Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zmiana tematu... Przeciez jest czwartek :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
      Zmiana tematu... Przeciez jest czwartek :)

udław się

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
      Bardzo nie ładnie, że posługujesz się nazwiskami na forum publicznym. Takie oskarżenia również są nie na miejscu.
      A wracając do innej sprawy. Szanowny kolega kiedy zamierza mi zaległą paczkę wysłać?

Ten cwaniaczek to również Infozswiata/GampAudio/Fandzwieku/fartpoland/Maygayver ... można wymieniać bez końca.
      [SIZE=7]Pudłło kolego 3 pierwsze nie moje.Nie masz pojęcia z kim piszesz.Pozostało mi jeszcze 212 kont na tym portalu./SIZE]

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez dragon Zobacz posta
      jak takie posty czytam to mi sie tylko przypomina...

Najpierw trzeba wiedzieć kto pisze,potem znać jego Ip.A w tym przypadku Ip jest fałszywe jedyne do czego dojdziecie to zasieg poszukiwan do 10km! Internet radiowy kradziony daje duże możliwości!

Skomentuj

i jeszcze do kradziezy jawnie sie przyznaje!

Skomentuj

Paweł S , czy też tak masz że w STX nie zapamiętuje Tobie koszyka po wyjściu ze strony ? wkurza mnie to trochę :) i pytanie nr 2 czy oni nie mają żadnych normalnych kondensatorów foliowych , tylko te żółte ?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            i jeszcze do kradziezy jawnie sie przyznaje!
            Dobra wróćmy do pączków. Nie warto sobie głowy zawracać takim kimś.
            ruffpl Pączki własny wyrób?

Zamieszczone przez szczerbaty555 Zobacz posta

[SIZE=7]Pudłło kolego 3 pierwsze nie moje.Nie masz pojęcia z kim piszesz.Pozostało mi jeszcze 212 kont na tym portalu./SIZE]
            Nie jesteśmy kolegami.
            Last edited by Adzik94; 23.02.2017, 20:22.

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
              Paweł S , czy też tak masz że w STX nie zapamiętuje Tobie koszyka po wyjściu ze strony ?
              wiesz co... nigdy tam nie kupowalem przez koszyk
              zawsze maila wysylalem

i pytanie nr 2 czy oni nie mają żadnych normalnych kondensatorów foliowych , tylko te żółte ?
              to sa bardzo dobre kondy!
              sprecyzuj co masz na mysli piszac "normalne" :p

Skomentuj

Normalne - np. niebieskie Janzeny, Aydyn Cap ? O widzisz mi nie odpisali jeszcze na maila
                Nic , poczekam czy będziesz zamawiał ten zestaw do FX200, wtedy będzie mi bardziej pilno :) na razie obudowy się składają.

Skomentuj

takie rzeczy maja inni wiec nie widze sensu zeby stx to mial. oni maja produkty na swoja produkcje

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                    Pączki własny wyrób?
                    Powiedzmy, że tak.Żona smażyła :) ja tylko pomagałem.

Skomentuj

Zamieszczone przez ruffpl Zobacz posta
                      Powiedzmy, że tak.Żona smażyła :) ja tylko pomagałem.
                      Jak się pomaga jeść to też się liczy?

Skomentuj

Normalne - np. niebieskie Janzeny, Aydyn Cap
                        Jak mi ktoś napisze jak zrobić test kondów, tak aby łatwo i szybko wychwycić różnicę w dźwięku, to był bym wdzięczny... może wtedy uwierzę w ich magię :)

Skomentuj

Smacznych paczkow to raz. Dwa czy ktos moze mi zerknac na cene TW030WA08 w audiotransducers?

Nie wiem czy wiecie ale zamawiajac z innego kraju roznica w cenie potrafi byc znaczaca. HDS Tweeter jest np tanszy o 60PLN kupujac w UK

Skomentuj

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
                            czy ktos moze mi zerknac na cene TW030WA08 w audiotransducers?
                            U mnie 164zł :)

Skomentuj

Niestety to samo :(
                              Ktos mi powie jak duzy wplyw ma pomieta kopulka tweetera? Corka mi je zabila :(
                              Jakies alternatywy dla tego wavecora ktos ma?
                              Jakos mi nie podchodzi

Skomentuj

Przed założeniem oddzielnego tematu szybkie pytanie. Budżet na głośniki i zwrotnice ok 1600zł , wymagania - ma być jakościowo lepiej niż Altus 110 - czy lepiej brać FX200 czy Scan Speak D2608/91300 (hds tw) + Visaton AL170. Pomieszczenie nie jest duże (ok 20mk2) . Rodzaj muzyki - głównie rock. Jak sa inne pomysły i szkoda tu miejsca to założę oddzielny wątek

Skomentuj

HDS TW + Visaton!

Skomentuj

:) kurde tego się obawiałem . Miałem już jeden projekt z tym Visatonem i raven mnie nakierował właśnie na taką konfigurację. Musiałbym policzyć zwrotnice, bo same głośniki to hmm 1400-1500zł

Skomentuj

Zobacz mój post wyżej. HDS'a mogę załatwić taniej.

Po drodze zapytam:
                                      Jak ma się Usher 8948 do AL170? Ktoś wie?

Skomentuj

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
                                        Ktos mi powie jak duzy wplyw ma pomieta kopulka tweetera? Corka mi je zabila
                                        niewielki
                                        mierzylem kiedys pogietego missiona
                                        byla jedna gorka dodatkowa od chyba tego zagiecia
                                        w odsluchu zadna roznica

Skomentuj

Panowie pytanie mam o pomiar w ARTA FR i impedancji i import tych danych do Boxsim.
                                          Jak najlepiej to wykonać w układzie D'Apolitto?
                                          1. Pomiar jednego woofera on-axis i tweetera on-axis w obudowie i wczytanie tych danych do Boxsim po czym symulować 3 chasis?
                                          2. Czy może ustawić mikrofon na wprost TW i zrobić pomiar dla TW i woofera z jednej pozycji mikrofonu i symulować w Boxsim jakby to był coaxialny głośnik?? Tj. tweeter normalnie a 2 woofery potraktować jako jeden duży?
                                          Sorry za być może głupie pytanie ale zastanawiam się jak to będzie poprawnie??

Na ten moment przećwiczyłem pkt 1. i nawet jakieś sensowne wyniki są.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X