Nie na temat...
Zamieszczone przez dabyl
Zobacz posta
| ![]() |
Zamieszczone przez dabyl
Zobacz posta
a nic nowego się nie tworzy
| ![]() |
LuSzTi, faktycznie, nieprecyzyjnie się wyraziłem. Nie zmienia to jednak faktu, że jeśli chodzi o temat nowych konstrukcji na forum, który Ty - OK, utrzymujesz na pewnym poziomie, sytuacja wygląda jednak marnie. Prawda jest taka, że większość tego, co się tworzy, to jednak, niestety, kopie czegoś, co już zostało zaprojektowane. Nowości jest jak na lekarstwo. Nie wiem z czego to wynika... Czy z niechęci, czy z braku "narybku", czy z "przepełnienia rynku, czy z jakiejś innego podłoża niemocy twórczej... może z lenistwa... Staram się nie oceniać, może dlatego, że sam sytuacji nie polepszam, ale fakt zauważam - i myślę, że nie tylko ja. Podstawa merytoryczna na forum świetna, bardzo dobre i pomocne tutoriale, wielu chętnych służących dobrą poradą - a nowej fali jakoś brak. Po prostu troszkę szkoda... ale może tylko dziadzieję i jakieś dziwne myśli mnie nachodzą... :flapper: | ![]() |
Zamieszczone przez dabyl
Zobacz posta
Nie na temat...
Ps. - Sorry za Dabyla Dablu :) - przejechałem sporo po polsce ale tego co spotkałem u ciebie w Wadowicach to nigdzie nie widziałem.. Kebab drive ![]() | ![]() |
Skomentuj