio działa, nie mogę sprawdzić funkcji nagrywania i ogólnie toru cyfrowego. (Jest jeszcze CD player i masywny pilot).
                    http://audio-database.com/MARANTZ/player/cd-95-e.html
                    http://www.dutchaudioclassics.nl/img...1-sale-028.jpg
                    A może i ktos zainteresowany?
                    Last edited by El_liero; 05.10.2014, 19:38.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      wydadzą sporo kasy i wtopią
                      Ale właśnie dla tego nie przyznają się do niezadowolenia... bo przecież w zwrotce będą elementy droższe od głośników i okablowanie za pierdylion złotych.

Skomentuj

Harpia ma swoja filozofie, co widac w proponowanym projekcie. Metalowe membrany, d'appolito, efektywnosc i proba pogodzenia wszystkiego w niskiej cenie. Poczekamy dalej, co tam wymaluja w zwrotnicy, sam ciekawy jestem.

Skomentuj

@El_liero skad to wytrzasnales? sprawny ten pm-95? toz to swietny klocek, dla niektorych nawet docelowy.
                          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Teraz jestem tam chłopcem do bicia :thumbsup:

Skomentuj

Marian nie ma co walczyc, ja juz sobie odpuscilem, chca to niech wsadzaja capy po 700zl do glosnika za 150
                              Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Wpadła mi w ręce za darmoche stara karta Creative SB MP3+, warte to w ogóle podłączać do kompa ? Musiałbym w kabel tylko zainwestować. http://www.xbitlabs.com/articles/mul...ive-sbmp3.html

Skomentuj

Przepychanki zostały z wątku usunięte na prośbę autora. Dyskutujących uprasza się aby powstrzymali zapędy do zbędnego, bicia piany i zaśmiecania wątku. Złośliwości są naprawdę zbędne. Jeśli kogoś wątek nie interesuje, nie ma przeciwwskazań, aby omijał go szerokim łukiem.
                                  Małe fiku-miku z "niewstrzeliwującymi się w obrany tok rozumowania" postami i już wszystko się podoba i jest OK :)
                                  Last edited by dabyl; 06.10.2014, 15:39.

Skomentuj

Czyli potocznie zwana cenzura
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Śmiać się czy płakać?

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/ksi...an_389131.html

Oczywiście komentarze jak najbardziej zabawne:

"oczywiście, że w Lego jest szatan! i to nie tylko w ludzikach! przede wszystkim w klockach - jak człowiek na takiego nadepnie to ból iście piekielny"

"pewnie nadepnął i teraz się mści"

Last edited by marian; 07.10.2014, 10:52.

Skomentuj

Jak twoje dziecko bawi sie klockami lego wiedz, ze cos sie dzieje
                                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

przed chwila oddalem MDF i wior jaki mialem na stanie
                                          W210 kombi, zlozona kanapa i zapakowany calutki bagaznik do wysokosci oparc przednich foteli!
                                          nie chce wiedziec ile tam kasy pojechalo :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X