Zamieszczone przez Adzik94
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomoc merytoryczna przy renowacji.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaPodejrzyj sobie na Youtube kanał firmy Abcar, mają teraz projekt renowacji motocykla Gazela, dużo fajnej wiedzy.
Skomentuj
-
Kolejny dni pełne niespodzianek.
Rama poszła do piaskowania i malowania proszkowego.... bo u mnie się nie zmieściła do komory.. a nie mam gdzie syfonówką zrobić...
Wybite tulejki w wahaczu.
Nowe na wzór z importu do modelu RAJDOOT (czyli indyjska wersja SHL M11)
No i fotki fotki fotki
Przy okazji zlecenia na aluminiową łapę silnika
- 1 lubię
Skomentuj
-
Mam w pracy kolegę który też różne rzeczy odnawia własnymi siłami. Aktualnie walczy z Sokołem. I polski rynek manufaktur rzeczy różnych odkrywa. A to producenta ebonitu i w konsekwencji jego rodzaje, a to faceta który rzeczywiście lampę z blachy ręcznie dorabia.. Jakbyś coś potrzebował to mogę podpytać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez scythe1123 Zobacz postaCiężko o rady, bo to nie forum o takim profilu :)
Skomentuj
-
Kibicuje, świetna robota. Taki klasyk będzie wygladał świetnie. Teraz jeszcze to nie wygląda ale jak już zaczniesz składać to będzie cieszyć oko.
Ja odpuściłem pieszczoty wizualne moto.
Pieściłem i dbałem, mały dzwoń moto poskładałem ale teraz ma technicznie działać i robić robotę, a robotę robi. Oponę zjada, łańcuch rozciąga i łokcie prostuje. Wygląd jest już sprawą drugorzędną. Chwila, ułamek sekundy i wizualne wypociny poszły w...... no wiadomo gdzie.
Wiadomo moto -moto nie równe. Klasyki fajna sprawa, lubię bardzo.... pooglądać.
Działaj! Ta zabawa ma Tobie sprawiać przyjemność.Last edited by Adzik94; 10.03.2021, 20:57.
- 1 lubię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Marios Zobacz postaNie zabezpieczasz tej piasty lakierem?
- 1 lubię
Skomentuj
Skomentuj