Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Poczytaj marian poniżej. Takich sytuacji jest bardzo dużo opisanych :)
    https://www.facebook.com/groups/2300...85628/?fref=ts

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez charLeS Zobacz posta
    iedyś też miałem taka sytuację z tym że na allegro
    Na allegro to podmienialiśmy zdjęcia na aukcji...

Skomentuj

Ja miałem Ciekawą sytuację z moimi zdjęciami "klonów" RLS Callisto. Zdjęcia były na tyle "dobre" i realne, a kolumny nawet fornirem przypominają oryginał ze jeden z salonów audio wykorzystał je do sprzedaży oryginalnych RLS. Problemem było jak sie okazało tez to ze RLS ma bardzo słabe "materiały prasowe".

Wszystko wyszło oczywiście na audiostereo a ja dowiedziałem się dzięki o ile pamiętam dolphinowi.

Skomentuj

Panowie a jak w tym calym rankingu SONY wyglada ta 777ES, pytam bo juz z 2 lata temu kupilem mosfety do takiego stopnia wyjsciowego jak tam jest zamontowany (a jest dosyc ciekawy).
        Pozdr
        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
          Panowie a jak w tym calym rankingu SONY wyglada ta 777ES, pytam bo juz z 2 lata temu kupilem mosfety do takiego stopnia wyjsciowego jak tam jest zamontowany (a jest dosyc ciekawy).
          Pozdr
          Podobno to najlepszy wzmacniacz Sony, ale sam wiesz ze sam stopien wyjsciowy to jeszcze nic, jest cala masa wzmacniaczy np pracujacych na parach 2922, 1216 a pomimo to kazdy z nich gra inaczej.
          Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Zamieszczone przez borys Zobacz posta
            Pozdr
            Jakie to końcowe ?

Jeżeli masz oryginalne końcowe 2922/1216 to machnij raczej M1 , gra wyraźnie lepiej od tego 777
            Prawdę mówiąc znam tylko dwa bardzo dobrze grające Sony i M1 jest jednym z nich
            Last edited by kolmen; 03.04.2016, 16:46.

Skomentuj

A drugi to m50
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                A drugi to m50
                Owszem :)

Całą resztę soniaków zostawiają daleko w tyle :)

Po namyśli :)
                M3 nie jest też takie straszne :cool:

Skomentuj

Ja bym nie kupił
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

O jakich m1, m50 mowicie
                    Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

A takie sobie samochodowe.

Skomentuj

Takie tam bele co :)
                        Dawno temu wydałem nową M50 za dwie sztuki TAN77 , tylko dlatego że miały ładne wycieraki
                        Złego interesu może nie zrobiłem , ale do tej pory żałuję

To był ostatni egzemplarz M50 jaki miałem :(

Skomentuj

Mało tego było zrobione to i cieżko kupić
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

A do tego cena katalogowa była zabójcza
                            Większość M50 , które trafiły do naszego kraju przeszła przez moje (nie chwaląc się) ręce
                            I nie była to spora ilość
                            Te , które przywoziłem łatwo rozpoznać :) Na kartonach miały napisik REFURBISHED

Skomentuj

Czy ktoś posiada papierową książkę "Bullock on Boxes" Robert M. Bullock, Robert White?

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                Na allegro to podmienialiśmy zdjęcia na aukcji...
                                a wiesz ze ci co pozyczyli nasze moje zdjecia kolumn nadal nic nie zmienili na aukcji?
                                ciagle jest wystawiona ich aukcja z podmienionymi zdjeciami!

http://allegro.pl/kolce-glosnikowe-n...048114524.html (KOLCE GŁOŚNIKOWE NIKILOWANE HD916 PODKŁADKA GRATIS)

panowie, mam pytanie

mam problemy z odbieraniem i nadawaniem przesylek kurierskich
                                zauwazylem ze w poblizu mnie jest acces point ups
                                pytanie - da sie tam podrzucic paczke nadana np w sendit?
                                na stronie ups informacje sa bardzo niejasne

Skomentuj

Extremalnie niskie podziały - Da się zrobić :) i to przy zniekształceniach nie przekraczających 1% dla 110dB
                                  Last edited by Zap Projekt; 05.04.2016, 23:16.

Skomentuj

Ja teraz gram na podziale 1.4 i jest git. W koncu wyszla srednica z zamulonych midbasow :)

Skomentuj

a co to za wysoki?
                                      bo albo mikrofon juz tego nie mierzy, albo przydalby sie supertweeter :p

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        a wiesz ze ci co pozyczyli nasze moje zdjecia kolumn nadal nic nie zmienili na aukcji?
                                        ciagle jest wystawiona ich aukcja z podmienionymi zdjeciami!
                                        Wysłałeś im jakąś wiadomość? Może nie zauważyli.
                                        Wymień zdjęcie na jakąś gołą du.. czy coś innego co się bardziej rzuca w oczy. hmmm. Tęczę z podpisem "jesteśmy otwarci na wszystkie opcje", albo co..

Skomentuj

Ja kiedyś zamowilem na allegro grę Magia i miecz, zamiast gry przyszły kartki z "grą" wydrukowane na drukarce. Zabulilem jak za zboze. Okazalo sie, ze byl maly haczyk na dole... a ja nie zauwazylem

Skomentuj

Czaruję...
                                          X