Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Łukasz, nowy TV do kompletu i po problemie, radość "młodego" będzie podwójna

Skomentuj

Moja tez ale pralka, nowy ps4 i jeszcze TV do tego to trochę za dużo na raz
      A wakacje jeszcze sie zbliżają
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.hypex.nl/product/2012-11-...4/as2-100.html
        Panowie da się z tego ukręcić jakieś fajne monitoring aktywne do kompa?

Skomentuj

Da sie. Mialem z tym stycznosc i mozliwosci jest w nim sporo. Warto od razu dokupic zdalne sterowanie. Troche dziwny jest sposob ladowania pomiarow, ale da sie to ogarnac.

Skomentuj

Znalazłem za połowę ceny więc się chyba skuszę.

Skomentuj

Luzior. Jak kupisz dwie sztuki w cenie jednego to sie oplaca.

Skomentuj

Właśnie doczytałem że jest potrzeba dwóch sztuk.
                A dostępna tylko jedna. Du....a

Skomentuj

Z jednego panela mozna zasilic zestaw szerokopasmowy lub polaktywnie, czyli dwudrozniak ze zwrotnica pasywna. Gdybys chcial w Polsce kupic druga sztuke, nowke z w gwara to wal na priv.

Skomentuj

Obliczajac minimalna średnicę otworu bass reflex dla dwóch takich samych głośników połączonych równolegle mogę dodać tylko Sd a Xmax zostaje z jednego głośnika? Czy muszę obliczyć oddzielne dla każdego głośnika? Użyłem tego kalkulatora. http://kolumny.prv.pl/obudowak.php

Skomentuj

Obliczasz pod jeden głosnik, a jak dajesz dwa na obudowę to po prostu zwiększasz SD portu 2x (długość oczywiście też obliczas dla zachowania strojenia).

Skomentuj

wyjechalem na weekend do krakowa odwiedzic kuzynke.

tuz po wejsciu do mieszkania moim oczom ukazal sie taki oto widok

jak milo wiedziec ze nie tylko my mamy swira na punkcie swojego hobby!

3 wieczory gralismy w rozne gry
                        a najciekawsze tytuly i tak zabieraja zbyt duzo czasu :(

Skomentuj

Może komuś się przyda do testowania kolumn, płatność w zł. wysyłka darmowa, kupowałem u nich już parę rzeczy i wszystko było O.K.
                          http://www.banggood.com/4-CH-Receive...r_warehouse=CN

Skomentuj

marcinsywala.pl
                            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                              wyjechalem na weekend do krakowa odwiedzic kuzynke.

tuz po wejsciu do mieszkania moim oczom ukazal sie taki oto widok

jak milo wiedziec ze nie tylko my mamy swira na punkcie swojego hobby!

3 wieczory gralismy w rozne gry
                              a najciekawsze tytuly i tak zabieraja zbyt duzo czasu :(
                              piękna sprawa! taka kolekcja to skarb, tylko pozazdrościć

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                Filmik nagrany przy pomocy mikrofonu pojemnościowego shotgun?
                                Bo jakoś nie chce mi się wierzyć że po obruceniu głośników w bok nic prawie nie słychać...
                                A gdzie dźwięk odbity od ścian?
                                Takie głośniki w domu nie mają sensu, jedynie w plenerze.

Zresztą ten filmik wygląda i brzmi na spreparowany.

Skomentuj

Panowie pomóżcie. Trafiłem na ciekawe tanie głośniki, chciałbym użyć 4 szt do budowy suba w closed do auta. Parametry ma ta 8ka następujące.
                                  Infinity G1308A
                                  Schalldruck: 88dB 1W/1m
                                  37Hz - 3900Hz
                                  Fs = 42Hz
                                  Qms = 3,7
                                  Qes = 0,42
                                  Qts = 0,38
                                  Vas = 37,6l
                                  Re = 7,23Ohm
                                  Mms = 33,27

Jak sobie policzyłem w winisd to potrzebuje ok 25L/szt. No i sugerowana obudowa BR. Realne to czy może coś źle policzyłem?

Skomentuj

Qts całkiem dobry do BR.

Skomentuj

Zamieszczone przez ampli Zobacz posta
                                      Qts całkiem dobry do BR.
                                      No właśnie z symulacji wychodzi ze lepiej go pakować do BR

Skomentuj

12 lat Panowie :thumbup:
                                        Last edited by marian; 18.06.2016, 10:17.

Skomentuj

Wie ktoś kto jest producentem głośników z takimi koszami :

Znalazłem w sprzęcie Harman/Kardon jaki i Cambridge Audio .
                                          Szukam parametrów .

Skomentuj

Czaruję...
                                          X