Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będziesz miał żadnego problemu z wymianą frontu o ile rozstaw śrub jest jednakowy. Wymieniałem membranę w ALX-ie i cały układ drgający był przyklejony do nabiegunnika. Po odkręceniu frontu nic się nie rozleciało. W twoim przypadku może być tak samo i jest szansa, że nic nie będziesz musiał centrować. Tak więc może po prostu ryzyk fizyk odkręć jeden front i już.

Skomentuj

Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz posta
      W twoim przypadku może być tak samo i jest szansa, że nic nie będziesz musiał centrować.
      PC/PJ jest luzem. wiec mozliwe ze PCX rowniez

a aluminiowe fronty frezowalem!
      zrob z kawalka MDFu wkladke w mieisce GDMa, na tyle wysoka zeby cyrkiel przeszedl ponad kopulka
      wkrec GDWK i frezuj front na wymiar GDMa

Skomentuj

Panie admin, zdjęcia na serwer wrzuć... :) Świeć przykładem! :)

Skomentuj

mam zdjecia na 3 serwerach
          plany byly zeby je przeniesc w jedno miejsce... ale wielu z nich nie pamietam gdzie umieszczalem wiec nie wiem gdzie podmieniac :/
          musze je stopniowo przenosic

Skomentuj

Ja pier.ole jestem dzisiaj 400zł w plecy. Dziękuję Ci Szwajcario...:(

Skomentuj

twój wybór, pamiętam czasy gdzie koledzy, znajomi i rodzina śmiali się ze mnie że płacę 400zł za PLN'y...

Skomentuj

Zamieszczone przez czarecki Zobacz posta
                Ja pier.ole jestem dzisiaj 400zł w plecy. Dziękuję Ci Szwajcario...:(
                A dziękowałeś Szwajcarii jak brałeś kredyt?????

Skomentuj

Każdy ma swój rozum i decyduje się na pewne ryzyko z pełną jego świadomością. Zawsze podobało mi się stwierdzenie "bierze kredyt w walucie jaką zarabiasz". Wylecieć, dobrze zarobić euro i płacić kredyt w złotówkach jest super, ale w drugą stronę niestety nigdy nie wiesz. No i właśnie to wyszło..

Skomentuj

"Pretensje do garbatego, ze ma dzieci proste" :P

Skomentuj

To było kwestią czasu. Ktoś specjalnie promową tą, jak y nie było naprawdę mało znaną i istotną walutę aby później na tym zarobić. Nie mam tu na myśli tylko dzisiejszych ruchów ale w okresie ostatnich lat.
                      Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                      "bierze kredyt w walucie jaką zarabiasz".
                      Tak mi doradzili i sam też się tym kierowałem. Szczerze współczuję tym co wzieli we frankach w najgorszym momencie (niski kurs, drogie mieszkania) bo teraz to się to mocno odwraca i jeśli się nic nie zmieni spłacania do emerytury:(
                      Czy Państwo powinno dopłacał? Nie wiem raczej nie, bo w sumie ja mógłbym też iść i prosić o zwrot tego co nadpłaciłem w pln w porównaniu do franków. Przykry temat, dym... Jesteśmy z każdej strony.

Skomentuj

Ja brałem we frankach ale ostatnia rata za kwadrat poszła we wrześniu :)
                        Jestem wolny :)
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

To chyba po kilka tysi co miesiąc spłacałeś???

Skomentuj

Albo jestem taki stary i siwy
                            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                              Albo jestem taki stary i siwy
                              To samo pomyślałem to pakuj teraz coś kolejnego bo jak włosy ci wypadną to kolejnego kredytu już ci nie dadzą: D
                              Co ja bym zobił by kawałek dziupli do dłubania mieć pod nosem koło domu..

Skomentuj

Wiecie to nie chodzi o to że mi rata wzrosła. I tak jestem w uprzywilejowanej sytuacji bo brałem mieszkanie jak Frank stał 3,00zł. Chodzi mi o to że cała ta machineria to nic innego jak jedna wielka spekulacja. Najsmutniejsze jest to że żadne organy ścigania nikogo ani niczego ( bo przecież w większości zleceń giełdowych wykonują komputery) nie pociągną do odpowiedzialności. I żeby nie było - nigdy się z nikogo nie śmiałem że spłaca kredyt w PLNach. Kredyt to zło w jakiejkolwiek walucie!
                                Pozdr

Skomentuj

Kredyt to zło w jakiejkolwiek walucie!
                                  Tu mi chłopie zaimponowałeś https://www.youtube.com/watch?v=QCJrLM3yVf4

Skomentuj

Kredyt to zło w jakiejkolwiek walucie!
                                    Nie, no fajnie, tylko że do tej pory bym u mamusi albo w wynajmowanym pokoju mieszkał. Nie przesadzaj.

Skomentuj

Zamieszczone przez Micwoj Zobacz posta
                                      Nie, no fajnie, tylko że do tej pory bym u mamusi albo w wynajmowanym pokoju mieszkał. Nie przesadzaj.

Nie rozumiem w czym przesadzam? Kredyt mieszkaniowy wziąłem mając 23lata. Spłacam go już dość długo i w każdym momencie gdybym tylko mógł to bym go spłacił. Jak lubisz swój kredyt to zaimponujesz mi bardziej niż ja kolegę Mariosa:)
                                      Myślę że źle mnie zrozumieliście ponieważ zapomniałem dodać że to zło konieczne:)

Skomentuj

A no w takiej formie to się zgadzam. Też wolałbym mieć tyle kasy żeby kupić za gotówkę. Ale ponieważ takich krezusów za dużo nie ma, to jednak chyba dobrze że kredyty są dostępne.

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                          Każdy ma swój rozum i decyduje się na pewne ryzyko z pełną jego świadomością.
                                          Niestety z tym jest u ludzi coraz gorzej...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X