Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Medyk... sux

Ale co tam, kolejne balety zaliczone :)

Skomentuj

a ja ciupie na przemian raz w icewind dale, raz we flot-out, a w tle leci kult...

Skomentuj

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI MIKOLAJEK!!!! (moich imienin;-p)

Skomentuj

Nocka z algebrą :) Szkoda że w nocy mało sie dzieje na forum - nie ma mnie co rozpraszać :(

Skomentuj

<ziew> no to pora wstać i do budy...

Skomentuj

<zief> pora isc spac .... juz po budzie )

Skomentuj

o kurwa nic z wczoraj nie pamietam:) wino tescia to dobry sprzet, kopie jak zloto, pora isc na piwko sie lekko podleczyc ..." alkoholu potrzebuje, bo bez niego zle sie czuje"...

Skomentuj

qrwa mialem sie pouczyc wieczorem troche... nic z tego nie wyszlo bo koles z browarkami wpadl.... za 2h pobudka bo kolokwium mam <zief>
                  dobranoc

Skomentuj

własnie wróciłem lekko podpity z impezki w soho i powiem, że wracając nocnym 532 wpadłem na pomysł zrobienia estradówek, tak sobie myśle ze 4 szt. najlepiej na czymś tanim takim jak stx, tyle na dzis idę spać!! To tylko taka refleksja moze mi do jutra wraz z kacem przejdzie:)

aha chziałem jeszcze się wyżalić , że SHIFT mi nie dziala najlepiej

Skomentuj

ja tam po 3 wrocilem, budze sie dzis i zero kaca- jak miło

Skomentuj

senna pora...

Skomentuj

ja tam codziennie siedze na kompie do 5 rano i mam jzu problemy,w dzien spie w nocy niezmeczony jestem...

Skomentuj

kiepski nawyk.. niedlugo bezplodny zostaniesz...

Skomentuj

Mi się dzisiaj tak pierwszy raz zdarza od ho ho :)

Skomentuj

wiecie co?? DOBRANOC!!!!!!!!!

Skomentuj

hehe mi spanie w dzien swiateczna pora sie czesto zdarza... wlasnie teraz gdy juz zrobilo sie jasno pierwszy raz od 3ech dni widze ze jest jasno na swiecie (chodze spac ok 7 rano a wstaje jak juz slonca nie ma ;/ )
                                  problem jest z tym ze jak juz sie czlowiek raz przestawi to ciezko pozniej wrocic do normalnego rytmu... a niedlugo sesja

Skomentuj

ja tak mialem ja na nocki do pracy chodzilem ! wchodzilem jak bylo ciemno o 22 wychodzilem o 6 i chodzilem spac o 7 wstawalem o 18 i tak przez 4 dni
                                    no jeszcze tylko kompiel i lece ...

Skomentuj

Pora spac:)
                                      PS> Duzo nas tu dzisiaj:)

Skomentuj

Można powiedzieć, ze już noc jest wiec taki śmieszny akcęt na dobranoc

Skomentuj

gigant polityczny

Skomentuj

Czaruję...
                                          X