Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Piękne są te lampy... A jak się zaświecą i zagrają to będzie tylko lepiej :)

Skomentuj

Panowie, czy jest tu ktoś mieszkający w UK, kto mógłby kupić coś na ebay-u i wysłać do Polski? Chciałem dokonać takiego zakupu, ale sprzedawca (sklep internetowy z siedzibą w UK) nie wysyła towaru do Polski.

Skomentuj

Gdzie kupię takie wtyczki???
        Gniazdo CD w radiu.

Skomentuj

Nie ma w pobliżu jakiegos butiku z podzespołami elektronicznymi?

Skomentuj

No querwa w dwóch bylem i ni ma

Skomentuj

Podobne do mini din 8, z tym że nie daję głowy czy piny nie są lekko inaczej porozsuwane względem siebie, zobacz na all...

Skomentuj

Może tutaj - https://www.sklep.cyfronika.com.pl/p...bel-typ8/14493

Skomentuj

Racjonalny ja mogę pomóc, zależy jak duże to jest, będę leciał do PL na początku grudnia, mogę zabrać i podesłać.
                  Pisz na priv

Skomentuj

Nie wiem czy już gdzieś było ale niezłe promocje są w Loudspeakershop z okazji czarnego piątku,
                    Ja skorzystałem z Satori :)

Skomentuj

Zamieszczone przez brainlogout Zobacz posta
                      Nie wiem czy już gdzieś było ale niezłe promocje są w Loudspeakershop z okazji czarnego piątku,
                      Ja skorzystałem z Satori :)
                      Wszędzie są dość zbliżone obniżone ceny i jeszcze darmowa wysyłka , czy to zap-audio czy blackdotaudio.
                      Jaki zestaw? Ja się zastanawiam nad MW16P i TW29BN lub TW29RN.

Skomentuj

Z mojego doświadczenia promocje w polskich sklepach to często próby pozbycia się jakichś zalegających bubli.

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                          Z mojego doświadczenia promocje w polskich sklepach to często próby pozbycia się jakichś zalegających bubli.
                          A to bardzo ciekawe...
                          Więc powiadasz że nowy ceramik SB to bubel? :) (jest w promocji, a u dystrybutora jest dopiero kilka, kilkanaście dni).

Co innego gdy w środku miesiąca nagle jest promocja na głośniki danej marki (i tu możesz mieć rację), to można by się zastanawiać, ale nie gdy jest ogólnopolski dzień promocji (w Polsce), a w danym sklepie na wszystkie głośniki z oferty.

Po za tym, jest coś takiego jak gwarancja, której brak czarnego piątku nie dotyczy.
                          Last edited by marian; 24.11.2018, 15:56.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                            Więc powiadasz że nowy ceramik SB to bubel?
                            Chodzi mi o towar niepełnowartościowy mający wady albo używany.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Po za tym, jest coś takiego jak gwarancja, której brak czarnego piątku nie dotyczy.
                            Sprzedawca liczy na to, że klientowi nie będzie się chciało zgłaszać reklamacji. Na sąsiednim forum był udokumentowany zdjęciami przypadek jak jeden ten sam głośnik kilka razy był zwracany i ponownie sprzedawany następnej osobie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Echo1 Zobacz posta
                              Na sąsiednim forum był udokumentowany zdjęciami przypadek jak jeden ten sam głośnik kilka razy był zwracany i ponownie sprzedawany następnej osobie.
                              Tak mogą robić nie tylko w "czarny piątek".

Skomentuj

Jak swego czasu kupowałem SB-ki w Polinku bez promocji, to akurat były to nówki i nie miały śladów montażu, jak jest gdzie indziej nie wiem, aczkolwiek kupiłem jeszcze przed momentem, gdy ceny SB trochę się obniżyły (koło rok temu).

Skomentuj

O kurde, podwyżka w Polinku :sleep:

Skomentuj

Nt. funkcji ważących w pomiarach audio (A-weighting, ...), str. 3 i 7:
                                    https://www.intersil.com/content/dam...n97/an9789.pdf

I przykładowe pomiary wzmacniacza pokazujące różnice przy zaaplikowaniu A-weighting:
                                    http://crude.axing.se/rmaa/HFTA_RMAA_measurements.htm

Skomentuj

Co jest w tym roku z tymi Andrzejkami?
                                      Dwa dni obchodzimy? :biggrin:

Skomentuj

Najlepszego zdrowia i sprzętu z okazji andrzejek życzy wszystkim forumowym andrzejom andrzej , będzie się działo.

Skomentuj

Co jest w tym roku z tymi Andrzejkami?
                                          Dwa dni obchodzimy?
                                          a jak, jutro pierwsza niedziela adwentu, Marian nie widziałeś
                                          😉

Skomentuj

Czaruję...
                                          X