Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co Panowie sądzicie o tej zwrotnicy:

Wysoki kaliber bo 4 rząd ale dopiero teraz mogłem zgrać to ładnie :)

Jest to już moja bodajże 7 zwrotnica którą słucham i ta jak dla mnie najlepiej brzmi do tego świetne zgranie fazowe, tutaj rzeczywisty pomiar zestawu:

Skomentuj

Jeśli ktoś ma zbędne płyty cd z muzyką elektroniczną , reggae czy psytrance niech da znać :)

Skomentuj

zabralem sie za delikatne pozadki...
        przeraza mnie ilosc glosnikow jakie mam w pokoju :/

pamietam ze takero kiedys liczyl swoje glosniki. a czy ktos z WAS jest obecnie w stanie policzyc ile ma glosnikow w domu?

Skomentuj

Licząc przetworniki to mi wyszło ponad 30 :)

Skomentuj

W nic nie zamontowanych, poupychanych tu i tam: 32. Dopiero sobie teraz uświadomiłem, że tego jest tyle.

Skomentuj

Jakies tanie midwooferki moglbym wciagnac. Potrzebuje cos do gdwk 10/80/19 i visatona tw70 :)

Skomentuj

w kolumnach: 22
                86szt wala sie po pokoju + uszkodzone

Skomentuj

U mnie skromnie 26szt z czego większość to nic specjalnego:)

Skomentuj

No u mnie też jakieś niedobitki dawnych wojen przeważają i raczej takie sobie te kaleki, żadnych Accutonów tu jakoś nie widzę :(.

Skomentuj

Zamieszczone przez Comandante W Zobacz posta
                      żadnych Accutonów tu jakoś nie widzę
                      HA! ja mam 2 ceramiki!
                      ale to nie accuton :(

Skomentuj

Dobra, dobra. Juz ja sobie wyobrazam, te Wasze sklady glosnikowe...
                        Załączone pliki

Skomentuj

blisko

Skomentuj

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
                            Dobra, dobra. Juz ja sobie wyobrazam, te Wasze sklady glosnikowe...
                            15-way?

Skomentuj

Hah, licząc z tymi maluszkami do linearray (80szt) bez sprzetu CA w samochodzie, choć właśnie idę go zdemontować więc będzie w pokoju to pasuje doliczyć, mam 118 głośników + ok 10 uszkodzonych, nie liczę testowych z demontażu telewizorów itd. Dodatkowo 9 wzmacniaczy. Taki chomik ze mnie :P

Skomentuj

Wzmacniacze u mnie tylko cztery - lecz sprawne, plus jeden trup, czyli pięć: też dziwne instynkty stwierdzam. Sam człowiek nie wie, jak i kiedy tak chomiczeje.

Skomentuj

Wzmacniaczy aktualnie u mnie z pińć by się znalazło z czego jedna spawara 5kW@4ohm a w sumie będzie drugie tyle waatów

Skomentuj

Też mam pochomikowane kilka sztuk wzmacniaczy z czego 3 czy 4 to stare rupcie radmora i unitry. Po co mi to?

Skomentuj

Heh, na szczęście nie mam ani pojemnej piwnicy , ani garażu, więc tylko 8 głośników, jeden wzmacniacz samochodowy, jeden klasyczny :]

Skomentuj

Nowy sport ekstremalny http://www.youtube.com/watch?feature...&v=cAXiYxFqW6A

Ciekawe czy przyjmie sie w naszym kraju?

Skomentuj

yoshi mi przypomnial o jeszcze 11 missionach!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X