Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Spurek Zobacz posta
    Ta propozycja wydaje sie byc interesujaca
    http:// http://www.elektroda.pl/rtvf...pic448346.html
    fajne tylko muszę dokładnie się przyglądnąć, i jakoś zrobić płytkę

Skomentuj

Eagle...

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
        Czy 2 x dayton rs180 8 ohm i hds tw będzie problem żeby z tego połączenia zrobić kolumnę centralną do kina, a jak by dało radę dobrać jakoś średnio tonowy żeby zrobić centralny z tw i średnim pod nim a daytony na bokach tylko czego szukać na średnie bo resztę mam i nie wiem co dalej z tym
        Niezle zestawienie z tego bedzie. Chyba tez sprawie sobie takie kino, bo zapowiada sie niezle
        Idealem wydaje sie byc vifa ne123 w roli sredniotonowego. Ktos mial ostatnio w dobrej cenie, poszukaj w dziale ogloszen.

Skomentuj

Czy 2 x dayton rs180 8 ohm i hds tw będzie problem żeby z tego połączenia zrobić kolumnę centralną do kina, a jak by dało radę dobrać jakoś średnio tonowy żeby zrobić centralny z tw i średnim pod nim a daytony na bokach tylko czego szukać na średnie bo resztę mam i nie wiem co dalej z tym
          Do centralnego daj 2x rs125 ! Ma duzo lepsza srednice niz rs180 i wystarczy mu ok 10-12litrow w br i basik bedzie ladny

- - - - - aktualizacja - - - - -

A do kolumn glownych mozesz dac np hd+rs125+2x rs180

Skomentuj

Najlepsza średnice z wymienionych tu ma vifa ne
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
              Najlepsza średnice z wymienionych tu ma vifa ne
              Nic dziwnego, to głośnik z innej półki niż Daytony, jakby nie było jest od takiego rs125 dwa razy droższy.

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                Nic dziwnego, to głośnik z innej półki niż Daytony, jakby nie było jest od takiego rs125 dwa razy droższy.
                Pokaz taki sklep. Vifa ne123 to koszt ponad 300zl a ta pierdziawka daytona z alu membrana, to ok.125zl. Jedynie w ogloszeniu kolega ma vify po ok. 200zl za sztuke i szczerze wolal bym dolozyc te pare zlotych i miec glosnik o kilka klas lepszy. Vify z serii ne moim zdaniem sa w scislej czolowce. Sam mam vife ne180 i dzwiek jest naprawde na wysokim poziomie. Zarowno srednica jak i swietny jak na ta srednice bas. To taka stara szkola jesli chodzi o dzwiek ale w nowym wydaniu i z najlepszymi osiagnieciami technologicznymi, na dzien dzisiejszy, ktore tylko procentuja w tym przypadku. Porownujac 18mu ss vifa ne dzielnie sie broni Do tego w samochodzie na srednich mam ne123 w wersji 4 omowej dlatego z czystym sumieniem moge polecic ten glosnik, bo znam jego mozliwosci.

Skomentuj

Zamieszczone przez decybelomania Zobacz posta
                  Vifa ne123 to koszt ponad 300zl a ta pierdziawka daytona z alu membrana, to ok.125zl
                  Gościu, ale weź sobie na spokojnie to. Zamiast "droższy" mogłem napisać "droższa" i sytuacja była by czysta. Myślałem o głośniku i wkradł się rodzaj męski. Tak czy inaczej chodziło mi o to, że Vifa jest dwa razy droższa, więc nie dziwne że ma lepszą średnicę. Chociaż i tak uważam, że kontekst można było złapać całkiem łatwo.
                  Poza tym Daytona pierdziawką bym nie nazwał. Za 150zł jakieś kompromisy muszą być, i wydaje mi się że w Daytonie całkiem im to wyszło.

Skomentuj

Żeby uściślić daytony jak i hds mam, myślałem o zrobieniu czegoś podobnego http://www.troelsgravesen.dk/CENTER-641.htm stąd pytanie o średni do tego zestawu. Obecnie mam jakieś tam ciekawsze jamo i są 165mm więc na pewno bym nie poszedł na 130 przy cięciu około 60hz bo ten kanał ma bardzo dużo do zrobienia nie tylko dialogi, nie ogranicza mnie mały centralny, jak bym miał coś kupować pewnie bym szukał tw i średniego a do tego 2 x 8 awx , ale na chwilę obecną patrze pod kątem jak wykorzystać to co mam

Skomentuj

Może ktoś wie, gdzie kupić kopułki przeciwpyłowe 25 mm? Na Allegro nie znalazłem.

Skomentuj

Żeby uściślić daytony jak i hds mam, myślałem o zrobieniu czegoś podobnego http://www.troelsgravesen.dk/CENTER-641.htm stąd pytanie o średni do tego zestawu. Obecnie mam jakieś tam ciekawsze jamo i są 165mm więc na pewno bym nie poszedł na 130 przy cięciu około 60hz bo ten kanał ma bardzo dużo do zrobienia nie tylko dialogi, nie ogranicza mnie mały centralny, jak bym miał coś kupować pewnie bym szukał tw i średniego a do tego 2 x 8 awx , ale na chwilę obecną patrze pod kątem jak wykorzystać to co mam
                        Nawet nie wiesz jak te 130 od vify ne potrafia zaskoczyc na basie. Oczywiscie nie jest to demon basowy, bo nie takie jest jej przeznaczenie ale jak na taka mala srednice membrany potrafi naprawde niezle uderzyc. Zdziwil bys sie. Do tego masz piekna srednice i extra naped polaczony z membrana papierowa z domieszka jakis wlokien. Uwiez na slowo i przemysl to dwa razy zanim podejmiesz decyzje, wiem co pisze...

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
                        Może ktoś wie, gdzie kupić kopułki przeciwpyłowe 25 mm? Na Allegro nie znalazłem.
                        W stx'ie patrzyles? Byly tam jakies...

Skomentuj

Zamieszczone przez waloos Zobacz posta
                          Gościu
                          +1

Ja bym dodał, "gościu który urwał się z choinki i wygłasza swoje teorie w celu dowartościowania się... i żeby był widoczny, daje sobie rzucający się w oczy nik".

Zamieść jeszcze awatar, najlepiej z palcem w d....

Skomentuj

W stx'ie patrzyles? Byly tam jakies...
                            Najmniejsze 40 mm.

Skomentuj

jak bym miał kupować 130 pewnie bym się skusił na al130 , na razie jest jak mówię chce spróbować z tego co mam, ewentualnie dokupić średniego

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                +1

Ja bym dodał, "gościu który urwał się z choinki i wygłasza swoje teorie w celu dowartościowania się... i żeby był widoczny, daje sobie rzucający się w oczy nik".

Zamieść jeszcze awatar, najlepiej z palcem w d....
                                Za takie docinki powinienes dostac ostrzezenie!
                                Marianie... Wlasciwie, to Marcinie S... Jestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki mam nick i awatar.
                                Swoja droga nie spodziewal bym sie po Tobie takiego postu ale coz, widac masz predyspozycje do zanizania poziomu forum o swoim nie wspominajac...
                                Last edited by decybelomania; 01.11.2015, 23:22.

Skomentuj

Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz posta
                                  http:// http://audioserwis.pl/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1

Skomentuj

Nie, raczej predyspozycje do wyszukiwania troli

Wlasciwie, to Marcinie S
                                    Ja swojej twarzy nie ukrywam :) każdy "głupi" może mnie w sieci znaleźć.

Swoja droga nie spodziewal bym sie po Tobie takiego postu
                                    Mało o mnie wiesz... a raczej, mało o mnie wyczytałeś.

Jestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki mam nick i awatar.
                                    W takim razie czytaj dalej, byle dokładnie.

Radzę na przyszłość najpierw się przedstawić, zanim zaczniesz się wywyższać ze swoją wiedzą. "Najeżdżanie" na innych użytkowników od samego początku, nie rokuje zbyt dobrze na późniejsze relacje.
                                    Last edited by marian; 01.11.2015, 23:47.

Skomentuj

Jestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki m
                                      Ja tam nic nie mam do docinek, ale jesteś mało zdecydowany jak potrzebujesz 10 lat aby się zarejestrować

Skomentuj

Za takie docinki powinienes dostac ostrzezenie!
                                        Marianie... Wlasciwie, to Marcinie S... Jestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki mam nick i awatar.
                                        Swoja droga nie spodziewal bym sie po Tobie takiego postu ale coz, widac masz predyspozycje do zanizania poziomu forum o swoim nie wspominajac...
                                        Ty właśnie pokazujesz swój poziom , wierny czytelniku ... I zastanów się dwa razy co piszesz bo pogruszki są karalne. i udostępnianie danych osobowych też.
                                        Liczę że dostaniesz nagrodę od moda na powitanie...
                                        Last edited by djrobo; 02.11.2015, 09:05.

Skomentuj

Przecież żadne dane osobowe nie zostały udostępnione.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X