chwila :}
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
We were back ... Nowe zamówienie glosników z Holandii.
Collapse
X
-
Marosik ->
Jest w tym troche prawdy ze zamówienia były robione tak aby ja sobie mógł coś zamówić .
Dożywotnio mam darmowe przesyłki do 30kg ,powyżej 30kg musze płacić,do tego duże rabaty.Nie wynika to z tego że robiłem 3 zamówienia,tylko z faktu że od teraz mam firme i bede współpracował z Rolphem. No ale przecież w tych 30kg zmieści się względnie dużo głośników (np tyle ile do Domino) tymbardziej że nigdy nie zamawiam potworów typu SLS ,XLS itp. Tylko z paczką powyżej 30kg to już bym tam chętnie sobie po to osobiście zajechał ...
Niech sobie wszyscy poczytają jak wygląadają zamówienia na audiostereo ,to czekanie 4 miesiące na głośniki także niebedzie wam obce :) ,a wcale taniej nie wyjdzie... ech,z resztą odsyłam do audiostereo.pl i wątku o zamówieniu.
Skomentuj
-
hehe
Ale tam chyba nie mowia ze paczki beda w miesiac a nic nie wiadomo po 2 :)
Zapewnienia a pozniej niepewnosc i same niewiadome
Gipsy --->
To mile ze dorobiles sie wlasnego interesu
Mam nadzieje ze masz jakis stacjonarny adres (firma?/Krakow). Jak Ci sie (nie daj boze) zdazy komus cos przy okazji w zamowieniu zmiescic to bedzie wiedzial gdzie odbierac.
Ps. Nie znize sie do twojego poziomu i nie bede Ci zyczyl zeby Ci sie noga powinela (pare stron wstecz). Wrecz przeciwnie. Zycze Ci jak najlepszej wspolpracy z Rolphem i jak najwiecej klientow. W Polsce ta dziedzina kuleje na obie nogi :( wiec przyda sie kazdy producent...
Ps' A moze wiecie gdzie mozna kupic Aurum Cantus'a ?
Pozdro :)
Skomentuj
-
gipsy2, prosil bym o kontakt w jaki sposob najlepiej u nich zamawiac itp itd i moze pare osob z forum by sie zebralo. jak widac wrucilem tu po bardzo dlugim czasie nieobecnosci :] bo jakos tak zebralo mnie na zrobienie kolumienek, a zarabiam to kasa juz nie jest problem :)
PS. mysle na powaznie o tym jak by cos sie ruszylo to bym zamawial gdzies w granicach 10 kwietnia
Skomentuj
-
bede do siebie zamawial glosniki,jak chcecie się sami względnie podzielić kosztami to możecie się dołączyć do mnie. Info udzielam tylko na maila , i odrazu mówie że zamówienie musi byc zrealizowane do 15.04.2006 . Ceny głośnik są na stronie 11 , jakiekolwiek wpłaty będe przyjmował osobiście lub pocztą (rzadnych przelewów).
Do tego prosiłbym jakąs osobe z okolic w pomocy przy pakowaniu głosników - moge je nawet podrzucić . Dla mnie to bardzo czasochłonne.
Łukasz
info,pytania na : CYPISEK13@WP.PL , w tytule maila prosze pisać : "ZAMÓWIENIE AC" - inne maile bedą usuwane. Można także pisać na GG: 4055602 lub jak sie komuś uda mnie dorwać to na 506397504 (komórka) .
Wszelakie informacje udzielam tylko MAILOWO ! Nie odpowiadam na pytania na forum. I kolejna sprawa to proszę nie pisać na PRIVA używając do tego forum
[ Dodano: 2006-03-25, 23:21 ]
aha, i jak ktoś ma mi marudzić to niech odrazu zrezygnuje - łaski bez :)
Skomentuj
Skomentuj