Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Show

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

http://rozklad-pkp.pl/bin/query.exe/...fasScrollDir=1

Zaznaczasz wybraną godzinę ptaszkiem i klikasz w "pokaz szczegóły wybranego połączenia",i na dole wyświetla się. Klikasz "cena" poniżej i wiesz wszystko :)

---------- Post dodany o 18:16 ---------- Poprzedni post o 16:29 ----------

http://www.grapheine.com/bombaytv/co...6ab3a0d0a.html

Skomentuj

Czy ktos przyjeżdża już w piątek?
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Ja przyjeżdżam już w piątek...może nawet w czwartek...się zobaczy :)
        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Chyba ja będę miał największą zabawę...
          1. Nigdy nie jechałem pociągiem :P
          2. W Warszawie byłem ze 2 razy na jakiś wycieczkach, więc moja orientacja w terenie jest zerowa :(
          3. Na AS jadę pierwszy raz, nie wiem co gdzie jest ani nic, będę musiał się do kogoś podczepić :P

Tak więc całe to AS będzie jedną wielką przygodą :)
          Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Pawel, luzik. Pociągiem jechałem raz w życiu nad morze 10 lat temu. W Warszawie byłem tylko raz (rok temu na AS).
            Pojedziesz, dostaniesz mapkę, nas spotkasz to Ci pomożemy :) Zagaduj do wszystkich w koszulkach diyaudio :) Wszyscy jesteśmy fajni, otwarci, pomocni no i... skromni

EDIT: Marian, dzięki, połapałem się, prawdopodobnie pojedziemy tym inter regio Bo poco przepłacać :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90 Zobacz posta
              Zagaduj do wszystkich w koszulkach diyaudio :) Wszyscy jesteśmy fajni, otwarci, pomocni no i... skromni
              UWAGI MODERATORA
              Upublicznianie zdjęciami mojej osoby to nie najlepszy pomysł... :) dolphin123
              Last edited by dolphin123; 01.11.2012, 22:16.

Skomentuj

Jestem dobrej myśli
                Nie wiem tylko którym pociągiem jechać :/
                Mam 2 możliwości:
                1. Z przesiadkami i będę na 9.30
                2. Bezpośredni i będę na 10.30
                Różnica w cenie nie wielka ale jednak wolał bym nie bawić się w przesiadki.
                Tylko na którą najlepiej tam być?
                Preamp by LuSzTi | DAC .3lite AD1865 | klon Accuphase P-4100/klasa D 2x2500W irs2092 | 2x Visaton TIW200XS + 2x Wavecor WF152BD04 + Morel ST1048

Skomentuj

Najlepiej? No jak najszybciej,ale nie ze względu że jakieś nagrody rozdają pierwszym zwiedzającym,ino w Sobieskim trzeba kilka godzin spędzić aby wszystko zobaczyć,i choć trochę posłuchać. Mi ani razu się to nie udało a byłem już 4 razy

Skomentuj

Aha, chyba jednak zaryzykuje i pojadę z przesiadkami :) Jak będę na miejscu to zacznę Was szukać :P

Skomentuj

Ja proponuję (gdybyśmy się nie znaleźli wcześniej) umówić się na godz. 12 na dole przy restauracji (w pobliżu szatni) na wspólne zdjęcie,i omówienie co i jak z ludźmi z naszego wspólnego pokoju.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                        Ja proponuję (gdybyśmy się nie znaleźli wcześniej) umówić się na godz. 12 na dole przy restauracji (w pobliżu szatni) na wspólne zdjęcie,i omówienie co i jak z ludźmi z naszego wspólnego pokoju.
                        Raczej wszyscy i tak sie nie znajdziemy więc proponuję tak czy siak ustawić się na dole

Skomentuj

Nie na temat...
                          Będzie kolejne zamówienie na koszulki forumowe? :biggrin:
                          marcinsywala.pl
                          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel074 Zobacz posta
                            Aha, chyba jednak zaryzykuje i pojadę z przesiadkami
                            ja bym nie ryzykowal. PKP potrafi nawalac i to z byle okazji. co bedzie jak ktorys pociag sie spozni? albo odjedzie za wczesnie? :p

Skomentuj

Za wcześnie? Na to bym nie liczył.
                              Dziś w TV bardzo chwalili kolej. Żadnych opóźnień, problemów itd
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                                Co za pytanie... Trenuj zanim przyjadę... :)

Skomentuj

O tobie wiem :)
                                  I o jeszcze jednym dla którego muszę hotel znaleźć.

Ale ma firmową kartę więc znam kilka ciekawych miejsc gdzie można dostać fakturę za "gastronomie"
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

powiedźcie proszę czy długie kolejki sa do kasy ? jak to wyglada na ktora najlepiej byc zeby szybko i sprawnie wejść ? :)

Skomentuj

ale mowa o AS czy PKP?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
                                        ale mowa o AS czy PKP?
                                        Chyba AS :P

Skomentuj

to badz ok 12:00 no moze 11:00
                                          wczesniej sa kolejki :)
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X