Panowie mam do was pytanko. Potrzebuje zawiesić panel solarny na dworze o wadze 2Kg. Mam uchwyt od telewizora. Powiedzcie mi jakich kołków użyć? W komplecie są kołki M8 i śruby 4.8x32mm
Panowie mam do was pytanko. Potrzebuje zawiesić panel solarny na dworze o wadze 2Kg. Mam uchwyt od telewizora. Powiedzcie mi jakich kołków użyć? W komplecie są kołki M8 i śruby 4.8x32mm
2kg to pikuś, wiatr panowie, wiatr. Do styropianu nie czepiaj, najwyżej daj dłuuugie kołki i przykręć przez styropian do konstrukcji. Możesz dać pręty gwntowane w miejsce oryginalnych śrub w kołku.
Panowie szukam przekaźnika czasowego który włączy się wraz z włączeniem światła (załączenie po przez włączenie włącznika) ale po kilku sekundach mimo dalej zapalonego światła rozłączy przekaźnik, czyli światło się dalej pali a np wentylator chodzi 5sekund i się wyłącza. Znajdę takie coś czy muszę kombinować cos sam?
Gdyby zgrywać SB WO24P-8 z powiedzmy TW29RN-B-8, to spiąć to na środku MR13P-8, czy lepiej MR16P-8?
Jak już pogromca wspomniał zależy od założeń. Do WO24 brałbym raczej 16 stkę (to relatywnie mały głośnik - taki odpowiednik 15stek ) i w zależności od aplikacji i sposobu filtracji zastanawiał się nad MR lub MW
Panowie szukam przekaźnika czasowego który włączy się wraz z włączeniem światła (załączenie po przez włączenie włącznika) ale po kilku sekundach mimo dalej zapalonego światła rozłączy przekaźnik, czyli światło się dalej pali a np wentylator chodzi 5sekund i się wyłącza. Znajdę takie coś czy muszę kombinować cos sam?
Jak rozbiorę wentylator, który ma taki układ to ci dam znać co za gówno tam siedzi Tylko w moim przypadku działa na odwrót, ale to raczej nie ma znaczenia.
Skomentuj