Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

"odkrywamy swoje drugie JA" ;)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zamiast "mamuciny"miałbym nową Lagunę, nowe suzuki 1000 i duuużo pieniędzy na paliwo
    samochody to konieczność
    pozdro

Skomentuj

aryan. Munch to kostrukcja calkowicie niemiecka-to bardzo stara firma ze sportowymi tradycjami. Od poczatku ich konstrukcje mialy monstrualne silniki. Tym razem silnik to 2litrowa konstrykcja Opla. W Polsce jest "tylko" montowany ze wzgledu na tansza sile robocza. Niestety polacy jak zwykle sa tylko podwykonawcami.

Dlugi. nowa laguna jest faktycznie wypasna, za to ostatni model Meganki w wersji hatchback -totalna klapa, brzydactwo, ten tyl....bleee

Skomentuj

to jest jak najbardziej niemiecka motorynka... widziałem takiego na targach parę lat temu wypas...
        nie mogę się doszukać, jaki ma czas do setki...

Skomentuj

nowa Meganka to "żelazko", ale już w wersji grandtour jest ładnym kombi.

Skomentuj

co wy chcecie od megane?? że burzywizerunek auta osobowego do którego przywykliście?? mnie się podoba :P

Skomentuj

co wy chcecie od megane?? że burzywizerunek auta osobowego do którego przywykliście?? mnie się podoba :P
              to auto nie burzy zadnego wizerunku tylko szpeci ulice. fakt nowa i bezpieczna kostrukcja ale czemu taka brzydka. firme renault stac na wiecej...

Skomentuj

Renault Megane to super swietnie wyglądająca konstrukcja, Popieram Zygmunta.
                Świetnie wygląda, nowocześnie. Ale widac ze niektórzy jeszcze do tej nowoczesnosci nie dorosli :-)

Skomentuj

renault już od paru lat kreuje taki wizerunek firmy. Zaczęło się chyba od Avantime'a i Velsatisa w wersji koncepcyjnej. Parę lat temy na targach w Poznaniu renault wynajął chyba hektar hali i prezentował różne dziwne koncepty, ciekawe co byście o nich powiedzieli...
                  miałem nawet prospekty, ale chyba się ich pozbyłem jak w liceum była zbiórka makulatury
                  http://didboss.free.fr/Renault/Concept/concept1.php
                  http://www.carmarket.ru/show/all_con...ult-argos.html
                  http://www.renault-designzentrum.de/concars/index_.htm

Skomentuj

ditomek : Kung-Fu Wu-shu... :>

Skomentuj

Kiedyś modelarstwo, akwarystyka (250 litrów w pokoju), teraz elektronika ale najważniejsza jest PIŁKA NOŻNA !!!!!!!!

Skomentuj

gdybym dostał takiego koncepta jak na zdjęciu to bym się nie obraził
                        pozdro

Skomentuj

:)

Karate, muzyka, śpiewnie, wygłupianie się - to lubię :)

Skomentuj

Audio , Tuning , melanże

Skomentuj

blanty, kwasy, panienki...

Skomentuj

Nie chce nikogo urazić ale w 90% odpowiedzi zalatuje mi dresem i wieśniactwem typu: "a wiesz jakiego te auto ma kopa normalnie jazda nie....." no sory ale dla mnie dno

a tak odpowiadając.................

Elektronika/Akustyka/DIY
                                Muzyka: dobry cięzki i czysty Metall bez bezmyślnej jazdy, soft rock, jakieś klasyki rocka oczywiście, no i SKA - czyli poezja SKAkana (polecam zespół Akurat kazdemu kto lubi niebanalną muzykę)
                                Software-cokolwiek wynikającego z zaistniałej potrzeby jestem wstanie sobie sprawić
                                Hardware- wtym mod kompa ale nie drastyczny, no i overclocking-tu trohe zaszalałem), Duzy potencjał wiedzy teoretycznej o hardware.
                                Polityka/Ekonomia

:) to to sie pochwaliłem :P

Jeszcze raz sory za dres(dla mnie szczyt debilizmu) kazdego kto stara sie drązyć rzeczywistość w kierunku przeciwnym do prądów

Skomentuj

MTB czyli szerokopojete XC (BTW Merida rlz), ponadto muzyka, Trabanty, kolej.

Skomentuj

..::PIWO::..

<(KOBIETY)>

-=ADRENALINA=-

...to wszystko...

Skomentuj

Zamieszczone przez speq
                                      MTB czyli szerokopojete XC (BTW Merida rlz)
                                      muszę ci trochę wyprostować XC odnosi się do jazdy kulturalnej jazdy po górkach pod i z górki, a MTB zalicza się wszystkie odmiany kolarstaw górskiego nie jest to tylko XC także DH DS 4X i co tam można jeszcze wymyślić

Skomentuj

Graie w kludach jako DJ ,Elektronika ,Audio ,Kompuerty, kiedys akwarystyka, panienki, piwko, dobre jedzenie, motocroos

Skomentuj

Kolarstwo, koszykówka, pływanie:), komputery no i oczywiście audio

Skomentuj

Czaruję...
                                          X