Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy forum umiera?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

W budowanie na ekranie chyba codziennie jest umieszczana jakas fotka, z czymś co ostatnio udało sie spłodzić. Wydaje mi sie że to jest dobry punkt odniesienia ,ile ludzi coś majstruje, a ilu zakłada nowe tematy i sie nimi chwali. Ile było chętnych na klony accu ? Gdzie podziali sie ci wszyscy co byli w zamówieniu ? Z resztą była nie jedna forumowa akcja a opublikowano odsetek...
    Last edited by _NATAN_5064; 30.04.2014, 15:27.

Skomentuj

450 czy 470 szt missiona tez sprzedało
      Tez nie widziałem żadnej konstrukcji
      No poza monitorami Dolphina
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
        Zamiast siedzieć i pieprzyc głupoty wyjdźcie z domu na powietrze
        Posłuchajcie jakiegos fajnego grania albo idźcie na koncert
        Potem cos zbudujcie i pokażcie

Wszyscy biadolą ale żebyś cos pokaz to nie ma komu :/
        Ja bym coś nowego pokazał, ale od momentu ataków na mnie apropo pomiarów po prostu mam obawy.
        Wystarczyło że wkleiłem zdjęcie tych monitorków na AWX-ach to już dolphin zaatakował że głośniki za bardzo od siebie oddalone i że bas za nisko.
        Dlatego tematu z tymi monitorami nie założę (a fornir orzechowy nawet ładnie wyszedł), po co mi takie doczepki :sleep:

Skomentuj

Bo nie jeden Dolphin na forum. Ja bym chętnie obejrzał. A to że ktoś ma gust inny, to ma i co z tego? Nie ma się co zniechęcać.

Skomentuj

Marian się nie przejmuje. A jakie odległości są miedzy głośnikami w B&W Nautilus (ślimaczki)?

Skomentuj

Zamieszczone przez Artmag Zobacz posta
              A jakie odległości są miedzy głośnikami w B&W Nautilus (ślimaczki)?
              a jaka jest konstrukcja tej kolukmny?
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Obudowa z kompozytu, zwrotka aktywna. Każda sekcja najlepiej osobny wzmacniacz.
                Last edited by Artmag; 30.04.2014, 16:28.

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                  Ja bym coś nowego pokazał, ale od momentu ataków na mnie apropo pomiarów po prostu mam obawy.
                  Wystarczyło że wkleiłem zdjęcie tych monitorków na AWX-ach to już dolphin zaatakował że głośniki za bardzo od siebie oddalone i że bas za nisko.
                  I tym się przejąłeś?! Marian daj spokój, poza tym staraj się odbierać krytykę pozytywnie..

Skomentuj

marian gadasza głupoty
                    pamietasz jak przywiozles monitory na poprzednie as?
                    te gdzie zwronice zrobiles na sluch i byla I rzedu
                    ile bylo glosnów, ze bardzo fajnie grajace monitory?
                    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Ten na którym byłem na after?

Jeżeli tak to smiało mozna powiedzieć że GRAŁY!

Skomentuj

tak panie rezyseze... te!
                        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
                          Czy wszystko tak bierzesz do siebie ?

Baba jesteś czy chłop ?

Skomentuj

Nie, nie wszystko, ale gdy takie coś czyta się prawie za każdym razem gdy coś pokazuje, to staje się to męczące.

Zamieszczone przez lklukasz Zobacz posta
                            pamietasz jak przywiozles monitory na poprzednie as?
                            te gdzie zwronice zrobiles na sluch i byla I rzedu
                            ile bylo glosnów, ze bardzo fajnie grajace monitory?
                            Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                            smiało mozna powiedzieć że GRAŁY!
                            Dzięki.

Skomentuj

Jak się należy to zawsze powiem.

Czy na plus czy na minus

Skomentuj

Nie wiem tak do końca czy usługa złożenia i ofornirowania komuś obudów to działalność komercyjna :) Możliwe, że skoro nie robię tego za darmo tylko wystawiane są faktury to jest to komercyjne. Ale nie widze podstaw do kłócenia się z moderatorami, skoro administrator nie widział problemu :)

Nie mam widocznie takich funduszy żeby robić konstrukcje do działu gotowe i tak je sprzedawać :)
                                Stąd dla mnie forum jest trochę ograniczone i nie wstawiam żadnych konstrukcji
                                Last edited by wrotekpoz; 30.04.2014, 20:58.

Skomentuj

Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz posta
                                  ie mam widocznie takich funduszy żeby robić konstrukcje do działu gotowe i tak je sprzedawać
                                  Stąd dla mnie forum jest trochę ograniczone i nie wstawiam żadnych konstrukcji
                                  nie łapie całkowicie
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ok, skoro można wystawić do sprzedaży gotową konstrukcję - którą się wykonało (bo takie możliwości są), to żeby ominąć zakaz działalności komercyjnej - gdyż z takim zarzutem się spotkałem (nie ukrywam że współpracuję z PUH) musiałbym najpierw zrobić z swoich środków konstrukcję/samą obudowę i dopiero później ją sprzedać, zamiast wystawić ogłoszenie (ogłoszenie było że jeśli ktoś nie ogarnia stolarki to mogę pomóc, nie jest to główna działalność firmy.)
                                    Mam nadzieję że teraz wszystko jasne
                                    Last edited by wrotekpoz; 30.04.2014, 21:20.

Skomentuj

mniej wiecej
                                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie na temat...
                                        Ciekawe jest to , że za pierwszym razem nie było takich "problemów" z ogłoszeniem. Nic :) Trzeba wystawić to, co jest na sprzedaż, może ktoś się skusi na obudowę i zwrotkę :)

Skomentuj

rozumiem, ze jak bys mogl dac ogloszenie [zbuduje] to twoja obecnosc na forum byla by wieksza?
                                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X