Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Aaaaaaaaaaaha :P Czyli pierścieniowce to zuuuuoooo? :P Czyli zaraz wyjdzie, że kopułkowe Illuminatory jednak grają? :P
    Masz wersję z frontem 104mm?
    Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zuoooo w najczystrzej postaci

Mam z małym frontem
      Takie jak te:
      http://img692.imageshack.us/img692/2862/img2879u.jpg
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Z małym frontem i zupełnie innym napędem :)
        Podaj średnicę tego frontu :)
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Wysłać ci zdjęcia z tylu?

Zmierze go to ci powiem

Albo zrób bez niego a ja uzupelnie rysunek

Do satori i beryla tez chcesz?
          Jak masz jakieś testowe skrzynki to mogę same fronty zrobic
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
            Wysłać ci zdjęcia z tylu?
            Wysłać:) Zmierz i daj znać a ja narysuję front. Niech będą dwa fronty to się zmierzy oba i się powalczy :)

Pytanie kto jeszcze jest chętny na spota?

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
              Pytanie kto jeszcze jest chętny na spota?
              Fajnie by tak wpaść jeszcze z moimi przetwornikami

Skomentuj

Za dużo ich masz a czasu będzie za mało :) Zapraszam bez głośników :)

Skomentuj

Nie wiem czy bedzie na to aż tyle czasu

Wieczorem pomiarze
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Wstępnie pisze się.

Pamiętajmy że grudzień za pasem

Skomentuj

Za dużo ich masz a czasu będzie za mało :) Zapraszam bez głośników :)
                      Wiem, wiem - śmiałem się

Poza tym, moim zdaniem mamy podobny gust więc i podobne granie :)

Skomentuj

Nie na temat...
                        Wydaje mi się bardzo osobliwe, że w końcu nie prymitywni wcale a korzystający z tego serwisu użytkownicy języka polskiego, jednego z bogatszych w zasoby leksykalne, nie potrafią czy nie chcą (wstydzą się?) inaczej określić "spotkania" inaczej, jak korzystając z obcego i obco brzmiącego mało finezyjnego określenia "spot", czyli miejsce. Rozumiem, że przeciętny Polak, dla którego głównym jeśli nie jedynym wzorcem i źródłem kultury językowej jest ubożąca intelektualnie telewizja i pospieszne komunikatory internetowe może odczuwać brak słów, gdy chodzi o czynne precyzyjne dobieranie terminu dla wyartykułowania zamierzonego przekazu, ale błagam, bez przesady, bez przesady... To na pewno da się pokonać... Trzeba tylko nieustannie walczyć... zadbać... zechcieć.. Oddać tożsamość językową jest łatwo, a odzyskać... właściwie niemożliwe.

Skomentuj

Nie na temat...
                          Kajam się i proszę o wybaczenie...na spotkanie zapraszam a nie na obcego "spota". Cóż za pogarda i brak pokory dla języka rodzonego z mojej strony...:)

Skomentuj

Nie na temat...
                            Miło tu u WASZ

Skomentuj

A w jakim terminie chcesz zrobić to spotkanie?

Skomentuj

Weekend 23-24.11 lub 30.11-1.12

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                                  Satori to nie Illuminator
                                  Ale prawie :)

Myślałem że masz szpilkę SS. Bo to nie jest szpilka tylko jakiś samochodowy kastrat :P

Kiedyś czytałem chyba jakiś wywiad to był czy wypowiedź konstruktora SS.
                                  Strasznie się żalił, że nie lubią robić modyfikowanych głośników dla innych firm .
                                  Bo topowe konstrukcję są optymalizowane latami a zamawiający potrafią tylko wszystko spieprzyć

Zamieszczone przez pharoh Zobacz posta
                                  Charakteru glosnika nie da sie zmienic zwrotnica.
                                  Tylko kablem się da albo kondycjonerem :P
                                  Raven
                                  Chętnie wpadnę bo nie wiem czy mam szykować te 3 koła na tego beryla czy nie

---------- Post dodany o 19:23 ---------- Poprzedni post o 19:22 ----------

30.11-1.12
                                  najlepszy był by dla mnie ten .

Skomentuj

Ta Łukaszowa szpilka to topowy produkt alpine.

Skomentuj

Kajam się i proszę o wybaczenie...na spotkanie zapraszam a nie na obcego "spota". Cóż za pogarda i brak pokory dla języka rodzonego z mojej strony...:)
                                      Ale gdy ja wspomniałem swego czasu o tym dziwacznym zwyczaju wstawiania wszędzie słowa by, to afera była, że się czepiam . A ty, kolego z wąsem, gdzie żeś wtedy był, hm? .

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                                        Ta Łukaszowa szpilka to topowy produkt alpine.
                                        No ale co to ma do rzeczy? Skoro to może być mocno wykastrowany Scan?

---------- Post dodany o 19:32 ---------- Poprzedni post o 19:31 ----------

Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz posta
                                        Ale gdy ja wspomniałem swego czasu o tym przykrym zwyczaju wstawiania wszędzie słowa by
                                        Bo to słówko by znacznie ogranicza długość wpisu w miejscu gdzie tego miejsca jest bardzo mało.

Skomentuj

Może wpierw posłuchasz czy już przewidujesz ewentualne problemy z barwą tego głosnika.

Zwrotką nie okiełznasz jednak go?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X