W nowym audio video 1/2015 jest recenzja akkus monolith f1 na nowych 8935A1(nie wiem jak zrzucić fote z komórki?)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Lutowałem właśnie Melodike 2x4mm*, ale jakoś nie wygląda aby to było 4mm, bardziej 2,5mm* :glare:
Albo to takie wrażenie, im człowiek dłużej obcuje z grubszymi kablami, to te cieńsze wydają się jeszcze cieńsze niż w rzeczywistości są.
Teraz jak dopieszczałem Altusy 140, to myślałem że tam siedzi głośnik 10" :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaMarian zwykła suwmiarka rozwieje Ci wiątpliwości..
Kable już oddałem więc już nie zmierzę.
Ale teraz zrobiłem do porównania zdjęcie z kablem 2,5mm*:
To jest nie możliwe że to był 4mm* :huh:
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaczy wrzucasz aby pogadać o tych kablach..
Mogę jedynie powiedzieć że troszkę sztywne są, i mają w środku dodatkowy grubszy drut jak profigoldy bassflex...
Skomentuj
-
hah, zapomnij :)
Nie ma "dataszitu" do tego :(
Wiem tylko tyle że to stereo końcówka mocy, napięcie z trafo okl. 55V; 3 kondy; 2 po 63V i jeden po środku na 80V. Jakieś 60W na kanał....
ew. jeszcze wszystko inne na płytce jest opisane; tylko te diody takie >:(
- - - - - aktualizacja - - - - -
Może mogę po prostu zastąpić wszystkie te 4szt. no name, czterema IN5402 ?
Zamieszczone przez ir0nhide Zobacz postazastąpić wszystkie te 4szt. no name, czterema IN5402 ?Last edited by ir0nhide; 26.01.2015, 12:28.
Skomentuj
-
http://www.cyfronika.com.pl/alps_mini.htm szukałeś tutaj?
Pewnie tak to najprostsza z opcji.
Skomentuj
-
Spójrz co wkleiłeś... :) Przejrzałem sklep. 85zł nie satysfakcjonuje..
http://www.sklep.cyfronika.com.pl/pl...ki-2x50k/12349Last edited by dolphin123; 27.01.2015, 17:46.
Skomentuj
-
Panowie, mam pytanie, niektórym się może wydać dziwne
kiedyś Visatony były bardzo popularne, potem się zmiejszyly.
Co są warte wg was naprawdę głośniki Visatona? I ich seria AL (niby najwyższe). Da się zrobić na tym coś lepszego od Scan-Speaka, czy to raczej dobrze brzmiące tanie głośniki bez szału. Nigdy ich nie słuchałem, ale zastanawiam się po prostu, jak się mają do innych. W Niemczech, wiadomo, popularne. TYlko się zastanawiam jak stoją w porównaniu do innych.
(tylko proszę mi nie pisać że referencyjne WIlsony są na SB za 100zł i cena nie gra roli, bo inaczej dlaczego illuminator kosztuje ile kosztuje? :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kapelli Zobacz postaSwoją drogą, nie zastanawiało Was nigdy, że taśmowych Scan-Speaków (przynajmniej midwooferów) praktycznie nie widać w gotowych konstrukcjach? wszystko modyfiki...Last edited by marian; 27.01.2015, 22:59.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaA vify ne jeszcze chyba nigdzie w kolumnach firmowych nie widzielem
A glosnik jest genialny
I to jest dziwne
Skomentuj
Skomentuj