Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Tonsil wraca do gry :)
Collapse
X
-
I co z tym Tonsilem wracającym do gry? Zrobili trochę szumu i ucichło.
Zostaw komentarz:
-
szybki jestes
od 2-3 lat da sie ich sluchac na audio show
za pierwszym razem graly fatalnie
za drugim razem cos tam poprawili
ale za polowe ceny kupisz lepsze kolumny
Zostaw komentarz:
-
Poszli trochę z ceną.
14000 PLN za TONSIL OMEGA HI-END ?
http://www.skleptonsil.pl/822470/tonsil-omega-hi-end
Ktoś ich słuchał ?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz postamozliwe
jak tylko udostepnia projekt zwrotnicy do tej kolumny to maja szanse ze ktos ten glosnik kupi
Zostaw komentarz:
-
mozliwe
jak tylko udostepnia projekt zwrotnicy do tej kolumny to maja szanse ze ktos ten glosnik kupi
Zostaw komentarz:
-
http://www.skleptonsil.pl/874036/gdn...g-8-ohm-nowosc To chyba głośnik basowy z Altusów 380?
Zostaw komentarz:
-
z boku widac ze jest podfrezowanie
jestem ciekaw 15cm z korektorem fazy
Zostaw komentarz:
-
Dokładnie, midbasy są całkiem nie głupie ale te ich kopułki to porażka?
Czy ja dobrze widzę, że tu siedzi bez podfrezowania..?
Zostaw komentarz:
-
Fajnie, niech sie kreci, ale niech juz kuzwa dadza ludziom nowe kopulki wysokotonowe, zamiast tych starych "piaskowych cykaczy".
Zostaw komentarz:
-
-
Odbiegliśmy od tematu trochę to ja zapytam inaczej z ciekawości nt starego kapcia
Te nowe Kobalty ktoś może miał w rękach ?
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaMoże się jeszcze podniosą i ruszą w tej nowej hali z jakimiś ceramikami a nie następnym GDN 30 KOBALT ( z przed 30 lat)
Zupelnie nowych na owe czasy glosnikow szybko w Tonsilu nie bedzie. Zarabiaja na starych kapciach, a zupelnie nowe przetworniki bylyby duza inwestycja dla firmy. Dwa lata temu zapowiadali nowy glosnik wysokotonowy, ktory juz byl niemal gotowy do sprzedazy i co? Nic. Chyba, ze tym glosnikiem mial byc ten w nowych Altusach, ale nie takie byly zapowiedzi.
Zostaw komentarz:
-
Zamieszczone przez gucio. Zobacz postaMasz rację, ale takie fora jak to to najlepsze miejsce do badania rynku i potrzeb klientów.
Zostaw komentarz:
-
Masz rację, ale takie fora jak to to najlepsze miejsce do badania rynku i potrzeb klientów.
O to mi chodzi właśnie inżynier o odpowiednik kierunku, zainteresowaniach, nie musi być inżynierem aby mieć łeb na karku.
Może się jeszcze podniosą i ruszą w tej nowej hali z jakimiś ceramikami :flapper: a nie następnym GDN 30 KOBALT ( z przed 30 lat)
Zostaw komentarz:
-
O niczym nie zapomniałeś
A stx zatrudnił inżyniera w odpowiednim kierunku którego zainteresowania były tożsame z kierunkiem firmy
A nie "forumowego znafce" jakich nie mało na forum
Zostaw komentarz:
-
STX tak zrobił i na dobre im to wyszło.... koniec tematu zapomniałem o kilku aspektach których na tym forum nie wolno pisać !
Zostaw komentarz:
-
Nie na temat...Gucio, jeszcze parę postów i będziesz cytowany w wątku "najlepsze hasełka na formum"
Zostaw komentarz:
Zostaw komentarz: