Zamieszczone przez Spurek
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaCzy 2 x dayton rs180 8 ohm i hds tw będzie problem żeby z tego połączenia zrobić kolumnę centralną do kina, a jak by dało radę dobrać jakoś średnio tonowy żeby zrobić centralny z tw i średnim pod nim a daytony na bokach tylko czego szukać na średnie bo resztę mam i nie wiem co dalej z tym
Idealem wydaje sie byc vifa ne123 w roli sredniotonowego. Ktos mial ostatnio w dobrej cenie, poszukaj w dziale ogloszen.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaCzy 2 x dayton rs180 8 ohm i hds tw będzie problem żeby z tego połączenia zrobić kolumnę centralną do kina, a jak by dało radę dobrać jakoś średnio tonowy żeby zrobić centralny z tw i średnim pod nim a daytony na bokach tylko czego szukać na średnie bo resztę mam i nie wiem co dalej z tym
- - - - - aktualizacja - - - - -
A do kolumn glownych mozesz dac np hd+rs125+2x rs180
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaNajlepsza średnice z wymienionych tu ma vifa ne
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaNic dziwnego, to głośnik z innej półki niż Daytony, jakby nie było jest od takiego rs125 dwa razy droższy.Do tego w samochodzie na srednich mam ne123 w wersji 4 omowej dlatego z czystym sumieniem moge polecic ten glosnik, bo znam jego mozliwosci.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaVifa ne123 to koszt ponad 300zl a ta pierdziawka daytona z alu membrana, to ok.125zl
Poza tym Daytona pierdziawką bym nie nazwał. Za 150zł jakieś kompromisy muszą być, i wydaje mi się że w Daytonie całkiem im to wyszło.
Skomentuj
-
Żeby uściślić daytony jak i hds mam, myślałem o zrobieniu czegoś podobnego http://www.troelsgravesen.dk/CENTER-641.htm stąd pytanie o średni do tego zestawu. Obecnie mam jakieś tam ciekawsze jamo i są 165mm więc na pewno bym nie poszedł na 130 przy cięciu około 60hz bo ten kanał ma bardzo dużo do zrobienia nie tylko dialogi, nie ogranicza mnie mały centralny, jak bym miał coś kupować pewnie bym szukał tw i średniego a do tego 2 x 8 awx , ale na chwilę obecną patrze pod kątem jak wykorzystać to co mam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez szastal Zobacz postaŻeby uściślić daytony jak i hds mam, myślałem o zrobieniu czegoś podobnego http://www.troelsgravesen.dk/CENTER-641.htm stąd pytanie o średni do tego zestawu. Obecnie mam jakieś tam ciekawsze jamo i są 165mm więc na pewno bym nie poszedł na 130 przy cięciu około 60hz bo ten kanał ma bardzo dużo do zrobienia nie tylko dialogi, nie ogranicza mnie mały centralny, jak bym miał coś kupować pewnie bym szukał tw i średniego a do tego 2 x 8 awx , ale na chwilę obecną patrze pod kątem jak wykorzystać to co mam
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz postaMoże ktoś wie, gdzie kupić kopułki przeciwpyłowe 25 mm? Na Allegro nie znalazłem.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez waloos Zobacz postaGościu
Ja bym dodał, "gościu który urwał się z choinki i wygłasza swoje teorie w celu dowartościowania się... i żeby był widoczny, daje sobie rzucający się w oczy nik".
Zamieść jeszcze awatar, najlepiej z palcem w d....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaW stx'ie patrzyles? Byly tam jakies...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta+1
Ja bym dodał, "gościu który urwał się z choinki i wygłasza swoje teorie w celu dowartościowania się... i żeby był widoczny, daje sobie rzucający się w oczy nik".
Zamieść jeszcze awatar, najlepiej z palcem w d....
Marianie... Wlasciwie, to Marcinie S... Jestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki mam nick i awatar.
Swoja droga nie spodziewal bym sie po Tobie takiego postu ale coz, widac masz predyspozycje do zanizania poziomu forum o swoim nie wspominajac...Last edited by decybelomania; 01.11.2015, 23:22.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KAPRINT Zobacz postaMoże ktoś wie, gdzie kupić kopułki przeciwpyłowe 25 mm? Na Allegro nie znalazłem.
Skomentuj
-
Nie, raczej predyspozycje do wyszukiwania troli
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaWlasciwie, to Marcinie S
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaSwoja droga nie spodziewal bym sie po Tobie takiego postu
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaJestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki mam nick i awatar.
Radzę na przyszłość najpierw się przedstawić, zanim zaczniesz się wywyższać ze swoją wiedzą. "Najeżdżanie" na innych użytkowników od samego początku, nie rokuje zbyt dobrze na późniejsze relacje.Last edited by marian; 01.11.2015, 23:47.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaJestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki m
Skomentuj
-
Zamieszczone przez decybelomania Zobacz postaZa takie docinki powinienes dostac ostrzezenie!
Marianie... Wlasciwie, to Marcinie S... Jestem na tym forum od 2005r. jako wierny czytelnik... Nic Tobie do tego kiedy sie zarejestrowalem, jaki mam nick i awatar.
Swoja droga nie spodziewal bym sie po Tobie takiego postu ale coz, widac masz predyspozycje do zanizania poziomu forum o swoim nie wspominajac...
Liczę że dostaniesz nagrodę od moda na powitanie...Last edited by djrobo; 02.11.2015, 09:05.
Skomentuj
Skomentuj