Szykuję nowe zamówienie z Holandi (glosników,częsci itp). Generalnie chcialbym się zmieścic do 30 kg jesli do będzie możliwe (lekkie rzeczy+5 lub 6 osób).Wyjdzie to bardzo tanio,jak sie uda to bedzie lepiej niz na Lukarze (tam zamawiają duze ilości,ale niestety przesylka jest horendalna wbrew pozorom).Jak ktos jest chętny - niech pisze.Termin wstępny : do 3 tygodni lub ok 15 lipca.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
Collapse
X
-
Witajcie!
więc pokolei:
-wyslalem maila do Rolpha - czekam na odpowiedź :) . Ja 03 lipca bedę w trasie do Holandi,prawie po drodze będę mial Rolpha.Jadę do Hagi która jest nad morzem.3 lipiec to niedziela,Rolph napisal ze ma wtedy zamkniete,więc napisalem mu jeszcze raz czy jest mozliwosc odbioru osobistego - zobaczymy co powie.Jak będe wracal to nie ma szans na odbiór gdyż Rolph jak pisal ma wakacje
-wszystkich zainteresowanych prosilbym o kontakt wylącznie na gg (4055602) lub na maila . ALE PROSZĘ NIE KORZYSTAĆ Z PRIVA Diyaudio.pl .Za zrozumienie dziękuje.
-prosilbym admina o to ,aby umieścil ten topic jako "ogloszenie" .Ja osobiscie bylbym niezmiernie wdzięczny,a forumowiczom byloby latwiej
Dzięki
[ Dodano: 2005-06-15, 09:08 ]
-> Digital jak jestes w stanie to weź chocial kopulke vify,wyjdzie taniej a koszta też sie podzielą :)
-> Sparco : jeśli pozwolisz na moją malą radę ,to proponowalbym Ci wymienić Dt-100 na vife d27tg bez komory,jest cos o okolo 1 czy 2 euro droższa ,ale moim zdaniem lepsza.
-> Do wszystkich : Jeśli ktokolwiek będzie szukal rad z doborem glosników (niskośredniotonowe,wysokotonowe) vif,peerlesów,scan speaka,morela,etona itp - to niech pisze ,pomogę .Na prawie każdym z tych glosników cos robilem,więc jeśli ktoś będzie sobie życzyl rady ..to moze na mnie liczyć :)
[ Dodano: 2005-06-15, 09:42 ]
Dear Sir/Madam,
Due to our holidays our offices are closed
until monday the 20th of june.
We'll respond on your email at that time.
best regards,
Rolph Smulders
Audio Components BV
Ussenstraat 2a
5341 PM Oss, the Netherlands
tel +31.412.626610 fax +31.412.633017
www.audiocomponents.nl
info@audiocomponents.nl
Skomentuj
-
No dzięki.DLS to typowa samochodówka a chodzi mi o cene głównie modelu R6A.To jest zestaw odseparowany dwódrożny.Być może w Holandii bedzie dużo tańszy o ile jest dostepny.U nas cena z lekka zaporowa.
[ Dodano: 2005-06-18, 11:36 ]
http://www.dls.se
Może to coś pomoże.
Skomentuj
-
witam był bym napewno chętny na vify
DX25TG-05-04 x2
i mozliwe że
M18WH08/08 x2 jeszcze nie jestem pewien
kontakt oil2@o2.pl
oil
Skomentuj