Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez gavron04 Zobacz posta
    A karaluchy popieprzają im po ścianie jak szalone. Niezły syf...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
      Wiesz, nie mam zwyczaju nagrywac swojej kobiety pod prysznicem, tym bardziej trzymac takich filmow na dysku. Ale nawet gdyby, to jakos by mnie to specjalnie nie zmartwilo, a niech sobie popatrza na ladne cialo :)
      Tak naprawde my szaraki nie wiemy kiedy i jak nas inwigiluja. Wydaje mi sie rowniez, ze maja wazniejsze sprawy na glowie niz podgladanie przecietnego kowalskiego.
      jak mawiał mój kolega, niech się wstydzi ten co podgląda.

Skomentuj

Tak naprawde my szaraki nie wiemy kiedy i jak nas inwigiluja.
        Chciałem zwrócić twoją uwagę na błąd w tym argumencie żywcem wyjętym z ust władzy ludowej "praworządny obywatel nie musi się obawiać władzy".
        Chodzi generalnie o prawo do zachowania prywatności. Dlaczego niby ktoś bez żadnego uzasadnienia miałby mieć prawo do oglądania mojej korespondencji tylko dlatego że nosi mundur? Zainstalowanie kamer w twojej łazience to tylko mały krok na przód, a przecież ty nie masz nic przeciwko?
        Wydaje mi sie rowniez, ze maja wazniejsze sprawy na glowie niz podgladanie przecietnego kowalskiego
        Jak tu napisać żeby wyjaśinć temat a nie podać za dużo szczegółów.. Taka historia: jest soie bardzo atrakcyjna dziewczyna. Z racji sytuacji życiowej miałą sporo kontaktów z jednym komisariatem. Oczywiście na komisariacie same chłopy, więc jej nr telefonu mają już chyba wszyscy, smsy z propozycjami randek przez pewien czas zdarzały się na porządku dziennym a mmsy ze zdjęciami gołej klaty też bywały. Wyobrażasz sobie co stałoby się z prywatnością komputera tej dziewczyny gdyby inwigilacja "bo mam fanaberię" nie była karalna? A co gorsza jeśli ci policjanci mogli korzystać z odpowiednich narzędzi do inwigilacji bez żadnego nadzoru? Np do podglądu z kamerki?
        To tylko jeden przykład który przychodzi mi do głowy na szybko.

Skomentuj

Przykład? Slyszlem bardzo podobną historie z życia wzięta od jednej ze znajomych.
          Na szczęście policjant nie byl uparty...

Skomentuj

Chciałem zwrócić twoją uwagę na błąd w tym argumencie żywcem wyjętym z ust władzy ludowej "praworządny obywatel nie musi się obawiać władzy".
            Chodzi generalnie o prawo do zachowania prywatności. Dlaczego niby ktoś bez żadnego uzasadnienia miałby mieć prawo do oglądania mojej korespondencji tylko dlatego że nosi mundur? Zainstalowanie kamer w twojej łazience to tylko mały krok na przód, a przecież ty nie masz nic przeciwko?
            AMEN!

Skomentuj

Nie allegro ale okazja dla robiących zakupy na gearbest.com żeby zaoszczędzić trochę kasy:

rejestrując się tutaj (na ten sam mail co w paypal): https://goo.gl/gFSCKO (reflink), otrzymacie 5$, a wyszukując sklep gearbest i klikajac na promocję 12% cashback otrzymacie 12% kwoty jaką wydacie na gearbest - ważne żeby zaczynać z pustą kartą. Po akceptacji ze strony serwisu w ciągu 15-60 dni otrzymacie zarobioną kasę na paypala.
              Last edited by jaromas; 08.02.2016, 22:02.

Skomentuj

Mógłbyś poinformować o tym, że jest to łańcuszek zbierania sobie klientów dla własnego zarobku:
                http://www.gearbest.com/about/affiliate.html

Skomentuj

nie jest to zaden łańcuszek gearbesta - sam sprawdź ze link nie prowadzi do gearbest :) ale jest to reflink, jeżeli zarejestrowalbyś się na stronie bez niego nie dostałbyś 5$ na start.
                  Last edited by jaromas; 08.02.2016, 21:58.

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas Zobacz posta
                    nie jest to zaden łańcuszek gearbesta - sam sprawdź ze link nie prowadzi do gearbest :)
                    W takim razie przepraszam :)

Informacja
                    Chyba jednak się pospieszyłem, ten rid w linku to po co ?

Link prowadzi do givingassistant.org z tym wyjątkiem, że dodany jest jakiś id w url co wskazuje właśnie na łańcuszek (tak samo jako użycie skrótu url).

Jak dla mnie do usunięcia.

No i wygląda na to że miałem rację:
                    http://help.givingassistant.org/arti...ferral-program

Trochę to nie fair nie uważasz ?

Dla jasności osobiście nie mam nic do tego, że sobie tak zarabiasz, jak przynosi ci to kasę to na zdrowie ... tak długo jak grasz w otwarte karty, a nie oszukujesz użytkowników i moderacje.
                    Last edited by gi; 08.02.2016, 22:39.

Skomentuj

nie jest to zaden łańcuszek gearbesta - sam sprawdź ze link nie prowadzi do gearbest :) ale jest to reflink, jeżeli zarejestrowalbyś się na stronie bez niego nie dostałbyś 5$ na start.
                      napisałem przecież wyżej że to reflink, jak to lamie regulamin to proszę moda o usunięcie tych postów. Bez reflinka nie dostaniesz 5$ na początek.

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                        przeniosłem do spamu chyba to właściwe miejsce
                        Last edited by Marios; 08.02.2016, 23:40.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta

Jak tu napisać żeby wyjaśinć temat a nie podać za dużo szczegółów.. Taka historia: jest soie bardzo atrakcyjna dziewczyna. Z racji sytuacji życiowej miałą sporo kontaktów z jednym komisariatem. Oczywiście na komisariacie same chłopy, więc jej nr telefonu mają już chyba wszyscy, smsy z propozycjami randek przez pewien czas zdarzały się na porządku dziennym a mmsy ze zdjęciami gołej klaty też bywały. Wyobrażasz sobie co stałoby się z prywatnością komputera tej dziewczyny gdyby inwigilacja "bo mam fanaberię" nie była karalna? A co gorsza jeśli ci policjanci mogli korzystać z odpowiednich narzędzi do inwigilacji bez żadnego nadzoru? Np do podglądu z kamerki?
                          To tylko jeden przykład który przychodzi mi do głowy na szybko.
                          Zapytam inaczej, czy wiesz ze, nowelizacja ustawy nie zmienia dotychczasowego prawa inwigilacji kazdego obywatela? Prawo podgladania przez wladze jest dokladnie takie samo, jakie bylo za PO. Stad dziwie sie, ze tak jakos nagle sie uniosłeś ta inwigilacja. Zobacz zmiany w ustawie i przekonasz sie, jakie realne zmiany ona wprowadza w zycie.
                          Przyklad jaki podales jest karalny, bo aby kogos inwigilować trzeba miec realny powod, a nie fanaberie, a to ze wladza lubi naduzywac wladzy, to zupelnie inna para kaloszy.

Skomentuj

OK, celna pointa nie czytałem ani tej ani poprzedniej ustawy. Z doniesień prasowych na których się opieram wynika, że uprzednio trzeba było mieć zgodę (sądu? prokuratora? nie wiem) przed rozpoczęciem podsłuchiwania, po zmianie Policja ma pół roku na zadanie pytanie sędziemu. Generalnie wkurza mnie że poziom kontroli został znacznie obniżony, a właściwie zniesiony.
                            Chyba że to tylko medialna kaczka, jeśli tak to mi wyjaśnij.
                            Ale w ogólności pozostaję przy zdaniu że bez silnego uzasadnienia nikt nie powinien mieć prawa do wglądu w moje życie. Generalna zasada jest taka, że Państwo służyć ma ułatwieniu życie obywateli (np przez zapewnienie bezpieczeństwa), a nie zagrażać Obywatelowi.
                            Last edited by Micwoj; 09.02.2016, 09:24.

Skomentuj

napisałem przecież wyżej że to reflink, jak to lamie regulamin to proszę moda o usunięcie tych postów. Bez reflinka nie dostaniesz 5$ na początek.
                              Nie kłam proszę, na początku nic nie napisałeś, że to łańcuszek.

Później po moim poście napisałeś post zapewniający, że to nie łańcuszek gearbesta nie wspominając, że to łańcuszek givingassistant.

Na koniec gdy dodałem kolejny post, że to jednak łańcuszek tylko innej strony przeedytowałeś posty dodając informację o reflinku (co z resztą większości nic nie powie co to).

Co do $5 na start to wybacz, ale rejestrując się do gazetki gearbesta bezpośrednio (bez łańcuszka) przez tego givingassistant dostajesz $50 więc te $5 nie jest to żadna okazja ani wielka promocja.
                              Last edited by gi; 09.02.2016, 12:12.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                OK, celna pointa nie czytałem ani tej ani poprzedniej ustawy. Z doniesień prasowych na których się opieram wynika, że uprzednio trzeba było mieć zgodę (sądu? prokuratora? nie wiem) przed rozpoczęciem podsłuchiwania, po zmianie Policja ma pół roku na zadanie pytanie sędziemu. Generalnie wkurza mnie że poziom kontroli został znacznie obniżony, a właściwie zniesiony.
                                Chyba że to tylko medialna kaczka, jeśli tak to mi wyjaśnij.
                                Ale w ogólności pozostaję przy zdaniu że bez silnego uzasadnienia nikt nie powinien mieć prawa do wglądu w moje życie. Generalna zasada jest taka, że Państwo służyć ma ułatwieniu życie obywateli (np przez zapewnienie bezpieczeństwa), a nie zagrażać Obywatelowi.
                                Zerknij lub posluchaj wywiadu w radio Zet http://www.radiozet.pl/Radio/Program...ejnik-00018377 mniej wiecej od polowy. Z tego co mowi, wynika ze chodzi wlasnie o nasze bezpieczenstwo, ale oczywiscie moze tez klamac.

Skomentuj

Nowe prawo pozwoli na ruszenie bandytów umocowanych w policji lub w sądzie więc jestem za przyjętymi zmianami.

Skomentuj

najpierw konwerter do tv, teraz tuner i mój amplituner powoli jedyne za co odpowiada to dekodowanie ścieżek w filmach, bo i tuner lepiej gra i ten śmieszny konwerter daje lepszy dźwięk do słuchania z tv niż to co siedzi w yamaszce 771

Skomentuj

A zrób mu zdjęcie pcb, ciekaw jestem czy to to samo co ja sobie ostatnio kupiłem?

Skomentuj

Ma wejście optyczne?
                                        Jakieś zasilanie bezpośrednio do sieci?
                                        No i za ile takie cudo?

Ja zauważyłem że tuner TV taki za 100zł (do którego podłaczyłem pendrajwa z muzyką), grał lepiej niż mój odtwarzacz CD po analogu.

Może wystarczyło by takie małe pudełeczko, podłaczył bym mojego CD-ka kablem optycznym i by grało lepiej niż po wyjściu analogowym.

Skomentuj

Tak ma wejście optyczne i koncentrycznen. W zestawie zasilacz wtyczkowy 5v. Ja akurat lukalem na okazję bo docelowo wpadnie nowy dac który będzie miał wejścia i pod tv ale chciałem sprawdzić czy to ma sens. Z przesyłką dałem 42zl a paragon jest chyba na 7xzl

Skomentuj

Czaruję...
                                          X