Panowie prawda jest taka iż człowiek jest istotą mięso i roślinożerną, gdybyśmy byli roślinożercami nie moglibyśmy jeść mięsa (spróbuj nakarmić krowę mięsem) i mielibyśmy układ pokarmowy jak mućka
Reasumując wszystko po trochu i z umiarem:)
To ja podam Tobie przykład teściowej mojego wujka: Kobieta dożyła 102 lat a jej dieta opierała się na tłuszczu i mięsie np w rosole musiała pływać centymetrowa warstwa tłuszczyku w postaci ok, na śniadanie nie mogło zabraknąć kromek chleba z grubą warstwą smalcu albo boczkiem itd. Według ciebie kobieta ta powinna nie dożyć 60 lat. Dodam że nie miała miażdżycy, nadciśnienia i była sprawna umysłowo do ostatnich dni. Po drugie Japonia jest krajem zdrowych i długo żyjących ludzi ponieważ umożliwia to jej ukształtowanie terenu - w najdłuższej rzece Japonii woda spływa ze źródeł do morza w ciągu doby dzięki czemu nie pijesz tych wszystkich śmieci które masz w europejskiej wodzie.
Ta dopóki nie zakwasisz organizmu co może w następstwie powodować poważne konsekwencje neurologiczne
To świadczy o Twoim egoizmie i głupocie nie masz szacunku do tego co Ci ludzie musieli przeżyć, pół mojej rodziny przeszło przez Auschwitz, Marsze Śmierci trafiając do Mauthausen, na siostrze mojego dziadka Mengele przeprowadzał eksperymenty a Ty kmiocie jeden powołujesz się na to żeby twoje było zawsze na wierzchu. Ty chyba w ogóle nie zdajesz sobie sprawy jakie wyniszczenie fizyczne i psychiczne powodowały obozy koncentracyjne. Gdyby żył mój dziadek albo jego brat to za takie słowa odszczelił by Ci głowę dziadu jeden.

Reasumując wszystko po trochu i z umiarem:)
Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Zobacz posta

Zobacz posta
Skomentuj