Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Myślałem, ze mówisz o nowym
    Jeśli stary to ujdzie

Ale jak bym nie założył
    To sportowe auto

Woj999 ty to byś pewnie i do F1 włożył
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
      a wiesz ze to nie glupi pomysl. jakby sie ta technologia rozwinela!

Skomentuj

Ale jak bym nie założył
        To sportowe auto
        To tym bardziej, takim autem nie jeździ się delikatnie więc roczny koszt na paliwo stanowi jeszcze większy % łącznych kosztów utrzymania auta.

Skomentuj

Jeśli chodzi o zakładanie gazu do "lepszych" aut, to ja nie mam nic przeciwko.
          Dlaczego miał bym płacić za paliwo więcej jak mogę mniej?
          Jeśli bym miał auto "sportowe" (choć takiego słowa nie uznaję, bo sportowe auto to ma Hołowczyc lub Kubica), to rozumiem, po to mam szybkie auto żeby nim "zapierdzielać".
          Ale jeśli nie jeżdżę szybko a lubię jeździć luksusowo, to dlaczego mam płacić więcej skoro mogę mniej? Tylko dlatego że "nie wypada"? głupie myślenie...

Skomentuj

Zamieszczone przez Shiver Zobacz posta
            To tym bardziej, takim autem nie jeździ się delikatnie więc roczny koszt na paliwo stanowi jeszcze większy % łącznych kosztów utrzymania auta.
            Też bym wrzucił, tym bardziej że cena sekwencji nie jest już tak duża jak kiedyś. Swoją drogą ciekawe jak silniki typu boxer reagują na zagazowanie.

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            a wiesz ze to nie glupi pomysl. jakby sie ta technologia rozwinela!
            Lepiej tak nie mówicie, w następnym sezonie 1.6 turbo z mocnym kersem, pozniej wymyslą że na gaz, a skończy się na tym że na spoilerach będą baterie słoneczne.

Skomentuj

W F1 kierowcy mają paliwo za darmo, więc tu bym odpuścił Ja muszę płacić z własnej kieszeni niestety....
              A tak na poważnie... ma ktoś doświadczenia z instalacją 6 generacji ICOM JTG HP, wtrysk gazu w fazie ciekłej bezpośrednio do cylindra. Auto na gazie jest tutaj kilka % mocniejsze niż na benzynie. W skrócie LPG idzie w fazie ciekłej przez benzynową pompę wysokiego ciśnienia do wtryskiwaczy benzynowych, całość kontroluje fabryczny sterownik silnika. Jednym słowem prostota. Mowa oczywiście o silniku z bezpośrednim wtryskiem.
              Przymierzam się do takiej instalacji, choć teraz cena jest zaporowa, ale są szanse, że jeszcze w tym roku stanieje, jak BRC wypuści swoją a i może Vialle ogarnie w końcu mój silnik.

Skomentuj

Zaglądaj do Tomka nick "Gazownik" na strefiecaraudio
                Siedzi bardzo grubo w temacie
                Polecam
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam wszystkich .
                  Mam pytanie do was bo mam już głośniki zakupione AWX + Seas 27TBFC/G do obudowy br
                  i tu ma chyba teraz problem zleciłem już wykonanie pewnej osobie zwrotnice 3SM i teraz dopiero przeczytałem możecie napisać wyjaśnić co jest skopane w tej zwrotnicy co należy zmienić bo może uda mi się jeszcze coś zmienić czy bez odsłuchu nie mam szans na jakiekolwiek podpowiedzi proszę o odp jak dla laika...

Skomentuj

Pany skąd posiąść formatki Alu ?
                    Wstępnie potrzebuje 6szt. 20x20cm gr. 2mm (2-4mm)
                    Proszę o linki skąd oraz fajnie jak ktoś zorientowany już w cenie takiej

Skomentuj

http://www.profmetkol.pl/
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

http://www.hart-metale.pl/
                        Cena za kg alu chyba 23zł z tego co pamietam.
                        Do przeliczenia użyj http://www.avanti.com.pl/przelicznik.html
                        marcinsywala.pl
                        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Hermes Zobacz posta
                          Cena za kg alu chyba 23zł z tego co pamietam.
                          Niezależnie od tego jaki kształt ma przedmiot ?

---------- Post dodany o 21:13 ---------- Poprzedni post o 21:09 ----------

a dobra już widzę ceny...

Skomentuj

W projekcie 3SM nic nie jest skopane. Zwrotnica jest poprawna.

Skomentuj

a słuchałes tego?
                              bo mi osobiście nie pasuje brzmienie tej zwornicy
                              seas nie gra tak jak mógłby zagrac
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam,

z mojego lubelskiego podwórka:

http://www.hurtownia.tabal.pl/

Mają naprawdę fajne rzeczy, warto przejrzeć ich ofertę. Nie mam pojęcia czy można u nich zamawiać wysyłkowo.

Pozdrawiam,
                                Jacek Zieliński

Skomentuj

bo mi osobiście nie pasuje brzmienie tej zwornicy
                                  To że tobie Łukaszu nie pasuje nie znaczy że jest skopana od razu

Skomentuj

wg mnie zwrotnica jest po to aby zgrac odpowiednio glosniki aby brzmialy poprawnie
                                    pod wzgedem technologicznycm jest ok
                                    ale brzmnieniowym wg mnie nie

wg mnie podzial jest za nisko co powoduje ciezkie granie wysokotonowki
                                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wszystkim to nawet Mojzesz nie dogodzil :)

Skomentuj

Tak na marginesie wie ktoś czy można dostać takie oto:

półwałki, półcylindry czy jak to się tam zwie ? (nogi :) )
                                        gdzie i za ile ?
                                        min 10cm średnicy. metal lub jakiś plastik.

Skomentuj

Ta zwrota jest poprawna, ale to czy komuś pasuje czy nie to inny temat. Mi osobiście też nie, a jakbym miał na siłę tego seasa uporządkować, to zastanowiłbym się najpierw po co go w ogóle miałbym kupić i osłabiać go z jego charakteru..?:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X