Zamieszczone przez grzeczny_52
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pomoc merytoryczna przy renowacji.
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ttoip Zobacz postasądziłem ze kolega walczy aby zrobić sobie prezent na gwiazdke i do tego czasu ukończyć na 100 %
szczerze kibicuję :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ploter Zobacz posta
Plan jest ukończyć SHL na sierpień 2023 (75 urodziny) ale chyba na sierpień tego roku się wyrobię
Skomentuj
-
Zamieszczone przez ttoip Zobacz posta
nie pisze chyba kolega o swoich 75 urodzinach , kurcze szacunek i podziwiam jeżeli tak jest :)ja mam tylko 35
Skomentuj
-
Złoty łańcuch nie zjadł budżetu.. :P
Dzis troszkę więcej zmontowane z przodu czyli prowizorycznie lampa część instalacji, reszta jak będę miał więcej czasu.
No i czas na zakupy ponieważ część rzeczy mi poginęła... ale to bardziej takie drobiazgi niż coś konkretnego. Myślę ze na dniach będzie odpalona i sprawdzona :)
Skomentuj
-
No i panowie i panie maszyna ożyła...
Pierwszy raz montowałem instalację od razu z przeróbkami pod zapłon elektroniczny (platynki wywaliłem)
Jeden bezpiecznik spalony bo zwarłem kabel od żarówki z obudową jak zamieniałem kable (pomyłka postojówka <-> stop)
Reszta działa bez zarzutu. Muszę dotoczyć obciążenie magneta bo nie chce równo chodzić na wolnych obrotach no i linka ssania jest za długa.....
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pteterycz Zobacz postaPiękna jest. Przejechał bym się... :)ja też czekam
Filmik z odpalenia
Last edited by ploter; 19.01.2022, 21:46.
- 2 polubień
Skomentuj
Skomentuj