Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
    Baranek bedzie miekki
    Zależy z jakiej farby będzie zrobiony :)
    Dotykałeś moje "Wilsony"?
    Odrestaurowywałem moje odsłuchy które były pryskane tym samym nitromalem co Wilsony, trzeba było nieźle się namęczyć aby to papierem ściernym zdrapać.

Skomentuj

Ale nitromal to cos innego niz klasyczny baranek. Wszystko na nitro bedzie twarde.

Skomentuj

Bo to pseudo baranki. To ma być elastyczne bo taka jest tego funkcja w zabezpieczeniu podwozi i progów samochodu.

Skomentuj

Kupiłem baran w sklepie z lakierami, firma mi dziwna i nie znana ( chyba niemiec ) struktura po wyschnięciu ideał - taka jaką chcę, nie za duże kropy, nie za małe w sam raz do monitorów. skończę to pokaże rezultat, na razie męczę się aby to zgrać, L18 + 27tbc/g bez pochylonej ścianki i układ głośników w osi. ciężka sprawa :)

Skomentuj

Daj znać jaki to produkt.

Skomentuj

Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
              ...na razie męczę się aby to zgrać, L18 + 27tbc/g bez pochylonej ścianki i układ głośników w osi. ciężka sprawa :)
              Powodzenia

Skomentuj

Zamieszczone przez Artmag Zobacz posta
                Powodzenia
                Przyda się bo łatwo nie jest naprawdę..... ale ogarnę ogarnę ....

Skomentuj

Długo szukałem złotego środka dla tego zestawu. I nie znalazłem. I te dzwony z L18. ciężko się tego pozbyć. A jeżeli już to podnosi to koszt zwrotki.

Skomentuj

nie ma tragedii z ogarnięciem tego ...

Skomentuj

http://www.zaphaudio.com/audio-speaker17.html

To jak rozumiem widziałeś. Masz ogarniętą zwrotkę itd. Jak poszedłeś w swoje pomysły z ułożeniem głośników to masz problem.

Skomentuj

Nie mam problemu żadnego, dla chcącego nic trudnego. Co to za filozofia powielić coś co ktoś robił ? nie bawię się tak

Skomentuj

Panowie, za godzinę DECAPITATED !!! :thumbsup:

Skomentuj

Serwis Rotel RC-850 / RB-870BX
                            RE-Cap w miare mozliwosci na oryginalnych kondensatorach, regulacja biasu, pomiary pojemnosci
                            Modyfikacja preampu, cel - złagodzenie i wyciagnięcie barwy na srednicy, duzo pracy przedemna, testowanie kondensatorow, opampow, przerabianie aplikacji
                            Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

I skonczone

Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

ma ktos jakis program do rozkroju plyt? wszystko platne w chorej kasie, na chomiku tez brak pelnych wersji :P trzeba wspomagac sie rozkrojami ktore robia sklepy online ale bardzo kiepska optymalizacja bardziej pod mniejsza ilosc ciec anizeli pod optymalny odpad

Skomentuj

Chodzi np o płyty paździerzowe? Chyba marecki.com.pl ma na swojej stronie program do rozkrojów, ale nie jestem pewien jak to działa... Wiem, że trzeba się zalogować. A co chcesz "rozkroić"? Może pomogę?

Skomentuj

centrum plyt meblowych tez maja na stronie ale te programy online optymalizuja bardziej czas pracy a nie wielkosc odpadu :P tak pytam bo wczoraj cialem mdf w sklepie i musialem edytowac rozkroj ze strony recznie :P w UK niestety nie robia rozkrojow tylko tna jak im powiesz :P ale za to plyta mdf 18mm kosztuje 20funciakow i pociecie bezplatne :P albo 15cie w innym sklepie ale nie tna :P
                                    sprawdzalem program rozkroj i cad rozkroj ale nie ma nigdzie pelnej a na stronie kosztuje bagatela 4000pln :P rozkroj znalazlem niby pelna wszytsko dziala ale nie wypluwa rozkroju :P
                                    Last edited by konradzik88; 26.07.2016, 10:35.

Skomentuj

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta

Stare jak świat

Skomentuj

Skomentuj

Czaruję...
                                          X