Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Spam Post :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tylko to miałeś i na tej podstawie oceniasz wszystkie głośniki SB? :)

Kup sobie 15-stkę alu, do tego 29SDAC i wtedy zmienisz zdanie.
    Tylko zwrotnica musi być poprawnie wykonana i pod Twoje ucho.

Skomentuj

Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz posta
      A jakie modele miałeś w rękach i co z nimi robiłeś że tak piszesz?
      Poza tym bez przesady. Tak to napisałeś jakbym obraził papieża .

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      Tylko to miałeś i na tej podstawie oceniasz wszystkie głośniki SB? :)

Kup sobie 15-stkę alu, do tego 29SDAC i wtedy zmienisz zdanie.
      Tylko zwrotnica musi być poprawnie wykonana i pod Twoje ucho.
      Ok. Źle napisałem. Zawiodłem się na tych głośnikach co wymieniłem. 29SDAC słuchałem. Nie moje granie. Lubię metalowe kopułki które nie są ostre. Jak np. seasy prestige.
      Last edited by Oskar29; 07.07.2019, 13:29.

Skomentuj

Reklamujecie ten głośnik, tak że chyba się skuszę. :)

Skomentuj

Marian, a słyszałeś może mw13?
          Ciekawy jestem jak wypada ta 15 alu w stosunku do mw13.

Skomentuj

Poza tym bez przesady. Tak to napisałeś jakbym obraził papieża
            Nie miałem takiego zamiaru, ale podejrzewałem że miałeś w rękach tylko kilka z nich i to nie tych najlepszych.

Ok. Źle napisałem. Zawiodłem się na tych głośnikach co wymieniłem. 29SDAC słuchałem. Nie moje granie.
            Więc tylko go słuchałeś?
            Sam się nim nie bawiłeś?

Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz posta
            Reklamujecie ten głośnik, tak że chyba się skuszę.
            Jest dobry i w miarę tani, więc jest dobry podwójnie
            On jest tańszy nawet od STX-a 250-PCX.

Oczywiście że to nie jakiś tam Hi-End, ale w tej cenie ciężko znaleźć konkurenta.
            Z nim to tak jak kiedyś z Wavecorami jak kosztowały 170zł... teraz kosztują 2x tyle i raczej wolał bym już Scana HDS.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Zamieszczone przez piotreq123 Zobacz posta
            Marian, a słyszałeś może mw13?
            U Lusztiego słyszałem jakąś 13-stkę, ale która to dokładnie tego nie wiem.
            U Niego grało to fajnie, ale tam był Beryl na wysokich i on robił całą robotę.

Skomentuj

Nie miałem takiego zamiaru, ale podejrzewałem że miałeś w rękach tylko kilka z nich i to nie tych najlepszych.
              Nie przeczę ale o głośnikach SB obojętnie jakich ciężko jest znaleźć słabą opinię, a okazuje się że wszystkie takie świetne nie są tylko te "wybrane".
              Więc tylko go słuchałeś?
              Sam się nim nie bawiłeś?
              Nie. Sam się nie bawiłem, ale ja nie lubię szmacianych kopułek. W ogóle. Dla mnie musi być aluminium .
              Last edited by Oskar29; 07.07.2019, 14:21.

Skomentuj

http://next.gazeta.pl/next/7,151243,...oxNPrzeCzol4_3 Pomysł na biznes / dla tych maniaków spisków i innych którzy pojawiają się na forach internetowych szerząc teorie spiskowe

Skomentuj

Cały czas sie zastanawiam... Jak wchodził umts albo lte, nie było takiej jazdy. WTF?

Skomentuj

Bo nie było całego cyrku pseudo naukowców/lekarzy :p ?

Skomentuj

byli, ale siedzieli w swoim wariatkowie, a nie na portalach spolecznosciowych?

Skomentuj

Nie było. Ludziom odpi$&#__la z braku innych problemów :biggrin:

Skomentuj

kiedys juz pytalem w innym temacie ale nie pamietam gdzie

jakie trwale plecaki polecacie?
                          taki miejsko-rowerowy

brugi po 5 latach rozsypal sie :(

Skomentuj

Ja od dłuższego czasu mam Targusa i trzyma się naprawdę dobrze :)
                            Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Jansporta wytrzymał 5lat i dalej służy dobrze.

Skomentuj

Do 100zl polecam B"twin ROCKRIDER MTB 520 6 L z bukłakiem mam od 2 lat i służy dzielnie , tani zgrabny na dojazdy do pracy na rowerze idealny lub na skromne zakupy lub na wycieczkę .
                                Jak troszkę większy i jak lubisz militarne klimaty to polecam z firmy Texar robią repliki wojskowych plecaków bardzo pojemne i wytrzymałe , jak chodzę na wykopki to taki o pojemności 32 litrów zmieści złożony wykrywacz metali , saperkę i kilka piwek i jeszcze zostaje trochę miejsca

Skomentuj

Burton. Dzieciakowi do szkoły kupiłem w sumie jako tornister. Wiadomo książki ciężkie i twarde a i ciska gad takim tornistrem po całej szkole. Trzy lata i żadnego śladu zużycia. Pozdrawiam.
                                  PS Ja z produktów firm typu Brugi i Hi tec jeszcze nigdy nie byłem zadowolony. Dlatego teraz ich nie kupuję.

Skomentuj

Kiedy dałeś kilka lub kilkanaście tysięcy za kable zasilające które wyrywają gniazdko ze ściany a później się okazuje że 40 lat temu Pan Mieciu w domu położył instalacje z Aluminium.
                                    Pozdro dla kumatych dla gamoni muka

https://elektrykapradnietyka.com/312...mat-audiofila/
                                    Last edited by kokoelloko; 22.07.2019, 18:37.

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                      Ja od dłuższego czasu mam Targusa i trzyma się naprawdę dobrze
                                      7 czy 8 rok noszę, nie chce się rozlecieć i nie mam wymówki, aby kupić nowy

Skomentuj

Zamieszczone przez kokoelloko Zobacz posta
                                        za kable zasilające które wyrywają gniazdko ze ściany
                                        No i co, przyoszczędziło się na podstawkach pod kable to się ma za swoje

Skomentuj

A no tak jak mógłbym przeoczyć ten fakt

Skomentuj

Czaruję...
                                          X