Istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie będziesz miał żadnego problemu z wymianą frontu o ile rozstaw śrub jest jednakowy. Wymieniałem membranę w ALX-ie i cały układ drgający był przyklejony do nabiegunnika. Po odkręceniu frontu nic się nie rozleciało. W twoim przypadku może być tak samo i jest szansa, że nic nie będziesz musiał centrować. Tak więc może po prostu ryzyk fizyk odkręć jeden front i już.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Jacek Zieliński Zobacz postaW twoim przypadku może być tak samo i jest szansa, że nic nie będziesz musiał centrować.
a aluminiowe fronty frezowalem!
zrob z kawalka MDFu wkladke w mieisce GDMa, na tyle wysoka zeby cyrkiel przeszedl ponad kopulka
wkrec GDWK i frezuj front na wymiar GDMa
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarecki Zobacz postaJa pier.ole jestem dzisiaj 400zł w plecy. Dziękuję Ci Szwajcario...:(
Skomentuj
-
Każdy ma swój rozum i decyduje się na pewne ryzyko z pełną jego świadomością. Zawsze podobało mi się stwierdzenie "bierze kredyt w walucie jaką zarabiasz". Wylecieć, dobrze zarobić euro i płacić kredyt w złotówkach jest super, ale w drugą stronę niestety nigdy nie wiesz. No i właśnie to wyszło..
Skomentuj
-
To było kwestią czasu. Ktoś specjalnie promową tą, jak y nie było naprawdę mało znaną i istotną walutę aby później na tym zarobić. Nie mam tu na myśli tylko dzisiejszych ruchów ale w okresie ostatnich lat.
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta"bierze kredyt w walucie jaką zarabiasz".
Czy Państwo powinno dopłacał? Nie wiem raczej nie, bo w sumie ja mógłbym też iść i prosić o zwrot tego co nadpłaciłem w pln w porównaniu do franków. Przykry temat, dym... Jesteśmy z każdej strony.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaAlbo jestem taki stary i siwyto pakuj teraz coś kolejnego bo jak włosy ci wypadną to kolejnego kredytu już ci nie dadzą: D
Co ja bym zobił by kawałek dziupli do dłubania mieć pod nosem koło domu..
Skomentuj
-
Wiecie to nie chodzi o to że mi rata wzrosła. I tak jestem w uprzywilejowanej sytuacji bo brałem mieszkanie jak Frank stał 3,00zł. Chodzi mi o to że cała ta machineria to nic innego jak jedna wielka spekulacja. Najsmutniejsze jest to że żadne organy ścigania nikogo ani niczego ( bo przecież w większości zleceń giełdowych wykonują komputery) nie pociągną do odpowiedzialności. I żeby nie było - nigdy się z nikogo nie śmiałem że spłaca kredyt w PLNach. Kredyt to zło w jakiejkolwiek walucie!
Pozdr
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarecki Zobacz postaKredyt to zło w jakiejkolwiek walucie!https://www.youtube.com/watch?v=QCJrLM3yVf4
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarecki Zobacz postaKredyt to zło w jakiejkolwiek walucie!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Micwoj Zobacz postaNie, no fajnie, tylko że do tej pory bym u mamusi albo w wynajmowanym pokoju mieszkał. Nie przesadzaj.
Nie rozumiem w czym przesadzam? Kredyt mieszkaniowy wziąłem mając 23lata. Spłacam go już dość długo i w każdym momencie gdybym tylko mógł to bym go spłacił. Jak lubisz swój kredyt to zaimponujesz mi bardziej niż ja kolegę Mariosa:)
Myślę że źle mnie zrozumieliście ponieważ zapomniałem dodać że to zło konieczne:)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaKażdy ma swój rozum i decyduje się na pewne ryzyko z pełną jego świadomością.
Skomentuj
Skomentuj