moje drugie ja to kick boxing, nio i szybka jazda moim malym samochodzikem
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
"odkrywamy swoje drugie JA" ;)
Collapse
X
-
Dziejok model 93 chyba oprócz owiewek nie różni się za bardzo od teraźniejszego modelu bo np kanapa dla pasażera nadal ma troszki za ostry kąt na dłuższe jazdy(wiem bo byłem w kielcach ostatnio w salonieosprzęt ten sam, nie wiem tylko czy robią jeszce zdławione wersje tego modelu bo wcześniej tak było dla zaczynających swoją przygodę z moto(ja mam odblokowaną absolimą:) w 92 zamontowali na pewno w widelcu regulację naprężenia wstępnego srężyn -dlatego mam 93:)..hmm nadal są dwa zawory na cylinderek i to nieszęsne dla niektórych chłodzenie powietrzem co osobiście mi nie przeszkadza bo w tamten sezon jadąc do Ciechocinka 400km zatrzymywałem się tylko 3 razy(spokojna jazda oczywiście
i to tylko dla zasady żeby nie ryzykować przegrzania.. a i przy dłuższej jeździe z prędkością 170 km przelotową moto jest stabilne i posłuszne w zakrętach(jak narazie
życzę szybkiego wzbogacenia się i zakupu ukochanej maszynki
pozdro
[ Dodano: 2004-09-13, 10:50 ]
prawdziwa zabawa zaczyna się powyżej 5500 obrotów.. hmm coś na wzór "tunelu czasoprzestrzennego" jeśli oczywiście można mówić o takim czymś
hehe pozdro serdeczne
Skomentuj
-
a może wcześniej niż "kiedyś"! trzeba tylko w to uwierzyć i naprawdę chcieć. Ile ja miałem z tym problemów (problem głowny to byli rodzice oczywiście:)
ale spokojny moto jest a wcześniej miałem jakieś praktyki na komarach Mz-tach i innych "sprzętach"
motocyklem jaki mi się marzy (oprócz tego oczywiście co posiadam) to moto "na stare lata" jak mi tej mocy co ma ten sprzęt będzie mało- suzuki badnit 750:)
a słyszałem że w United States of America:) można dosyć tanio kupić sobie motorek? tak dziejok?bo nie fiem
może tam znajdziesz coś dla siebie
pozdro
Skomentuj
-
po kolei co najlepsze
- IMPREZY z kobitkami zakrapiane napojami, głownie imprezy Techno itp , muza klubowa
- DIaudio i elektronika,
- Rowerek, pływanie, ogólnie sporty aktywne , ekstremalne narazie tylko w TV (brak kasy)
- Autka i tym (bez tuningu) czyli motoryzacja wraz z car audio
- nudzenie się
- komputer hmm a poco to komu chyba żeby tylko na forum wejśc
nic pozatym chyba ze ktoś cośzaproponuje to jestem chętny i zawsze otwarty na propozycje
Skomentuj
-
a ja lubie samochody, motory, chemie, biologie, historie,panienki, dyskoteki, techno,łowic ryby, pifko, muzyke, dobry film,troche komputery,
GS miałem i sprezedałem pare lat temu.
Gs rózni sie tym ze ma polakierowany i pomalowany silnik, dołożo no nowe wesje kolorytuczne, zmienione obudowy zegaró i cos jesczeale nie pamietam
a chciałbym miec suzuki gsx 1300 hayabusa
www.potatoesmc.com strona godna uwagi.
Skomentuj
-
aryan ... mam ciekawy dosc krótki filmik jak jedzie ten hayabusa sciga sie z Suprąjada 100 km/h i po chwili power UP i sie rozpędzają , kopnięcie motorek ma odstawia na jeden metr i dosłownie na 2 sekundy autko a po chwil izostaje w tyle ;D niechciałbyś widzieć porazki dwukołowca
.. zapomniałem dodac że Supra po tuningu i w dodatku nitro 1,8 bara
Skomentuj
-
Zygmunt widzialem muncha mimo ze jest to konstrukcja całkowicie polska i powstajaca w polsce (ostrów wielkopolski) nie chciałbym go miec, za 86 euro wole kupic nową corvette i albostrego mustanga:)
zobaczcie stronee www.cool-cars.pl
Skomentuj
Skomentuj