Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No a dlaczego nie?
    To zależy od samych głośników i ich charakterystyk przenoszenia.

Skomentuj

Mam projekt, gdzie mam 12/6/18/6 i gra i fazy się zgadzają i nie ma najmniejszego problemu :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

no i mi też się tak często zdarza właśnie, ale w internetowych artykułach o tym cisza :) pytałem z czystej ciekawości, bo taki misz masz uskuteczniam już bardzo długo :)

Skomentuj

Kolejne pytanie:

Nie wiecie gdzie takie przyłącza jak używa Punkt-Punkt Z-A w zwrotnicach ?
          https://www.google.pl/search?q=Zap+P...HWOVRUyprcM%3A

Takie przykręcane do płytki MDF lub Sklejki

Edyta: Znalezione. Dzięki :)
          Last edited by gucio.; 04.02.2016, 16:42.

Skomentuj

W razie czego masz jeszcze w Amptone dosyć spory wybór łączówek : http://amptone.pl/c/267/terminale-la...da-zlacza.html

Skomentuj

Przyznać się, kto zablokował temat budowanie na ekranie?

Skomentuj

Podejrzewam że iklukasz bo pisał też w forum nocą i tak z rozmachu

Skomentuj

I jak tu konkurowac z chinami czy bawic sie w budowanie jakichs accuklonow jak za 1400zł mozna miec cos takiego
                  http://www.aliexpress.com/item/finis...e-91052d9643a5
                  Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Nie ma takiej pojemności w zasilaczu i tylu par wyjściowych co Accu, oczywiście te 130W o ile prawdziwe na większość monitorków starczy, ale na ogromne basowce czy coś o niskiej efektywności już nie bardzo.
                    Dla marketowców być może dobra alternatywa.

Topologia niczym UNI, także nie biorąc pod uwagę budy można zrobić taniej.
                    http://www.ebay.co.uk/itm/Amplifier-...5114#ebayphoto
                    Last edited by ampli; 06.02.2016, 19:02.

Skomentuj

ma ktos wtyki w usa?
                      potrzebuje zamowic ferrofluid

koszt ferro 4$ a wysylka 26$ :(

Skomentuj

Ten dostępny u nas się nie nadaje?
                        Last edited by Marios; 07.02.2016, 12:02.

Skomentuj

nie - to ferrofluid do celow edukacyjnych. nie nadaje sie do glosnika. wysycha bardzo szybko i blokuje nam cewke

Skomentuj

Panowie.
                            Zna ktoś ten głośnik WAVECOR TW030WA10?
                            Testował go może ktoś z państwa? Jeśli tak to proszę wyrażić swą opinie.Posiadam go i aktualnie bawię się nim choć jest na sprzadaż,choć gra jak dla mnie dobrze.
                            Zbieram kasę na Scan Speak Classic D2905-970000.
                            Czy to będzie duży przeskok?

Skomentuj

o tych glosnikach bylo bardzo duzo
                              przeczytaj opinie z dzialu projekty

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                o tych glosnikach bylo bardzo duzo
                                przeczytaj opinie z dzialu projekty
                                Tylko część niepochlebnych opini o wavecor poszła do spampostu

Skomentuj

Czy ktoś kiedykolwiek zwrotkował głośniki: Kef Uni-Q

Skomentuj

Niesamowita galeria projektu Apollo https://www.flickr.com/photos/projec...oarchive/page1

Tak gdyby jakis łos wierzyl w teorie spiskowe, ze amerykanie nie ladowali na ksiezycu, a ziemia jest plaska...

Skomentuj

Właśnie w każdym z tych postów WAVECOR gra świetnie,dobry to głośnik za tą kasę itp
                                      Pogubiłem się już w tym wszystkim
                                      Zapewne racja leży po środku

Skomentuj

Zamieszczone przez Chwostek Zobacz posta
                                        Właśnie w każdym z tych postów WAVECOR gra świetnie,dobry to głośnik za tą kasę itp
                                        Pogubiłem się już w tym wszystkim
                                        Zapewne racja leży po środku
                                        bo to dobre glosniki, ale model 10 nie jest z nich najlepszy
                                        teraz jak cena skoczyla w gore to zdania beda jeszcze bardziej podzielone

ja te glosniki bardzo lubie bo odpowiada mi lagodne brzmienie

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                          bo to dobre glosniki, ale model 10 nie jest z nich najlepszy
                                          teraz jak cena skoczyla w gore to zdania beda jeszcze bardziej podzielone

ja te glosniki bardzo lubie bo odpowiada mi lagodne brzmienie
                                          Ja jeszcze dajem im jedną szanse z fw168 bo zależy do czego mają być. Do muzki rokowej i ostrzejszej nie podeszły i słychać to co mają na skraju pasma. Do plumkania są ok

Skomentuj

Czaruję...