Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zwrotnic już nie ma :(

Dobra to ostatecznie: :lol: mission, alu H/K czy Vifa XT25sc90-04 lub Tang Band 28-847sd?
    Max mogę wydać 100zł szt.

http://audiotransducers.com/pl/poniz...25sc90-04.html

http://audiotransducers.com/pl/poniz...-28-847sd.html

Skomentuj

Poszperaj używek MB Quart QM25 - powinny się gdzieś trafić :)

Skomentuj

vify nie polecam
        nadaje sie jedynie do 3 drog :/

Skomentuj

http://allegro.pl/kondensator-el-330...185961186.html (Kondensator el. 3300uF 63V LL NIPPON JAPAN - 4szt.)
          Chciałem wykorzystać do CAP-M, bo mało jest na allegro wyboru (Lugery, które są takie sobie, jakieś jamicony, ale nie snap-in i nie widzę ich na stronie jamicona, i mundorfy po 50zł). A po środku nic nie mogę znaleźć. Jeśli to co podlinkowałem to złom, to kto podrzuci coś przyzwoitego?

Skomentuj

http://soundrebels.com/artykuly/rece...ta-power-cable
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/warszawski...st__p__3922025
              :)

Skomentuj

Nawet absurd ma swoje granice i te kable chyba je własnie osiągnęły.Następny poziom to już będzie czysta stuka dla sztuki, kable które stracą swoje właściwości użytkowe bo będą tak absurdalnie grube i ciężkie że podłączenie do czegokolwiek będzie niemożliwe. Już przy tych kablach się zastawiam czy podłączenie jest w ogóle możliwe ale skoro je przetestowali to najwyraźniej tak. Teraz czekam na kable których już się nie da podłączyć !
                Last edited by Yoshi_80; 04.10.2016, 13:56.

Skomentuj

I weź tu teraz spróbuj nie kupić podstawek pod te kable... A ja dalej tradycyjnie: W ścianie normalne LGY 2,5 a od ściany ostatni metr za pomocą boa dusiciela.

Skomentuj

Ciekawe o ile mniejszą powierzchnie całkowitą mają połączenia samego kabla z wtykami. Jakby popatrzeć na przekrój bolców wtyczki europejskiej to szału nie ma .

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                      I weź tu teraz spróbuj nie kupić podstawek pod te kable... A ja dalej tradycyjnie: W ścianie normalne LGY 2,5 a od ściany ostatni metr za pomocą boa dusiciela.
                      Te boa i tak potrzebowały przedłużacza dla każdego egzemplarza.

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
                      Ciekawe o ile mniejszą powierzchnie całkowitą mają połączenia samego kabla z wtykami. Jakby popatrzeć na przekrój bolców wtyczki europejskiej to szału nie ma .
                      Może ktoś się pokusi o zastosowanie węża strażackiego, będzie jeszcze ciekawiej, bo tu już nawet ogrodowy pobili.

Skomentuj

Szybkie pytanie

Poszukuje średniaka, okrągły kosz 12-15cm średnicy około 87-88dB

Pierwsze typy to:
                        MCA12RC
                        ER15RLY
                        Aurum Cantus AC-130F1

Oraz nurtuje mnie SATORI 13M

Grać będzie w 3 drogach na 2 x ER18RNX + średni + wysokie albo morel któryś, albo berylowo miedziany chińczyk lub jakiś SCAN

Jakieś pomysły macie ? z góry dzięki za pomoc.
                        Last edited by gucio.; 05.10.2016, 14:56.

Skomentuj

Nie myslałeś pójść w troche bardziej jakościowe głośniki na dół zamiast ER18RNX ?
                          Np. Usher 35A np (zagraja w closed z tego co opis wskazuje)

Z wymienionych przez Ciebie atakowałbym modnego ostatnio satori... ew Vifka NE123 (jak juz sie upierasz przy seasach er rnx - membrana by sie dobrze komponowała).

Skomentuj

Seasy ER18RNX zostają, bardzo je lubię na dole pasma i dla mnie to naprawdę dobry głośnik ale na średnicy mdły, i już leżą na półce. Też o tej Vifie myślałem właśnie i chyba pójdę właśnie tą drogą :)
                            Last edited by gucio.; 07.10.2016, 09:58.

Skomentuj

Jest parka na OLX.
                              Może sie uda w dobrych pieniążkach kupić :)

Skomentuj

wersja 8R jest na olx to fakt, ja chyba w 4R uderzę

Skomentuj

wlaczam tv po 6 rano...
                                  w tv powtorka KLANu
                                  a w klanie kolumny zeta zero!

Skomentuj

Audycja zawiera lokowanie produktu

Skomentuj

Telenowele to wogóle super zjawisko pełne absurdów, pomijam już wszystkie pozakrywane loga i to ze bohaterowie niczym istoty z innej planety nie słuchają muzyki, radia i nie oglądaja tv jak wszyscy ludzie ale czasem widuje takie absurdy jak na przykład zupełny brak kolumn na planie a w szafce rtv stoi 5 klocków Av. Albo telewizor w przedpokoju na komodzie z butami.

Skomentuj

co do gigantycznie grubych kabli zasilających , przeczytałem że recenzent je będzie wygrzewał , bo wtedy pojawi się jakość , ciekawe czy jak ktoś zbuduje dom z nową instalacją elektryczną to też będzie ją wygrzewał ? świat audioFILI jest chory.
                                        audiofil nie lubi plików i DSP nie chcąc wiedzieć że w studiu cały czas używa się DSP i nagrywa się najpierw do plików 24 bit ...
                                        http://www.rane.com/note160.html
                                        Amethyst Trinnov Audio

Skomentuj

To oni tak serio z tymi kablami? Przeczytałem wątek na szybko o myślałem, że to dla beki :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X