Wybiera się ktoś może do Płocka na http://audioriver.pl?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Spam Post :)
Collapse
X
-
Hej.
Raczej domowymi sposobami nie da się wyczyścić szczeliny? Stwierdziłem, że dam rade i doprowadzę te 2 GDNy 25/60 do stanu używalności....
Poprzedni właściciel zostawił cewki i dolne resory przykleił plastikowe membrany za wysoko, więc jak wklejał gumowe zawieszenie to wbił cewkę niżej w szczelinie i dodatkowo poprawił blachowkrętem(!!!) przez zawieszenie do obudowy ale i tak nie grało.
Wymieniłem na gotowe sklejone zestawy od Tonsila by na końcu się okazało, że jakieś paprochy zostały (pod lupą wyglądało że czysto) i cewka trze... Rozklejenie bez uszczerbku raczej też niewykonalne...
Skomentuj
-
https://allegro.pl/oferta/cube-audio...jna-8242253195 nie wiem czyje, ale gdyby ktoś nadal nie wiedział czym jest efekt klawiszowania, to tutaj ładnie widać :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Oskar29 Zobacz postaTen głośnik to po prostu stx awx z tubką czy coś więcej zmienili?
nie rozbieralem ich wiec niewiem jak wygladaja w srodku. ale membrana jest mega tlumiona od spodu. specjalnie uksztaltowana pianka jest podklejona na calej membranie
te glosniki byly produkowane dla cubeaudio jakies 10 lat temu. nie wiem czemu ale zaprzestali ich produkcji
byly tez jeszcze F180, ktorych nie mialem okazji sluchac
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postate glosniki byly produkowane dla cubeaudiochoć uważam że STX powinien mieć w ofercie taki głośnik fullrange do zastosowań domowych, bo na pewno byłby chętnie kupowany.
Paweł, może nawiń temat panu T. bo moje sugestie co do produktów tej marki wiesz jak się zwykle kończąLast edited by Pogromca mitow; 28.07.2019, 20:18.
Skomentuj
-
Ja rozumiem po prostu była literówka i nie skumałem.
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postachoć uważam że STX powinien mieć w ofercie taki głośnik fullrange do zastosowań domowych, bo na pewno byłby chętnie kupowany.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ruffpl Zobacz postaGo Clever ogłasza upadłość
Skomentuj
Skomentuj