Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Plus autotune i każdy z nas może być gwiazdą popu :) To jest teraz syf straszny, w koło to samo, ambitne teksty, nie mówiąc że większość nawet po przeróbkach ma gówniany głos...

Skomentuj

Racja, ale kiedyś to nawet pop (głównie taki co podchodził pod rock) był znośny (może też nie wszystko, ale kilka perełek się znajdzie).

Skomentuj

No tak. Teraz jest taki problem że wszystko już było... nie da się zrobić już nic nowego więc się co chwila coś przerabia.

Skomentuj

Zagadka - co to jest? :)

Skomentuj

Koniec kilkudziesięciu metrowej rury do "kimy " w domu?
            Albo odpowietrznik przydomowej oczyszczalni, ale to jest zbyt trywialne żeby zagadki o tym robić [emoji14]

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
              Albo odpowietrznik przydomowej oczyszczalni
              To było by zbyt proste

Skomentuj

Jeszcze może być kanal do powietrza, do dziury z kamieniami. Też taka klima jakby.

Rura br ? :d

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Zamieszczone przez _NATAN_5064 Zobacz posta
                  Rura br ? :d

BP4TH.
                  Ciekawe jak gra.
                  Last edited by marian; 06.09.2016, 23:22.

Skomentuj

No to sie sklada ze zamontowalem sobie tydzien temu to samo

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                      zamontowalem sobie tydzien temu to samo
                      Ale ta rura jest od suba czy od klimy?

Skomentuj

Pewnie zewnętrzny dopływ powietrza do kominka lub pieca CO .
                        Last edited by BIG ROMAN; 07.09.2016, 10:20.

Skomentuj

Tak (czerpnia) do kominka z takim samym grzybkiem

Skomentuj

Cześć, zamawiał ktoś może jakieś sample z http://www.ti.com/. Jak to wygląda, może ktoś coś opisać?
                            Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Obecnie dla studentow nie udostepniaja. Tylko dla pracownikow naukowych.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Skusił się ktoś na pistolet (niby) HVLP 1.4mm z LIDLa?
                                6 dyszek, poprzedni no name już mam wyżarty od środka i coś by się przydało, wygląda jak allegrowe wynalazki.

Skomentuj

Doi powietrze jak szalony. Jak masz baniak 300 litrów to bierz :)

Skomentuj

Heh, to chyba łączy technologię HVLP i HP, bo napisali, że ciśnienie 3 bary, co by sugerowało HP, a pobór powietrza jak w HVLP...

Spróbuję może jakiegoś mini, bo kompresor jednotłokowy i pewnie będzie ciężko.

PS Pierwszy no name co miałem mało powietrza zżerał (coś powyżej 100l/min), ale był z badziewnego odlewu alu, w środku niczym nie pokryty i nawet nitro z nim reaguje, do tego badziewna uszczelka z tworzywa pod głowicą.

Skomentuj

W Liroyu sa tanie i ciekawe pistolety. Maja korpus z jakiegoś tworzywa i sa wyprodukowane we wloszech.

Skomentuj

Jest tu?
                                        http://www.leroymerlin.pl/warsztat/k...,a901,ko1.html

Skomentuj

Nie widze tego. Musialbys sie przejsc do sklepu. Jutro powinienem byc w Liroju to pykne fotke. Nie uzywalem tego pistoletu, ale myslalem o jego zakupie do lakierow i farb wodnych. Niestety te tanie pistolety z metalu ( takie jak ten z lidla, ktorego mam ale pod inna nazwa ) po prostu rdzewieja od wody.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X