Pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze. Jeśli chodzi o umieranie to może jeszcze nie, ale jeśli chodzi o innowacje i tzw modernizm to ciężko. Ja kilka razy próbowałem zaszczepić temat budowy nietypowego jak na to forum 3 way. Raz to było na dwóch 18 na niskich, innym razem monitory 3 way z 18 i coaxialem. Za każdym razem temat w którym podałem takie propozycje milkł na kilka dni by przemilczeć tak ma to teraz też miejsce w pewnym temacie od kilku dni nikt nie odpowiada.
Więc kto odpowie jak mamy się rozwijać jeśli kręcimy się wokoło podobnych konstrukcji?
Mam nadzieję coś w tym temacie zmienić lecz nie wiem na ile starczy mi zapału. Narazie kupiłem mikrofon i jiga resztę jakoś dorobie i może coś pomierze. Lecz nie wiem jak to będzie bo z cierpliwością u mnie krucho, na dowód mojej nadpobudliwości w ciągu 10 miesiecy zrobiłem trzy domki do mojego pierwszego projektu ktory zrobił dla mnie wielki nieobecny i dwa inne projekty, czyli w sumie pięć par kolumn. Do tego zabawa z klasą D i zbieranie gratów i pomysłów na acu e-450.
Ale mam nadzieje nie odpuścić, no i może ktoś w końcu pomoże.
Więc kto odpowie jak mamy się rozwijać jeśli kręcimy się wokoło podobnych konstrukcji?
Mam nadzieję coś w tym temacie zmienić lecz nie wiem na ile starczy mi zapału. Narazie kupiłem mikrofon i jiga resztę jakoś dorobie i może coś pomierze. Lecz nie wiem jak to będzie bo z cierpliwością u mnie krucho, na dowód mojej nadpobudliwości w ciągu 10 miesiecy zrobiłem trzy domki do mojego pierwszego projektu ktory zrobił dla mnie wielki nieobecny i dwa inne projekty, czyli w sumie pięć par kolumn. Do tego zabawa z klasą D i zbieranie gratów i pomysłów na acu e-450.
Ale mam nadzieje nie odpuścić, no i może ktoś w końcu pomoże.
Skomentuj