Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie mam zielonego pojęcia ale to dla nich jest, gośc napisał z grupy na face booku. W profilu ma foty spalonych budynków, aut wysadzonych, jaka broń nawet.. No i fota w garniturze w moro. Oczywiście że najpierw przedpłata...
    Islam to imię :P

Skomentuj

Dla niektorych to 2 miesieczna pensja, ale moze to jakis bogaty pasjonat motoryzacji (pewnie jacys tam sa) w kazdym razie uwazaj.

Skomentuj

Bluzę nike ma.. to bogaty znaczy chyba .. zobaczymy co będzie

Skomentuj

Przeprowadz transakcje przez paypall, to nie powinno byc problemow.

Skomentuj

Zeby potem nie było, ze masz kontakty z terrorystami :)
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

:p

Skomentuj

http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto...w-trzech/3bnlr

Skomentuj

Marian,

Skomentuj

malikowy, to demotywator jest

A filmiki z zawodów widziałem... trzeba mieć niezłego cela i wyczucie narzędzia (w przypadku trzeciej konkurencji) żeby nie odciąć sobie stopy :ohmy:

Skomentuj

A Iwan, który 3 razy przetnie taki pień w identycznym czasie i tak stwierdzi: Jak ja ciąłem, to ta piła nie warczała...

Skomentuj

Szybkie pytanko, bawi się ktoś z Was w modelarstwo szczególnie te latające?

Skomentuj

Zamieszczone przez Rhainkraft Zobacz posta
                          Szybkie pytanko, bawi się ktoś z Was w modelarstwo szczególnie te latające?
                          Osobiście nie, kolega z pracy z bratem składali coś co latalo, czy miało, bardzo pilne mogę poszukać namiarow

Skomentuj

Ja nie, ale znam kogos kto tak :p
                            Brzmi jak cytat z jakiegos filmu
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                              Brzmi jak cytat z jakiegos filmu

Skomentuj

Dobra nie będe tworzył tajemnic, wystawiam graty znajomego bo go allegro przerosło. Zblokowałem się z mozliwościa sprawdzenia takich sprzęcików LINK 2 LINK niby jak podłącze do laptopa to coś tam działa, ale ja lubie spać spokojnie i kompleksowo sprawdzić, nie mam odpowiedniego zasilacza i wymyśliłem sobie że może ktoś kogoś zna który kogoś zna kto mógłby podczepić prądzik i wie co i jak bo już się takim czymś bawił i powiedzieć czy działa czy niekoniecznie.
                                Last edited by Rhainkraft; 18.12.2014, 20:06.

Skomentuj

Mówcie co chcecie ale dużo rzeczy tak idzie załatwić, trzeba tylko znać odpowiednią osobę

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
                                    Mówcie co chcecie ale dużo rzeczy tak idzie załatwić, trzeba tylko znać odpowiednią osobę
                                    Podobno za pośrednictwem sześciu kolejnych osób wszyscy znają wszystkich na świecie.
                                    Pozdrawiam.

Skomentuj

Świąteczne sprzątanie, karta graficzna i procek:

Ciekawe czy teraz komp nie będzie mulił po paru godzinach pracy :)

Skomentuj

Sprawdź jeszcze pastę pod radiatorem od GPU :)
                                        http://www.gavron04.diyaudio.pl

Skomentuj

Zapraszam za chwilkę na moją witrynę:
                                          Własnie obrabiam i wstawiam kolejną porcje pomiarów porównawczych głośników dla DIyowców.
                                          19TFF1, 19TAF/G, GDWK 7/100, 27TBCD/GB-DXT, MDT30S, ET338, MDM55, Hiquphon, oraz berylowy Focal

Jak to ktoś niedawno napisał
                                          "Dawny przodek killera" :(

Skomentuj

Czaruję...
                                          X