Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tak od drugiej strony - wspolczuje operatorowi tego avatara :/

Skomentuj

Skomentuj

Cały czas te nieuzasadnione czymkolwiek ataki na kościół...

Skomentuj

wiedzialem ze w tym miesiacu bedzie niska premia, ale to co dostalem to juz przesada. odechcialo mi sie pracowac :(

Skomentuj

http://faktydlazdrowia.pl/gmo-szokuj...znego-badania/

Skomentuj

Paweł to dopiero pierwszy miesiąc
              Ja od maja dostalem w końcu "normalna" pensje

Teraz czas spłacić długi :(

---------- Post dodany o 00:34 ---------- Poprzedni post o 00:33 ----------

Znaczy przelew dostanę dopiero 15
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Pocztaj kilka stron wstecz, wszystko już było wyjaśnione, a nie odgrzewasz starego kotleta...

Skomentuj

siema mam wzmacniacz kenwood ka 5040r i cos lewy kanał cicho gra wymieniłem kondensatory i jakis tranzystor ale dalej lipa dzis troche pomęczyłem i wyszlo ze potencjometr balansu jest walnięty orginału raczej nie znajdę ale jakis zamiennik bym potrzebował tylko nie wiem jaki bo sie nie znam na tym podam link jakby ktos ogarniety w tym temacie mogl mi pomuc ? http://www.reichelt.de/6mm-Potis-ste...FSET=30&SHOW=1 czy to ktorys z tych by pasował

---------- Post dodany o 19:41 ---------- Poprzedni post o 19:40 ----------

to jest orginalny

Skomentuj

Na zdjęciu nie mogę doczytać, podaj jaką ma wartość(co na nim pisze) to coś dobierzemy

Skomentuj

numer R06519005 200K1H2H 150 V

Skomentuj

jak się nazywa gniazdo w którym są dwa płaskie bolce, jedno pod drugim, jedno większe ?
                        -----------------
                        już mam - speaker din (din2)

Skomentuj

Szybkie pytanko. Zmuszony byłem zrobić fronty podłogówek z trzech płyt 18mm. Rysunek przedstawia sytuację. Czy takie coś może pogorszyć odbiór ?

Skomentuj

http://www.troelsgravesen.dk/chamfer.htm

---------- Post dodany o 10:41 ---------- Poprzedni post o 10:38 ----------

Nowy projekt Troelsa http://www.troelsgravesen.dk/ATS-4.htm
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Znam to już (nawet wisi w zakładkach). Niby jest to "D" ale u mnie jest jeszcze jedna płyta, i stąd pytanie czy jeszcze jedna płyta wpływa nie korzystnie na całość

Skomentuj

Sunny, to płyta 18mm - jest ok. Nie przejmuj się.
                                Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0

Skomentuj

A ja bym tę 3 płytę zrobił z jeszcze większym wycięciem.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Kwestia jest tego typu, że zrobiłem surowe gotowe domki (front 2 x 18mm + frezy), tak zbierałem się rok z wykończeniem po czym doszedłem do wniosku, że trzeba przykleić niestety kolejną płytę trzecią 18mm na to HDF, fornir i frezy pod głośniki. Miałem wizję zerwania jednej płyty, żeby zastąpić ją nową z hdf-em i nowymi frezami, ale podejrzewam, że zrywanie takiej wiórówki klejonej na wikol nie byłoby niczym przyjemnym

Skomentuj

Zamieszczone przez Sunny Zobacz posta
                                      zrobiłem surowe gotowe domki (front 2 x 18mm + frezy)
                                      Co tam nowego kombinujesz? :)

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                        Co tam nowego kombinujesz? :)
                                        Wziąłem się za HDF i fornir

Nie umiem się doczekać posłuchania Twoich monitorów

Skomentuj

Pomoże ktoś z tym potencjometrem ?? Kenwood ka 5040r potencjometr balansu jakis zamiennik na tym orginalnym jest napisane tylko tyle numer R06519005 200K1H2H 150 V ALPS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X