Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"odkrywamy swoje drugie JA" ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No widze chłopaki, że otwieramy sie mi głupio było pisac ale widze, ze nie jestem sam. Kocham akwarytyke :)) w pokoju mam 4 akwaria, rozmnażam głównie rybki labiryntowe (bojowniki, gurami), jak uda mi sie przyjechać na zlot do Torunia to obowiązkowo tzreba zoologiczne odwiedzić.

P.s a reszta to jak juz wspomnialem kobiety, internet, rysunek, malarstwo, no i hip hop-to moje zycie :) (i wypić też chyab kazdy lubi ))

Skomentuj

oczywiscie motoryzacja. dolaczam do Dlugiego i Grzesia. rowniez marze o GS 500, ale biore tez pod uwage Kawasaki ER-5. w sam raz na pierwszy raz. ehhhh ...motocykle, tylko zeby pogoda w Polsce byla czesciej lepsza...

Skomentuj

nautiliusy

Flagowe Nautiliusy są w closed, to prawda ale tylko bas 30 cm. To jest konstrukcja bezkombromisowa. ten tunel zwinięty w ślimaka ma 3,4 metra ponieważ jak wiemy, jażda częstotliwośc na swoją długośc fali. CZym częstotliwośc większa, tylm długośc fali - mniejsza. Co za tym idzie do sopranow potrzebowali 30 cm - dali róg, do midisopranów 50 cm - dali róg, do średniaka potrzebowali 70 cm -dali róg ale dla basu potrzebowali 3,4 metra i tu danie rogu było by śmieszne, więc zwinęli ten kanał w ślimaka. Całośc posadzili na płycie granitowej o wadze 50kg, zrobili aktywne zwrotnice, kazali zasilac parę kolumn 8 wzmagolami i tak właśnie powstały nautiliusy :) W praktyce nie wygląda to tak źle. 2 potężne końcówy dadzą im rade. Ja je widziałem na własne oczka i mówię wam ....miodzio :) a swoją drogą to wiecie że w tych flagowcach głośniki nie sa osadzane w tradycyjny sposób ?? wszystko na wcisk w specjalnei amortyzujące uszczeli a tlkyo bas ma na magnesie trzpień z gwintem i jest od środka przykręcany. nio to tyle o nih. Czadowe kolumny :P

Skomentuj

Auta,imprezy,komputery,audio,elektronika.

Ogólnie kocham Kobiety (yeeee) oraz wszystkie urządzenia posiadadające silnik spalinowy,począwszy od kosiarki do trawy................po samochody :-)

Skomentuj

mateusz, Muszę Ci powiedzieć,że też choduje labiryntowe rybki.Głównie bojowniki i wielkopłetwy (oczywiście razem niepływają).....ale nie będziemy tu przecież o rybkach gadać :)

Skomentuj

Zamieszczone przez dziejok
              oczywiscie motoryzacja. dolaczam do Dlugiego i Grzesia. rowniez marze o GS 500, ale biore tez pod uwage Kawasaki ER-5. ...
              Dziejok kawasaki ER-5 niby ma chłodzenie cieczą cio jest jedyną rzeczą na jego korzyść(nio i troszki więcej mocy ale i tak wybieram Gs nio a cio do tego żeby to było moje marzenie to się za bardzo nie staram bo to jest naprawdę mój motocykl (czerwona bestia naked bike bez owiewek oczywiście
              Sound Wave ja pływam tylko na Chańczy i na Solinie czyli marne szanse na spotkanie się na wodzie
              pozdro for All

Skomentuj

hej Dlugi! to jak dasz rade przyslij kilka fotek Gs'ki. Moze i ja kiedys sobie taka sprawie. swoja droga za ila mozna kupic Gs w przyzwoitym stanie?

Skomentuj

ja dalem 7000zl. ale to różnie chodzi hmmm..trzeba mieć od kogoś zaufanego najlepiej
                  jak zrobie foty to podeślę keine grenzen:) szkoda że ostanio coraz zimniej się robi;/
                  pozdro dla Free Rider

Skomentuj

takiego chcę
                    Załączone pliki

Skomentuj

ja tez, ja tez!!!

Skomentuj

ostanio myślałem nad wersją z owiewkami żeby sobie zamienić..
                        ale niestety doszłem do smutnego wniosku że jeszcze sporo czasu minie zanim zbiorę tyle mamony bo myślałem o czymś duuużo młodszym niż 93(obecnie:)
                        mmmmmmm.....najbardziej cenie niezawodność tego modelu.
                        pozdrowionka dla Użytkowników Dziejoka i GRZESIA (i całej reszty też) .. za miłość do moto:) "tu zaczyna się inny do niczego niepodobny świat.."
                        (żagle też rządzą
                        pozdro

Skomentuj

jak uda mi się uzbierać do wakacji odpowiednią ilość pieniędzy na moto to będę Dlugi! z Tobą rozmawiał na ten temat, będzie mi potrzebna fachowa rada. W tej chwili dla mnie to jeszcze marzenia
                          pozdrawiam

Skomentuj

hardware, rowery MTB, akwarystyka kiedys modelarswo kartonowe.
                            Lubie pogrzebac troche przy swoim Fordzie Orionie

Skomentuj

osobiscie powiem ze gram w pilke nozna w klubi Włoclavia z mojego miasta szkoda ze nie w kujawiaku.... sa w II lidze (ale ja jestem jeszcze juniorem)
                              Pozatym siatkowka i ladne dziewczyny i dobry browarek

Skomentuj

hej Grzesio. przecierz my mieszkamy prawie obok siebie. ja tez zbieram mamonke na motorek. Jaka sumke planujesz wydac na swoje marzenie?

hej Dlugi. Czy GS'ka z 93 roku rozni sie bardzo od modelu produkowanego obecnie? Moim zdaniem bez owiewek jest ladniej, po co ukrywac to co w naked bikach jest najpiekniejsze. szerokiej drogi zycze i taniego paliwa...

Skomentuj

drugie ja....hmm...stolarz,muzyk: tj wokalista,gitarzysta (klasyk),kompozytor...coś wiecej?

Skomentuj

ja gram na trąbce w orkiestrze dętej :P trochę fotografowałem, ale to drogie hobby i jak kupie cyfraka, to będę trzaskał zdjęcia jedno za drugim :)
                                    miałem kiedyś akwrium (w podstawówce), fajne były rybki, które pływały w stadkach (do 7 sztuk) tam i nazad, ale na gupikach był najlepszy interes
                                    Na razie jestem ubogim studentem, więc z mam ograniczone fundusze, ale kiedyś napewno kupie sobie motor :)

...aha, lubie też pojeżdzić na rowerku po lasach i pagórkach (rezerwat Buczyna)

Skomentuj

stilldead uderzsz rozumem haha, a tak poza to dziwne od mometu jak wstawilem temat nie otwierala mi sie stronka ale juz jest git :)

Skomentuj

Jeżdżę na rowerze górskim. I to ostro. Nie jak pozerzy w majtkach z lycry. Dwie litery - GT.

Skomentuj

Ja mam teraz duży problem bo nie wiem co wymienic jako pierwsze, bas, czy modowanie kompów ( http://www.moded-kompz.net/?name=Projects&id=7 - jedna z moich ostatnich konstrukcji, a nie modyfikowałem juz jakies 2 latka bo tyle ma mój synek, stale natomiast cos poprawiam i dokładam w kompie)
                                          W zwiazku z miłością do basu zainteresowałem sie DIY audio ale to jeszcze przed kompami, po zbudowaniu mojego pierwszego wzmacanicza (GML) zakupiłem kompa i zapłoneła miłosc do modyfikacji, powoli (przy okazji budowy suba) wraca miłosc do audio. Tak wiec wieczna rozterka.
                                          Samochody, nie mam czasu i warunków zeby jeszcze te rozkręcać (choc kusi mnie to bardzo) Teraz jako stateczny tatuś i mąż, nie ma czasu na rower, piwo z kumplami (ulubiony sport za kawalera) i pare innych rzeczy. Film - kocham SF, Star treki i inne stare i nowe filmy z tego gatunku.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X