Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"odkrywamy swoje drugie JA" ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

"odkrywamy swoje drugie JA" ;)

teraz kazdy po kolei bez bicia ujawnia swoje drugie hobby/zainteresowanie bo nie wierze ze kazdy z was poswiecil cale swoje zycie tylko i wylacznie na audio i nic poza tym na swiecie nie widzi :)

moje drugie to wszystko co zwiazane z kompami, sprzet, oprogramowanie, internet, itp itd przyznam sie nawet po cichu ze wieksze niz audio

no moje to Dziewczynki :))))a jeszcze takie , które lubią basik to juz o gole :)) hee

Skomentuj

hmm..
      lubię żeglować, lubię siatkówkę, pływanie..
      KOCHAM MOTOCYKLE:)) bardziej niż audio.. chyba tylko laski mogą tę pasję przebić:)
      suzuki gs 500 rule:)
      pozdro

Skomentuj

Żagle i kobiety głównie :) jak by tak poszukać to się jeszcze sporo znajdzie :)

Skomentuj

mi jakoś tak motoryzacja i wszystko co z nią związane. I browarek :P

PS
          Długi będę musiał kiedyś z Tobą zagadać. Bo już zbieram kase na motor i na prawko na motor. No i widzę moją ulubioną nazwe GS500E :P (to bym chciał mieć jako pierwszy motorek).
          pozdrawiam

Skomentuj

głównie to fajne dziewczynki i ekstremalne kolarstwo górskie

Skomentuj

...Medal of honor na muliti...i M. Świetlicki...:)

Skomentuj

Moje 2 Hobby to motoryzacja a konkretnie Tuning fajna sprawa ale niestety troszeczke kosztowna zresztą tak jak dobre audio.
                Załączone pliki

Skomentuj

Grzesio widzę że wiesz cio dobre:)) nio a na 1 moto to w sam raz:) hihi...myślę przy tym pozostać
                  nio a Sound Wave gdzie najczęściej żeglujesz?
                  ahas.. zapomniałem że ostatnio w q2 sie zagrywam:))
                  pozdro for All Motorider in the world :*
                  pozdro

Skomentuj

No dobra teraz ja.
                    Moimi głównymi pasjami są akwarystyka,elektronika(ostatnio programowanie w asemblerze pod mikrokontrolery).
                    Można się było spodziewać,że większość mężczyzn na tym forum będzie miało słabość do samochodów,motocykli.Pomimo,że mężczyzną niejestem też mam słabość do samochodów.Moje marzenie to BMW M3.Pare tygodni temu był w Toruniu zlot BMW.Ogólnie było dużo starych ,ale była jedna fantastycznie z tuningowana trójeczka:)

No i oczywiście dart.

Skomentuj

akwarystyka i modelaestwo

Skomentuj

modelarstwo , kolarstwo MTB (maratony) , elektronika

Skomentuj

miłość do sprzętu audio a poza tym elektronika, dobra muzyka, koncerty, imprezy w stylu rockotek albo jakiś festiwali

Skomentuj

Muzyka,imprezy,samochody

Skomentuj

zalew zegrzyński Mazury - sniardwy-mikołajskie-bełdany. czasami popłyne na niegocin w tym roku z wawy na mazury wisła-kanał żerański-zalew-narew-pisa-roś-kanał jegliński-śniardwy

Skomentuj

Re: "odkrywamy swoje drugie JA"

Zamieszczone przez MoJojojo
                                teraz kazdy po kolei bez bicia ujawnia swoje drugie hobby/zainteresowanie bo nie wierze ze kazdy z was poswiecil cale swoje zycie tylko i wylacznie na audio i nic poza tym na swiecie nie widzi :)

podroze, fotografia, kolej.
                                No i motoryzacja - w wydaniu ciezarowym, w przyszlosci chcialbym byc kierowca tira ;-)

Skomentuj

U mnie obok audio są motocykle, laski i sztuki walki:-) Prócz tego pewnie jeszcze trochę by się znalazło:-) Zapomniałem, że jeszcze akwarystyka. Mam aqua 240l, fajnie się prezentuje:-)

Skomentuj

No cóż.może i ja się zdecyduje odkryć.I z przykrością muszę się przyznać że poza audio nic bardziej mnie nie fascynuje,no może muza którą lubie sobie sam tworzyć.Jak pamięcią sięgne to zawsze zbijałem jakieś skrzynki,wsadzałem głośniki,lutowałem no i przede wszystkim na tym grałem.To były szczeniackie lata,lata w których ogromnym marzeniem był radmor z parą altusów.Czasy się zmieniły ale nie przyzwyczajenia,być może moje zamiłowanie wynikło z braków sprzętu na PRL-owskim rynku?Nie wiem,wiem że już się od tego nie odzwyczaje,za późno.To jest jak narkotyk.
                                    PZDR

Skomentuj

Mtb ,Bmx ,Motoryzacja , narty , snowbord , wind surfing , jazda konna ,audio , elektronika,Tuning , i to chyba wszystko Dejman, a te slimaki to wiecie ze sa w closed pudle ?? napewno wiecie :P a z jakiego materiału ??

Skomentuj

Piłka nożna komputery(hardware) przewyzszaja audio :) no i własna kobieta :) na pierwszym miejscu :)

[ Dodano: 2004-09-11, 22:06 ]
                                        a no i bigle alkohol

Skomentuj

Czaruję...