I już nawet nie będę tłumaczył że finalnie ten fornir tak nie wygląda (na tym kiepskim zdjęciu, przedstawiającym mokry fornir po pierwszej warstwie wosku, przed kolejnym szlifowaniem)... szkoda mojego czasu.
W porządku marian. Nie chcesz zrozumieć "krytyki" to nie ciągnijmy tematu.
Pozdrawiam
O tym piszesz ktore juz kilka dawno jest zaakceptowane?
Z tego co widze wisi juz od 12.07
Wiec napisz moze konkretnie o co ci chodzi??
Albo sprawdz dobrze a nie pretensje
O tym piszesz ktore juz kilka dawno jest zaakceptowane?
Z tego co widze wisi juz od 12.07
Wiec napisz moze konkretnie o co ci chodzi??
Albo sprawdz dobrze a nie pretensje
W takim razie bardzo przepraszam, nie wiem czemu ale mi ono nie wyskakiwalo, ani na tapatalku ani na chromie, nie wiem może taki błąd jakiś, jeszcze raz Przepraszam
Jednak weekendowe plany mi się zmieniły i dopiero wczoraj wieczorem po burzy wróciłem, nie miałem szansy, sorry. Po powrocie z roboty od razu sprawdzę. Na pewno kupowałem tylko nie wiem czy zostały mi 2 pary. Spora szansa że tak.
Jaki ESR powinny mieć kondensatory 10mF/63V? O ile się nie mylę typowo max 0,1R, tak? Jak wychodzi 1,3R to są uwalone, zgadza się, czy czegoś nie rozumiem?
Koledzy mam pytanie jaka jest praktyczna różnica pomiedzy kablem 75 ohm a takim 55 ohm czyli interkonekt cyfowy i analogowy. Czy mogę zastosować ten cyfrowy zamiast analogowego?
Są 50om.
Musisz zastosować odpowiedni do jakiego jest przystosowana impedancja falowa odbiornika i nadajnika.
Przewaznie 50om, chyba ze do anteny UHF to wtedy 75om.
Skomentuj