aryan. Munch to kostrukcja calkowicie niemiecka-to bardzo stara firma ze sportowymi tradycjami. Od poczatku ich konstrukcje mialy monstrualne silniki. Tym razem silnik to 2litrowa konstrykcja Opla. W Polsce jest "tylko" montowany ze wzgledu na tansza sile robocza. Niestety polacy jak zwykle sa tylko podwykonawcami.
Dlugi. nowa laguna jest faktycznie wypasna, za to ostatni model Meganki w wersji hatchback -totalna klapa, brzydactwo, ten tyl....bleee
Renault Megane to super swietnie wyglądająca konstrukcja, Popieram Zygmunta.
Świetnie wygląda, nowocześnie. Ale widac ze niektórzy jeszcze do tej nowoczesnosci nie dorosli :-)
Nie chce nikogo urazić ale w 90% odpowiedzi zalatuje mi dresem i wieśniactwem typu: "a wiesz jakiego te auto ma kopa normalnie jazda nie....." no sory ale dla mnie dno
a tak odpowiadając.................
Elektronika/Akustyka/DIY Muzyka: dobry cięzki i czysty Metall bez bezmyślnej jazdy, soft rock, jakieś klasyki rocka oczywiście, no i SKA - czyli poezja SKAkana (polecam zespół Akurat kazdemu kto lubi niebanalną muzykę) Software-cokolwiek wynikającego z zaistniałej potrzeby jestem wstanie sobie sprawić Hardware- wtym mod kompa ale nie drastyczny, no i overclocking-tu trohe zaszalałem), Duzy potencjał wiedzy teoretycznej o hardware. Polityka/Ekonomia
:) to to sie pochwaliłem :P
Jeszcze raz sory za dres(dla mnie szczyt debilizmu) kazdego kto stara sie drązyć rzeczywistość w kierunku przeciwnym do prądów
muszę ci trochę wyprostować XC odnosi się do jazdy kulturalnej jazdy po górkach pod i z górki, a MTB zalicza się wszystkie odmiany kolarstaw górskiego nie jest to tylko XC także DH DS 4X i co tam można jeszcze wymyślić
Skomentuj