Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Bawił się ktoś w pianę aktywną?

Rozcieńczyłem na razie do spryskiwacza po płynie do szyb, ale jakiegoś wielkiego szału to nie zrobiło, myślałem, że spryskam i po zmyciu będzie czysto...
    W zasadzie nie było najgorzej, ale jakiś mocno zaschnięty syf nie został ruszony, nie chcę też szaleć z jakimiś mocnymi preparatami, bo stary lakier może nie znieść.
    Płyn do mycia silników wydawał się mocniejszy, ale to by było ryzykowne.

Nie wiem czy nie poskładać pianownicy, a może to 1:5 było za słabym stosunkiem?

Skomentuj

mam pare dni wolnego
      chcialem sie zabrac za konczenie garazu... a tu z samego rana ***** wjechalem w murek autem! :(

teraz zamiast robic elektryke w garazu to mam nieplanowane prace murarskie :mad:

Skomentuj

Paweł, pokaż auto?

Skomentuj

auto cale - opona przepchnalem murek :p

Skomentuj

Tylko nie mów że czujniki będziesz dokładał

Skomentuj

tutaj zadne czujniki by nic nie daly - mocno skrecilem kolami i podczas cofania najechalem kolem na murek

raczej myslalem o dolozeniu lampy solarnej na koncu tego murka

Skomentuj

Ma ktoś może jakiegoś tutka jak najlepiej ustawić foobar pod E-MU 0202? Bo zastanawiam się nad sterownikami ASIO itp.
                Volumio -> Amanero -> AK4490 -> SENCOR SA-6630 -> JVC 10"

Skomentuj

Zamieszczone przez nik156 Zobacz posta
                  Ma ktoś może jakiegoś tutka jak najlepiej ustawić foobar pod E-MU 0202? Bo zastanawiam się nad sterownikami ASIO itp.
                  To się nie zastanawiaj tylko zrób. Karta jak karta

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Skomentuj

Ciekawe jakie ceny będą tych nowych SBacoustic :)

Skomentuj

Cena beryli już jest na pewnej stronie z wieloma markami głośników - trochę ponad 1200 zł za sztukę. Korci mnie co by je przetestować razem z nowym średniakiem 13 cm Satori.
                      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Ale ładne te woofery

Skomentuj

Luszti, a orientujesz się z czego jest ta biała membrana wooferów?
                          Może jakiś link do parametrów?

Skomentuj

Podobno to dalej ten ichni "Egyptian papyrus", z tym, że po prostu wybielony :)
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Nawet fajnie to wygląda, tak "szerokopasmowo"
                              Ciekawe tylko jak bardzo się brudzi po czasie.
                              Stare głośniki z białymi membranami wyglądają bardzo brzydko... oczywiście kwestia użytkowania, ale jak ktoś jest estetą to może przeszkadzać, zwłaszcza że większość nie używa maskownic.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                ena beryli już jest na pewnej stronie z wieloma markami głośników - trochę ponad 1200 zł za sztukę.
                                Ta pewna strona moim zdaniem chce zebrać zaliczki od ludzi którzy będą miesiące czekać na te głośniki. Wg informacji jakie mam to beryle mają się pojawić w okolicy grudnia, nawet na stronie SB nie są jeszcze w zakładce produktów ale w zapowiadanych, więc wstawianie ich na sklep i ustalanie ceny to moim zdaniem przegięcie pałki.

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                Ciekawe jakie ceny będą tych nowych SBacoustic
                                Takie jak obecnych w tym samym rozmiarze. Nowe 13 i 16 tki to przecież te same głośniki z małymi modyfikacjami.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80 Zobacz posta
                                  Ta pewna strona moim zdaniem chce zebrać zaliczki od ludzi którzy będą miesiące czekać na te głośniki. Wg informacji jakie mam to beryle mają się pojawić w okolicy grudnia, nawet na stronie SB nie są jeszcze w zakładce produktów ale w zapowiadanych, więc wstawianie ich na sklep i ustalanie ceny to moim zdaniem przegięcie pałki.
                                  Też mi się tak wydaje. Polink, który jest oficjalnym dystrybutorem datę podał także grudniową, ale to może wynikać jeszcze z samego harmonogramu dostaw. Fakt, faktem, że na stronie SBA beryle oznaczone są jako "Coming soon" :)
                                  Ale mimo wszystko jakiś pogląd cenowy można sobie wyrobić, w Polinku będą kosztować pewnie coś ok 1400 zł za sztukę, co by się wpisywało w politykę cenową SBA.

Skomentuj

FYI

marcinsywala.pl
                                    Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

To już norma w tej branży.

Skomentuj

Jakoś stosowanie efektów mnie nie dziwi, tak jakby na zdjęcia narzekać, że zostały w PS obrobione, a to co zostało z oryginału to już inna kwestia.

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                                          FYI
                                          https://www.youtube.com/watch?v=uJIlDWkmzNM

Niestety większośc to teraz "artyści" którzy robią show a śpiewanie to tam taki dodatek.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X