Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe...939624054.html
    Kupował ktoś te gniazda? Warto to kupować, jakość akceptowalna? Ewentualnie coś innego w podobnej cenie?

Skomentuj

tak te gniazda są OK. Są minimalnie gorsze od takich samych ale z czarno czerwonym oznaczeniem. Cena jest dobra - podpytaj tylko o ich długość bo takie same są w 3 długościach montażowych.
      "POKRYTE 24 KARATOWYM ZŁOTEM" - to naturalnie jest kłamstwem powtarzanym i powielanym na wszystkich aukcjach tego typu są wykonane z mosiądzu (stop miedzi z innymi metalami) złoty czy tez inny kolor takich gniazd uzyskuje się np. przez patynowanie jak jest tutaj to już chyba tylko żółtki wiedza :) kupuj śmiało

Skomentuj

:biggrin:

http://www.audiostereo.pl/skrzynia-b...10_117460.html

Skomentuj

tekst z 2 sekundzie filmiku rozjeb..... system :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Holgin Zobacz posta
            http://allegro.pl/gniazdo-glosnikowe...939624054.html
            Kupował ktoś te gniazda? Warto to kupować, jakość akceptowalna? Ewentualnie coś innego w podobnej cenie?
            W piątek przyszło mi takich 8 sztuk. Są ok
            marcinsywala.pl
            Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

uzywam tych gniazd od lat - sa OK
              ale dla mnie sa za duze i wole mniejsze modele

Skomentuj

Hm, to nie ma co się zastanawiać, jak wpadną fundusze to zamawiam :) Dzięki.

Skomentuj

alphard mial roznej jakosci glosniki...
                  ale akcesoria mieli zawsze bardzo dobre

Skomentuj

Potwierdzam.Miałem tanie kable alpharda takie w transparentym niebieskim oplocie to był gruby i całkowicie miedziany

Skomentuj

Wszystko fajnie, tylko dlaczego te wtyki nie maja wtykow na wsuwki? Tylko jedynie możliwość lutowania, chyba ze czegos nie widze.

Skomentuj

od strony obudowy?
                        no niestety tego nie posiadaja...
                        ale zawsze mozesz przytulowac do oczka o wsunac pod srube

Skomentuj

Albo kupic takie same tylko na śrubkę typu brok
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mam wielką prośbę. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek materiały dotyczące tranzystorów unipolarnych, obliczanie punktu pracy itd... to prosilbym o PM. Nawet polecenie jakiejs ksiazki, tytulu ktora mozna kupic/sciagnac bylo by swietne

Skomentuj

Elektronika praktyczna były tam artykuły P. Góreckiego

Skomentuj

Zamieszczone przez Jimy-Adi Zobacz posta
                                Mam wielką prośbę. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek materiały dotyczące tranzystorów unipolarnych, obliczanie punktu pracy itd... to prosilbym o PM. Nawet polecenie jakiejs ksiazki, tytulu ktora mozna kupic/sciagnac bylo by swietne
                                To ja ci wyśle nr telefonu do Irka :p
                                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Mysle ze nie specjalnie bylby szczesliwy gdyby nieznany studencik zadzwonil z takim zapytaniem Jesli bedzie mial czas i mozliwosc to pewnie sam cos napisze [emoji14]

Skomentuj

http://audiotransducers.com/pl/szero...-ne95w-04.html
                                    Ciekawe, nieciekawe?:)

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
                                      Ciekawe, nieciekawe?
                                      Ciekawe jak grają

Skomentuj

Wchodzę dzisiaj do sklepu elektronicznego w celu zakupu kondensatora rozruchowego do silnika, patrze leża w koszyku wymieszane różne to mieszam/szukam i jak nie pizdnie mnie prąd! Większość była nierozładowana, dobrze że były małe bo max. 30uF ale przecież każde dziecko może tam bez problemu wsadzić ręce... :>

Skomentuj

Widzę, że Panowie tu aktywnie spędzają czas, a mój nowy temat utonął w morzu innych. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie alternatywne projekty i dobre rady. Pozdrawiam

http://diyaudio.pl/showthread.php/25...ogowe-do-20m-2

Skomentuj

Czaruję...
                                          X