Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
    Luszti pachnie trochę hipokryzją, nie sądzisz ?
    Sądzę, że jak Ty możesz generalizować to i ja mogę :)
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jak wszyscy tak na logike biorą to skąd tyle filozofów i innych politologów ?
      Ja bym sie skłaniał ku temu że ludzie nie myślą logicznie...

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
        Inteligentni ludzie pomijają takie coś jak ortografia, wielu dyslektyków ma ponad przeciętny poziom inteligencji. Nawet na moim oświadczeniu taki wpis widnieje
        Coś o tobie w takim razie: https://www.youtube.com/watch?v=FXDCkz72Koo

Skomentuj

Śmieszne rzeczy ten pan opowiada :)

Skomentuj

Jak się chce na studia iść to niestety trzeba wybierać dobre liceum.
            Miałem takich w grupie, na maturach 5 czy 6 z maty, fizy itp. Po pierwszym semestrze poszli w pyry. Z maty.
            Ci co sie ostali to do dzis pewnie nie potrafia prostych płytek zaprojektowac nie mowiac o lutowaniu, jedynie co umieja to programować i angielski i przez to moga siedzieć w korpo i być lemingami.
            Pewnie głosuja na Bronka.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
            Śmieszne rzeczy ten pan opowiada
            Całkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".

Skomentuj

Może dlatego że jak ktoś był leworęczny to jakoś sam sie potrafił nauczyć pisać prawą ręką ? Chyba za twoich czasów byli bystrzejsi ludzie w takim razie.
              Fakt że dysekcje łatwo sobie załatwić, i robi sie coraz pospolitsze, ale ciekaw jestem co ten kolega z yt osiągnął w tej dziedzinie, że czuje sie na siłach zarzucać że jak ktoś ma dysleksje, to nie czyta książek albo ma styropian w głowie?

Ciekawe czemu bronek jest taki jaki jest, skoro urodził sie w takich dobrych czasach..

Btw usuń ten link z podpisu bo łamiesz regulamin kolego
              Last edited by _NATAN_5064; 24.05.2015, 00:02.

Skomentuj

https://www.youtube.com/watch?v=Bo-2XOPhuCE

Skomentuj

brencik,Ciebie nie obowiązuje cisza wyborcza?

Skomentuj

Zamieszczone przez brencik Zobacz posta
                    Pewnie głosuja na Bronka.
                    Brencik trochę Ci współczuję. Współczuję Ci, że do wszystkiego w swoim życiu mieszasz tą nudną politykę. Prawie każdy twój post na forum to jest jechanie po władzy, politykach i ludziach którzy myślą inaczej niż Ty.
                    Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
                    Weź się czasem uśmiechnij i pociesz z czegoś, bo Ci życie minie.

Skomentuj

Całkiem realne, tylko świat sie stoczyl i normlane teraz jest dla wiekszosci pedalstwo, konczuta wurst czy inne wynalazki a dysleksja za moich czasow nie istniala praktycznie, ciekawym trafem nagle wiekszosc na to "choruje".
                      Też tak myślę, kiedyś się dużo czytało książek , teraz się głównie czyta internet gdzie, piszą ludzie coraz bardziej ortograficznie niedouczeni .
                      Jeśli ciągle czyta się teksty z błędami utrwala się taki sposób pisania i jest coraz trudniej znaleźć bezbłędny tekst.
                      audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
                      http://www.rane.com/note160.html
                      Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

Brencik trochę Ci współczuję. Współczuję Ci, że do wszystkiego w swoim życiu mieszasz tą nudną politykę. Prawie każdy twój post na forum to jest jechanie po władzy, politykach i ludziach którzy myślą inaczej niż Ty.
                        Czasem mi się wydaje, że jesteś takim typem człowieka, któremu w życiu nie do końca ułożyło się tak jak tego chciał i teraz szuka pretekstu w necie, żeby ponarzekać na innych.
                        +1

Skomentuj

Upiecz sobie ciasteczka albo skręć coś :) tak jak niektórzy.

Skomentuj

Zamieszczone przez jacky72 Zobacz posta
                            brencik,Ciebie nie obowiązuje cisza wyborcza?
                            Gdzie agitowalem? Gdzie namawialem do oddania głosu na konkretnego kandydata? Gdzie naklejałem ulotki itp?
                            Mowic na kogo ja bede glosowal moge zawsze i wszedzie.

Skomentuj

Ciekawe teraz kiedys sie Macierewicz i Kaczor z tylu marionetki pokażą?
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie wiem ale byłe WSI już zbiera manele i zabezpiecza dokumenty itp.

Skomentuj

Zabezpiecza jak w Psach na wysypisku
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Gdzie agitowalem? Gdzie namawialem do oddania głosu na konkretnego kandydata? Gdzie naklejałem ulotki itp?
                                    Mowic na kogo ja bede glosowal moge zawsze i wszedzie.
                                    A wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?
                                    Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?

Skomentuj

Spokojnie... zrobią sobie komisje śledcza to sie wyjaśni
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez jacky72 Zobacz posta
                                        A wklejanie linków do materiałów oczerniających jednego z kandydatów jest dozwolone?
                                        Jeśli to taki pewnik że to agent,to czemu nikt z PIS tego nie wykorzystał?
                                        Pewnie dlatego, że Komorowski był wystarczająco przygotowany na takie pytanie, odpowiedział by tak, że nic by się nie stało. To tak w skrócie :)
                                        http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Łukaszu ja jestem tak zdegustowany naszą klasą polityczną od wielu już lat,że mam w d... kto wygrał.
                                          Trochę w życiu już wyborów i rządów widziałem z racji wieku,i tym .... , już nie wierze.
                                          Znam jednego polityka który dotrzymał słowa,ten co wybudował dworzec we Włoszczowej.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X