Aaaaaaaaaaaha :P Czyli pierścieniowce to zuuuuoooo? :P Czyli zaraz wyjdzie, że kopułkowe Illuminatory jednak grają? :P
Masz wersję z frontem 104mm?
Masz wersję z frontem 104mm?
Wydaje mi się bardzo osobliwe, że w końcu nie prymitywni wcale a korzystający z tego serwisu użytkownicy języka polskiego, jednego z bogatszych w zasoby leksykalne, nie potrafią czy nie chcą (wstydzą się?) inaczej określić "spotkania" inaczej, jak korzystając z obcego i obco brzmiącego mało finezyjnego określenia "spot", czyli miejsce. Rozumiem, że przeciętny Polak, dla którego głównym jeśli nie jedynym wzorcem i źródłem kultury językowej jest ubożąca intelektualnie telewizja i pospieszne komunikatory internetowe może odczuwać brak słów, gdy chodzi o czynne precyzyjne dobieranie terminu dla wyartykułowania zamierzonego przekazu, ale błagam, bez przesady, bez przesady... To na pewno da się pokonać... Trzeba tylko nieustannie walczyć... zadbać... zechcieć.. Oddać tożsamość językową jest łatwo, a odzyskać... właściwie niemożliwe. | ![]() |
Kajam się i proszę o wybaczenie...na spotkanie zapraszam a nie na obcego "spota". Cóż za pogarda i brak pokory dla języka rodzonego z mojej strony...:) | ![]() |
Skomentuj