Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Mój kolega z kolei, gdy poprzebierane, starsze dzieciaki zadzwoniły do drzwi, założył pożyczoną od własnych dzieci gumową maskę obrzydliwego, kostropatego faceta, nałożył długi płaszcz i otworzył drzwi ze słowami zapraszam do środka. Usłyszał tylko dziki wrzask i uciekającą w przestrachu młodzież. Na nic wołania po zdjęciu maski, żeby wróciły .

Skomentuj

Właśnie dlatego jest "trick or treat" czyli cukierki albo psikus :)
      Tym razem cukierków zabrakło
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To jest efekt oglądania usamerykańskich filmów dla debili.

Przebieranki na halloween, to przecież nie jest odpowiednik wszystkich świętych. W naszej części europy "przebierańcy" są na zupełnie inne święto.

---------- Post dodany o 22:26 ---------- Poprzedni post o 22:22 ----------

Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz posta
        Ancient Audio pokazal nowy mini monitorek http://www.ancient.com.pl/e_master.htm ktos poznaje szerokopasmowca? :]
        Pasuje do zbliżającego się święta.

Skomentuj

A mi sie wydaje, ze ten caly Halołin, to nie jakas tam moda, ale zwykla chec czerpania korzysci. Dzieciaki ( nie takie male jakby sie wydawalo ), laza po domach zeby wyzulic cukierki lub kase. Nie rozumieja wartosci tych swiat. To troche jak z chodzeniem po koledzie z ksiedze, mozna zarobic niezly hajs, a robota zadna.

Skomentuj

Hahah przypomniało mi się jak kiedyś do mojej znajomej przyszli z szopką cyganie i śpiewali kolędy, mieli szczęście bo była sama w domu i bała im się nie dać żadnej kasy...więc w sumie coś w tym może być :)

Skomentuj

a tak odnosnie cyganow to kiedys zapukali do kolegi w sumie to bajtle byly ojciec kolegi otwiera a oni pytaja czy ma jakies pieniadze na jedzenei on ich wpuscil do mieszkania i zrobil im kanapki hehe dal im te kanapki zeby jedli jak sa glodni i dostal tymi kanapkami po lbie a bajtle jeszcze go zbluzgali i uciekli heheh

Skomentuj

Ciekawi mnie tylko czy w robocie też mówicie: Wszystkich Świętych i Boże Narodzenie to nie moje święto - chcę pracować!

Skomentuj

No pewnie
                  A poza tymi chrześcijańskimi chce jeszcze prawosławne i żydowski Jom Kippur
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
                    Ciekawi mnie tylko czy w robocie też mówicie: Wszystkich Świętych i Boże Narodzenie to nie moje święto - chcę pracować!
                    Pewnie, że chcę - wolę zarobić chociażby na następne głośniki

Skomentuj

W Polsce jest znacznie więcej takich co chcą pracować i nie maja gdzie... Czyli co? Powinni się cieszyć, bo mają taką nieustanną fiestę?

Skomentuj

Taką oto byłaby ostatnia scena z filmu Adalbert Pacuła and the lost hi-end :):

Skomentuj

Piękne :)
                          Jeszcze tylko smoka brakuje z lampami w miejscu uszu
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

...jedno co mi się nasuwa:

Skomentuj

Panowie, mam kartę Scan Disc Extreme 32GB, i podczas zgrywania Avatara który ma 15GB, wyskakuje mi że dysk jest zapełniony :huh:
                              Inne filmy wchodzą...
                              Co jest nie tak? :glare:

Skomentuj

Aha, rozumiem.
                                Niestety jak próbuję sformatować to tylko mogę właśnie na ten system plików FAT32 (mam windows XP).

Skomentuj

No to chyba to będzie problemem, FAT32 obsługuje pliki o maksymalnej wielkości do 4GB z tego co pamiętam, ale niech się najlepiej jakiś informatyk wypowie. A na XP też chyba dało się to zmienić z tego co pamiętam.

Skomentuj

Marian,

rzuć okiem tu:

http://newskomp.pl/jak-sformatowac-p...s-w-windows-xp

Pozdrawiam,
                                    Jacek Zieliński

Skomentuj

Marian, ewentualnie podziel film na mniejsze części, ostatnio musiałem zrobić podobnie z Cars 2 w mkv, (u mnie akurat telewizor nie czyta powyżej 8 GB).

Skomentuj

Już sformatowałem, właśnie zgrywam film.
                                        Dzięki

Skomentuj

Genialne: http://www.focus.pl/technika/wirtual..._campaign=hity
                                          marcinsywala.pl
                                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Czaruję...
                                          X