Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy forum umiera?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze. Jeśli chodzi o umieranie to może jeszcze nie, ale jeśli chodzi o innowacje i tzw modernizm to ciężko. Ja kilka razy próbowałem zaszczepić temat budowy nietypowego jak na to forum 3 way. Raz to było na dwóch 18 na niskich, innym razem monitory 3 way z 18 i coaxialem. Za każdym razem temat w którym podałem takie propozycje milkł na kilka dni by przemilczeć tak ma to teraz też miejsce w pewnym temacie od kilku dni nikt nie odpowiada.
    Więc kto odpowie jak mamy się rozwijać jeśli kręcimy się wokoło podobnych konstrukcji?
    Mam nadzieję coś w tym temacie zmienić lecz nie wiem na ile starczy mi zapału. Narazie kupiłem mikrofon i jiga resztę jakoś dorobie i może coś pomierze. Lecz nie wiem jak to będzie bo z cierpliwością u mnie krucho, na dowód mojej nadpobudliwości w ciągu 10 miesiecy zrobiłem trzy domki do mojego pierwszego projektu ktory zrobił dla mnie wielki nieobecny i dwa inne projekty, czyli w sumie pięć par kolumn. Do tego zabawa z klasą D i zbieranie gratów i pomysłów na acu e-450.
    Ale mam nadzieje nie odpuścić, no i może ktoś w końcu pomoże.

Skomentuj

Zamieszczone przez sylvek Zobacz posta
      Więc kto odpowie jak mamy się rozwijać jeśli kręcimy się wokoło podobnych konstrukcji?
      A kto powiedział że "musimy"?
      Kto każe komuś się rozwijać na siłę w swoim hobby?
      Bo jak nie to co? po baniku dla jednego i drugiego?

Jest takie przysłowie: "kto się nie rozwija, ten się zwija", ale z hobby to nie tak Panowie.
      Niech każdy robi co chce, najważniejsze że mu się to podoba.

Po za tym, marian powrócił, forum z nudów nie umrze :thumbsup:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
        Po za tym, marian powrócił, forum z nudów nie umrze
        Oj Marian chyba chlapnąłeś browara i odgrzewasz niepotrzebnie kotleta który ucichł.. zaraz znowu będzie zadyma..:-)

Skomentuj

Nie na temat...
          Zamieszczone przez Marios Zobacz posta
          Oj Marian chyba chlapnąłeś browara
          Pudło.

To drugie też pudło

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
            Po za tym, marian powrócił, forum z nudów nie umrze
            nareszcie Mariano :)

Skomentuj

Bedzie wesolo przynajmiej :p

Skomentuj

"Bedzie, bedzie sie dzialo, bedzie zabawa..."

Skomentuj

Jest i Maxi :thumbup:
                  Szkoda ze Caras tu już nie zagląda, przeszedł na PA i tak wyszło...

Skomentuj

Czaruję...
                  X