Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

chwila :}

Skomentuj

Marosik ->

Jest w tym troche prawdy ze zamówienia były robione tak aby ja sobie mógł coś zamówić .

Dożywotnio mam darmowe przesyłki do 30kg ,powyżej 30kg musze płacić,do tego duże rabaty.Nie wynika to z tego że robiłem 3 zamówienia,tylko z faktu że od teraz mam firme i bede współpracował z Rolphem. No ale przecież w tych 30kg zmieści się względnie dużo głośników (np tyle ile do Domino) tymbardziej że nigdy nie zamawiam potworów typu SLS ,XLS itp. Tylko z paczką powyżej 30kg to już bym tam chętnie sobie po to osobiście zajechał ...

Niech sobie wszyscy poczytają jak wygląadają zamówienia na audiostereo ,to czekanie 4 miesiące na głośniki także niebedzie wam obce :) ,a wcale taniej nie wyjdzie... ech,z resztą odsyłam do audiostereo.pl i wątku o zamówieniu.

Skomentuj

tylko na audiostereo to juz sie raz naprawde goraca zrobilo jak 20tys zł wcielo

Skomentuj

hehe
          Ale tam chyba nie mowia ze paczki beda w miesiac a nic nie wiadomo po 2 :)
          Zapewnienia a pozniej niepewnosc i same niewiadome

Gipsy --->
          To mile ze dorobiles sie wlasnego interesu
          Mam nadzieje ze masz jakis stacjonarny adres (firma?/Krakow). Jak Ci sie (nie daj boze) zdazy komus cos przy okazji w zamowieniu zmiescic to bedzie wiedzial gdzie odbierac.

Ps. Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci zyczyl zeby Ci sie noga powinela (pare stron wstecz). Wrecz przeciwnie. Zycze Ci jak najlepszej wspolpracy z Rolphem i jak najwiecej klientow. W Polsce ta dziedzina kuleje na obie nogi :( wiec przyda sie kazdy producent...

Ps' A moze wiecie gdzie mozna kupic Aurum Cantus'a ?

Pozdro :)

Skomentuj

http://www.akkus.com.pl/index.php?gr...&lang=pl&dh=dt

Skomentuj

Wisnia dzieki za podpowiedz... Adres jest mi znany.
              Chodzilo mi raczej o jakies zagraniczne strony, dystrybutora itp.

Skomentuj

witam gipsy2.
                w związku z naszą rozmową tele przyślij do mnie w jakikolwiek sposób nr tel.kolesia u którego jest sls w Kraku .dziękuje z góry.

Skomentuj

gipsy2, prosil bym o kontakt w jaki sposob najlepiej u nich zamawiac itp itd i moze pare osob z forum by sie zebralo. jak widac wrucilem tu po bardzo dlugim czasie nieobecnosci :] bo jakos tak zebralo mnie na zrobienie kolumienek, a zarabiam to kasa juz nie jest problem :)

PS. mysle na powaznie o tym jak by cos sie ruszylo to bym zamawial gdzies w granicach 10 kwietnia

Skomentuj

gipsy2, czy mozesz sprawdzic jake sa ceny excela seas-a w17 ex002 i t25 ??!!
                    z gory dziekuje

Skomentuj

nadzik> czemu sam nie zapytasz czy maja w audiocomponents te modele?

Skomentuj

a ty co książke piszesz ?? co ci to obchodzi ?!

Skomentuj

o to ze niepoto Gipsy dawal adres ,zebyscie sie go pytali co za ile.
                          jak Ci sie niechce rusyc kilka x myszka i wstukac kilka literek(nawet Gipsy dawal gotowa formulke,ze wpisywalo sie tylko modele) i nacisnac,WYSLIJ,to niestety to juz twój problem.

Skomentuj

ale gdzie to :P

Skomentuj

wystarczy szukac w tym topicu.

"Dear Sir !
                              I wonder if you could give me catalogue prices of the speakers given below:
                              - tu wymieniacie modele głośników o jakie chcecie się zapytać np Vifa d27tg45

Your faithfully ..."

Skomentuj

na stronie audiocomponents tez sie wpisuje tylko modele ;]

Skomentuj

Reoddaj
                                  bym sie dolaczyl do zamowienia na SLS'a 12 ale tylko wtedy jak cena wyjdzie max ok200zl za sztuke bez przesylki do mnie
                                  tylko szybko bo moze kupie stx'a ap

Skomentuj

panowie, kiedy to zamowienie chcecie zrobic, i jakie bylyby koszty dodatkowe jesli bym wzial 2 wysokotonowki ( seas KT28F)

Skomentuj

nadzik...
                                      Ksiazki nie pisze jesli bardzo chcesz wiedziec. Chcialem Ci tylko pomoc ale skoro wolisz czekaz az ci gipsy odpowie to prosze bardzo...
                                      Ps. Juz sie dowiedziales jakie sa ceny interesujacego cie sprzetu? Czy nadal czekasz az ci gipsy odpowie?

Skomentuj

zastanow sie i sam sobie odpowiedz .... :|

Skomentuj

bede do siebie zamawial glosniki,jak chcecie się sami względnie podzielić kosztami to możecie się dołączyć do mnie. Info udzielam tylko na maila , i odrazu mówie że zamówienie musi byc zrealizowane do 15.04.2006 . Ceny głośnik są na stronie 11 , jakiekolwiek wpłaty będe przyjmował osobiście lub pocztą (rzadnych przelewów).
                                          Do tego prosiłbym jakąs osobe z okolic w pomocy przy pakowaniu głosników - moge je nawet podrzucić . Dla mnie to bardzo czasochłonne.

Łukasz

info,pytania na : CYPISEK13@WP.PL , w tytule maila prosze pisać : "ZAMÓWIENIE AC" - inne maile bedą usuwane. Można także pisać na GG: 4055602 lub jak sie komuś uda mnie dorwać to na 506397504 (komórka) .

Wszelakie informacje udzielam tylko MAILOWO ! Nie odpowiadam na pytania na forum. I kolejna sprawa to proszę nie pisać na PRIVA używając do tego forum

[ Dodano: 2006-03-25, 23:21 ]
                                          aha, i jak ktoś ma mi marudzić to niech odrazu zrezygnuje - łaski bez :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X