W budowanie na ekranie chyba codziennie jest umieszczana jakas fotka, z czymś co ostatnio udało sie spłodzić. Wydaje mi sie że to jest dobry punkt odniesienia ,ile ludzi coś majstruje, a ilu zakłada nowe tematy i sie nimi chwali. Ile było chętnych na klony accu ? Gdzie podziali sie ci wszyscy co byli w zamówieniu ? Z resztą była nie jedna forumowa akcja a opublikowano odsetek...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy forum umiera?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaZamiast siedzieć i pieprzyc głupoty wyjdźcie z domu na powietrze
Posłuchajcie jakiegos fajnego grania albo idźcie na koncert
Potem cos zbudujcie i pokażcie
Wszyscy biadolą ale żebyś cos pokaz to nie ma komu :/
Wystarczyło że wkleiłem zdjęcie tych monitorków na AWX-ach to już dolphin zaatakował że głośniki za bardzo od siebie oddalone i że bas za nisko.
Dlatego tematu z tymi monitorami nie założę (a fornir orzechowy nawet ładnie wyszedł), po co mi takie doczepki :sleep:
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Artmag Zobacz postaA jakie odległości są miedzy głośnikami w B&W Nautilus (ślimaczki)?Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaJa bym coś nowego pokazał, ale od momentu ataków na mnie apropo pomiarów po prostu mam obawy.
Wystarczyło że wkleiłem zdjęcie tych monitorków na AWX-ach to już dolphin zaatakował że głośniki za bardzo od siebie oddalone i że bas za nisko.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaWystarczyło że wkleiłem zdjęcie tych monitorków na AWX-ach to już dolphin zaatakował że głośniki za bardzo od siebie oddalone i że bas za nisko.
Baba jesteś czy chłop ?
Skomentuj
-
Nie, nie wszystko, ale gdy takie coś czyta się prawie za każdym razem gdy coś pokazuje, to staje się to męczące.
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postapamietasz jak przywiozles monitory na poprzednie as?
te gdzie zwronice zrobiles na sluch i byla I rzedu
ile bylo glosnów, ze bardzo fajnie grajace monitory?Zamieszczone przez dan124 Zobacz postasmiało mozna powiedzieć że GRAŁY!
Skomentuj
-
Nie wiem tak do końca czy usługa złożenia i ofornirowania komuś obudów to działalność komercyjna :) Możliwe, że skoro nie robię tego za darmo tylko wystawiane są faktury to jest to komercyjne. Ale nie widze podstaw do kłócenia się z moderatorami, skoro administrator nie widział problemu :)
Nie mam widocznie takich funduszy żeby robić konstrukcje do działu gotowe i tak je sprzedawać :)
Stąd dla mnie forum jest trochę ograniczone i nie wstawiam żadnych konstrukcjiLast edited by wrotekpoz; 30.04.2014, 20:58.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez wrotekpoz Zobacz postaie mam widocznie takich funduszy żeby robić konstrukcje do działu gotowe i tak je sprzedawać
Stąd dla mnie forum jest trochę ograniczone i nie wstawiam żadnych konstrukcjiJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
ok, skoro można wystawić do sprzedaży gotową konstrukcję - którą się wykonało (bo takie możliwości są), to żeby ominąć zakaz działalności komercyjnej - gdyż z takim zarzutem się spotkałem (nie ukrywam że współpracuję z PUH) musiałbym najpierw zrobić z swoich środków konstrukcję/samą obudowę i dopiero później ją sprzedać, zamiast wystawić ogłoszenie (ogłoszenie było że jeśli ktoś nie ogarnia stolarki to mogę pomóc, nie jest to główna działalność firmy.)
Mam nadzieję że teraz wszystko jasneLast edited by wrotekpoz; 30.04.2014, 21:20.
Skomentuj
Skomentuj